Vyhledávání
Proč jen 3 dny v týdnu?
10.2.2007 | bubu | 11.360 zobrazení | 132 odpovědí
Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 30. března 2008 ve 3:58 @ ???
-
Protože my bobkaři se u toho neunavíme.A svaz tak dbá o Vaše zdraví,
reagovat - Úterý 13. února 2007 ve 21:23 ® bubu reakce na …
-
Cottus: poslal jsem ti osobku se jmény a telefony. Nevybral jsi si to.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:53 ® Cottus reakce na …
-
Jsem rád,že to není zdarma…To by to pak smrdělo komunismem či nemocí…(já sám se považuji v tomto směru za nemocného)! To co je zdarma bývá na druhé straně vyváženo o to větší zlodějnou(svazy)!
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:38 ® fikus reakce na …
-
pif> placeného hospodáře mají třeba v MO Valašské Meziříčí.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:25 ® bubu reakce na …
-
Cotus: poslal jsem ti osobku. Oni maj nějaký procento z celkové produkce,takže to za dara není.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:22 ® pif
-
Cottus:zeptám se jinak?ono je za někdo někde placené?u nás je to taky na dobrovolnosti…
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:18 ® Cottus reakce na …
-
bubu: tak to klobouk dolů,,,
reagovat
Já si myslel.,že to zadarmo už dělat najde.
Můj mail je v klubu.. - Pondělí 12. února 2007 ve 23:18 ® bubu reakce na …
-
Cottus: v kartě nemáš kontakt,tak zkusím osobku.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:14 ® bubu
-
Cottus: Myslel jsem že už tu nejsi. Dělají to ve svém volnu,ale co se týče znalostí,tak odborníci-profíci.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:11 ® bubu
-
Cottus: Napiš třeba osobku. Zítra večer se juknu a zkusím nějak pomoci.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:09 ® Cottus reakce na …
-
bubu: dík ,dej mě to raději na mejl. Jen se zeptám: jsou to profi,aneb dobrovolníci..?
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 23:06 ® bubu reakce na …
-
Cottus : co chceš přesně? Podle toho ti dám třeba i mobil. Hospodář,líhňař? Ti dva jsou odborníci,zbytek jsou šašci a nanic.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 22:54 ® Cottus reakce na …
-
bubu: to je super! horší je co se děje s nadprodukcí, ta jde asi do jiného povodí,resp. úmoří… a tím se další časované starosti stěhujou asi jinam… Ale v dobrém: Bylo by škoda nechat pozitiva jen pro sebe(aspoň v původních druzích),. Takže na koho se obrátit?..
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 21:32 ® bubu
-
To-all: můžete se podívat,jak se to dělá u nás na líhni.Mám dojem,že kolem 1 000 000 ks plůdku odchováme ročně. Hlavně potočák a lipan. crsmo-jesenik.com
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 15:18 ® Shrek reakce na …
-
modrak: no jasně a pokud tam napíšeš třeba jenom „Děkuji“,obyčejné slušné poděkování,tak Ti to napíše,jestli sis opravdu jistej,že Tvůj příspěvek zajímá více lidí,abys to tam nezasíral apod.Prostě CHYTÉÉÉÉÉÉÉJ.Nic jiného.Ale to jsem odbočil od otázky.Omlouvám se.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 15:08 ® modrak reakce na …
-
pupak: A tam jo?
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:39 ® pupak reakce na …
-
modrak – ne jen sem si tak rekl ze to tu potrebuje ozivit, pred chvili sem byl na MRKu a ted sem jak ten svec co si chodil do jineho kralovstvi zazpivat, tady me zatim nikdo nezakazuje psat do otazek
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:28 ® modrak reakce na …
-
pupak: No jo reakce už zase vystrkuje růžky. Zřejmě už zapomíná, co je to pěst dělnické třídy. :o)
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:22 ® pupak reakce na …
-
Tri dny v tejdnu je pro vas dos, aspon budete chodit do prace a nebudete se flakat u vody holoto pracujici
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:20 ® raduch reakce na …
-
Jo a toho lipana zkusíme až na přes rok
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 14:19 ® raduch reakce na …
-
pif: Jestli jste dělali i lipana, tak tam nemáte žádný „ořezávátka“. Honza to napsal dobře.Jestli Vám bude jikry dotovat svaz tak budete na nule či mírném zisku. Jestli budete kupovat za svoje tak nevím,nevím. U nás se to snažíme rozjet ve větším množství,ale alfa a omega jsou finance. Velmi nepopůlární řešení je navýšení brigád,či náhrada za ně. Nám se do toho namotal nájem za obhospodařované vody, které jsme měli zatím jen ve výpůjčce. No a na schůzi jsme to zvedli o 1000 Kč. V naší situaci nebylo už kam couvnout. A aby naše organizace spadla do sdružení, které je od nás 30 km to raději smrt v pstruhové agonii.-)). Nejhorší, že výsledky se ukážou po druhém, třetím roce a tak 3 roky budeme muset snášet napadání a osočování.Ale ti tečkovaní krasavci stojí za to!!
reagovat - Pondělí 12. února 2007 ve 13:55 ® Cottus reakce na …
-
pif: no a votom to celé je…
reagovat
Když nakoupíte,tak jak – a co?Ekonomika jde s Po dohromady velmi těžce(proto Pd).Je to stejné jak ekonomický přepočet lovu chyť a pusť.. Ekonomika je prvoplánová,a v pstruhařině již „ukázala“ svoje ovoce…Je to totéž jak vymazat slova přirozený,původní a potažmo také sportovní.. Anebo bude jikryPo a lipana – dodávat firma JIKRA s.r.o v rámci hesla: Čím hůř pro vás, tím líp pro nás…??? - Pondělí 12. února 2007 v 8:44 ® pif
-
raduch:já sem to blbě napsal,nejde o rušení líhně ,ale o zrušení vlastního výtěru.jikry se mají nakupovat a pak teprve kulit u nás.prý je to „ekonomicky“ výhodné.nedokážu to posoudit,ekonom nejsem,hospodář taky ne,ale ta atmosféra při vytírání lipana a pstruha mě bude chybět.
reagovat - Pondělí 12. února 2007 v 0:29 ® raduch reakce na …
-
Pif: dotaz jak rušit líheň. Máte výbor,schůzi členskou proč se někdo neozve. To je soukromá či Vaší organizace? My jsme si/ teda naší otcové a dědové/ postavili v 60 letech a v tvrdým kapitalismu jsme si museli vzít úvěr na odkup od Úřadu pro správu majetku státu, kterému záhadně patřila.Takže komedie.Jak Vám padne líheň budete závislí na tom , co Vám kdo prodá. A věř 1.jakost si každej nechá na svůj genofond. V tomhle souhlasím i s Janem M. v pohraničí máme genofond ještě "nenaroubovanej ale máme strach, že k pokrytí plánu zarybnění nás donutí,aby jsme nakřížence nacpali do sportovky , a vlásečnice s chovnejma potokama drželi naším fondem.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 22:53 ® rarach
-
Jan Miko: To ti nikdo neřekne, každej si to chrání jako oko v hlavě, ale občas se člověk dostane na vodu, že zírá a taky je to o štestí a vytrvalosti, mnohdy se mrtvá voda promění během pár minut masivního líhnutí v ráj, ještě že to tak je, alespoň ty ryby nenajde každej.. Fire: Já už jsem si letošní Ohři naplánoval od pátku do středy, jedině tak se dostanu na 6 dní bez omezení, ale je to hnus, hail Tychler.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 21:01 ® Cottus reakce na …
-
pif. dík za odpověď,a tu líheň si zrušit nenechte!!
reagovat
Právě proto ten film vznikal.
Někomu je asi jedno jak to dopadá s Po,proto se snaží o rušení místních líhní.. asi mají lepší „kontrakt“ odjinud, a jen hledají důvod jak zrušit nepohodlnou kvalitu!Proto já nutím ochranáře a kde koho, aby zamezili cizím násadám Po..ty totiž oproti původním jsou úplně někde jinde.. Někde příroda „ohnout“ trochu jde, jinde nikoli! Genetika – to je hrozný prevít… - Neděle 11. února 2007 ve 20:51 ® pif
-
JanMiko:su v Boskovické organizaci…není to ideální,ale v rámcí mezí se s tím solidně pereme.ačkoliv,nesou se zprávy,že se líheň má rušit…což by bylo smutné.a mimochodem,jen na chov potočáka máme šest revírů.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 20:46 ® Cottus reakce na …
-
Napíšete mě sakra konečně prosím ty organizace,kde to dělají dobře??? a myslím to bez nadsázky.! Možná by z toho šlo něco odvodit, ne jen přírodní podmínky.. dík.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 20:45 ® Firetiger reakce na …
-
To nebylo o ročkovi; zobecním to – když vyžeru středně velké ryby všechny a nasadím místo nich malé, tak opravdu velké nemají jak dorůst. Ale v tomto bodu rád ustoupím, pokud naleznu odpověď na důležitější otázku: a sice proč je třeba, abych si dělal muškařskou dovolenou v zahraničí, když v Čechách máme také hezké řeky, ale na víc jak tři dny mohou jezdit pouze kapraři (a ostatní obyvatelé MP vod).
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 20:29 ® rarach
-
Fire: roček se do revíru nenasazuje, to dělají jenom blbci. Je to k neuvěření, ale jsou ještě organizace, kde to dělají dobře.
reagovat