Vyhledávání
Proč jen 3 dny v týdnu?
10.2.2007 | bubu | 11.363 zobrazení | 132 odpovědí
Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 10. února 2007 ve 21:25 ® rarach
-
Vláčkaře nebrat.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 21:19 ® Cottus reakce na …
-
já bych to viděl trochu jinak… Proč není stejné omezení i u mimopstruhovek? Ale na druhou stranu musíme si přiznat,že nejsou na P vodách jen muškaři(event. bez protihrotu),ale i sportovci s trojháčky – ze kterých za den „pustí“ i desítky lososovitých…kteréžto to pak třeba i ze dvou třetin přežijí…
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 21:16 ® bubu reakce na …
-
dzandys: Tak s tím mohu jen souhlasit,špatně jsem pochopil tvůj první příspěvek. Ale mohli by jste se přidat i vy, vláčkaři.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 21:10 ® dzandys
-
sorry: ti=to
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 21:09 ® dzandys reakce na …
-
bubu: Ale já nemyslel,že mají muškaři nějaký výhody
reagovat.Spíš naopak. Jenom si myslím,že na rozdíl od nich převážná většina ostatních drží hubu a krok.A tak jim bylo třeba ukázat,že život není peříčko… . O nějakých řečích o potřebě ochrany ryb,před rybářským tlakem si v souvislosti s tímhle omezením,myslím svoje.A budu si ti myslet dokud mě někdo nepřesvědčí o opaku,a chtěl bych vidět toho smělce…
- Sobota 10. února 2007 ve 20:56 ® bubu reakce na …
-
dzandys: vyjmenuj tady prosím ty výhody muškařů.Docela jsi mně pobavil.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:47 ® Shrek
-
podle mě to mělo zůstat tak jak to bylo dříve (podtržení,kroužkování,škrtání).Ano,úlovkáč (docházka) byl jak omalovánky,ale sakra chtěj se bránit dravcům a pak udělaj tohle?Paka!!!!!
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:33 ® dzandys
-
Protože potřebovali mouchaři dostat trochu po šunkách,aby si tolik nefoukali… .Pořád mají nějaký připomínky,něco se jim nelíbí,na něco si furt stěžujou,chtěli by snad i něco změnit…atd.,atd..
reagovat)),
((
- Sobota 10. února 2007 ve 20:22 ® bubu reakce na …
-
Semeťuk pronesl na republikovém sněmu, že musí(jako Rada)více naslouchat konstruktivním připomínkám členů. Ale obávám se, že to bylo jen populistické gesto, nic víc.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:16 ® bubu reakce na …
-
BoBo: a nehledě na to,že v mnohých P vodách,se ani jiné,než lososovité nevyskytují. A když to vím,že na celém toku je jich tak do ošatky,nebudu ze sebe dělat blba,jako že jdu právě na ryby jiné.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:04 ® rarach
-
Protože jsme mrdky, je nás málo a ani to málo neumí držet za jeden provaz.
reagovat - Sobota 10. února 2007 ve 20:04 ® BoBo-Falknow
-
bubu: Obzvláště, když procento těch, kteří chodili na škodlivé ryby i ostatní dny v týdnu, je naprosto mizivé… Nějak mi uniká smysl :-/
reagovat