Chytej.cz

Proč jen 3 dny v týdnu? necteno

10.2.2007 | bubu | 11.363 zobrazení | 132 odpovědí

Vrtá mi hlavou,proč můžeme na P vodách lovit ryby lososovité pouze tři dny v týdnu. Bobkaře také nikdo neomezuje v počtu docházek,tak proč nás, muškaře?

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Sobota 10. února 2007 ve 21:25 ® rarach

Vláčkaře nebrat.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 21:19 ® Cottus reakce na …

já bych to viděl trochu jinak… Proč není stejné omezení i u mimopstruhovek? Ale na druhou stranu musíme si přiznat,že nejsou na P vodách jen muškaři(event. bez protihrotu),ale i sportovci s trojháčky – ze kterých za den „pustí“ i desítky lososovitých…kte­réžto to pak třeba i ze dvou třetin přežijí…

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 21:16 ® bubu reakce na …
bubu

dzandys: Tak s tím mohu jen souhlasit,špatně jsem pochopil tvůj první příspěvek. Ale mohli by jste se přidat i vy, vláčkaři.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 21:10 ® dzandys
dzandys

sorry: ti=to

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 21:09 ® dzandys reakce na …
dzandys

bubu: Ale já nemyslel,že mají muškaři nějaký výhody :-(( .Spíš naopak. Jenom si myslím,že na rozdíl od nich převážná většina ostatních drží hubu a krok.A tak jim bylo třeba ukázat,že život není peříčko… . O nějakých řečích o potřebě ochrany ryb,před rybářským tlakem si v souvislosti s tímhle omezením,myslím svoje.A budu si ti myslet dokud mě někdo nepřesvědčí o opaku,a chtěl bych vidět toho smělce…

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:56 ® bubu reakce na …
bubu

dzandys: vyjmenuj tady prosím ty výhody muškařů.Docela jsi mně pobavil.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:47 ® Shrek
Shrek

podle mě to mělo zůstat tak jak to bylo dříve (podtržení,krou­žkování,škrtá­ní).Ano,úlovkáč (docházka) byl jak omalovánky,ale sakra chtěj se bránit dravcům a pak udělaj tohle?Paka!!!!!

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:33 ® dzandys
dzandys

Protože potřebovali mouchaři dostat trochu po šunkách,aby si tolik nefoukali… .Pořád mají nějaký připomínky,něco se jim nelíbí,na něco si furt stěžujou,chtěli by snad i něco změnit…atd.,atd..:-)) )),:-( ((

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:22 ® bubu reakce na …
bubu

Semeťuk pronesl na republikovém sněmu, že musí(jako Rada)více naslouchat konstruktivním připomínkám členů. Ale obávám se, že to bylo jen populistické gesto, nic víc.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:16 ® bubu reakce na …
bubu

BoBo: a nehledě na to,že v mnohých P vodách,se ani jiné,než lososovité nevyskytují. A když to vím,že na celém toku je jich tak do ošatky,nebudu ze sebe dělat blba,jako že jdu právě na ryby jiné.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:04 ® rarach

Protože jsme mrdky, je nás málo a ani to málo neumí držet za jeden provaz.

reagovat
Sobota 10. února 2007 ve 20:04 ® BoBo-Falknow
BoBo-Falknow

bubu: Obzvláště, když procento těch, kteří chodili na škodlivé ryby i ostatní dny v týdnu, je naprosto mizivé… Nějak mi uniká smysl :-/

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1