Vyhledávání
Nová sezóna, Nový nápady !!
8.2.2007 | Kouba | 4.022 zobrazení | 25 odpovědí
Tak co uz máte naplanovaný jak jim date letos naprdel???(taky se uz nemuzete dockat)??
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 21. února 2007 ve 13:32 ® Flash25
-
Zdravim vás,nevim jestli se to sem hodí,ale nevíte někdo kde se daji na netu koupit levný mušky?začínam chodit na mušku a schánim výbavu.díky
reagovat - Středa 21. února 2007 v 10:41 ® Zcuter
-
já jsem se letos rozhodl, že nepůjdu ku vodě tak často jako loni ale zase když už půjdu tak si chci zachytat trochu více a aby to za něco stálo-rozumíte mi.petrův zdar.
reagovat - Pondělí 19. února 2007 ve 22:55 ® HorseFish reakce na …
-
kouba: na háček
reagovat - Pondělí 19. února 2007 ve 22:55 ® koy
-
ja sebou zatim tahal jen hnojaky a chleba.celkem to slo
reagovat - Pondělí 19. února 2007 ve 22:53 ® Kouba
-
Zitra du poprve na fišle prej berou tak me drzte palce!! ale nevim na co mam chytat to je dylema poradte??
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 11:29 ® svaca
-
chci prijit na kobylku okounum na muskarak porad mi potom skacou boleni a sticky ale okouni minimalne a vim ze na tom miste na vlacku chytam hlavne okouny
reagovat - Neděle 11. února 2007 v 11:18 ® Kosmik reakce na …
-
Uvidíme.
reagovat - Neděle 11. února 2007 ve 2:22 ® Kouba reakce na …
-
Kosmik: NO tak S časem by to nebolo byt tak hrozny a stim realizovanim planu to taky vyjde!!a ryby naaam ne prdel nedeaj my jim!!!Doufam
reagovat - Sobota 10. února 2007 v 18:47 ® hecht reakce na …
-
Tak to jsem zvědav jak jsi odhadl ty nové vody na okouny 40cm?
reagovat - Pátek 9. února 2007 ve 22:51 ® Damys
-
Můj dlouhodobý sen je začít se věnovat královské disciplině-muškařění a vázání mušek. Doufám ,že letos už se to povede.I díky"chyteji" a vám chytejákům. Šak to znáte finance!!!
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 17:44 ® ČudlařX
-
JA chci se dostat na kobylku pořádnýmu tloušti ,takže nezbývá než čekat a doufat!!
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 11:35 ® Kosmik
-
Nápadů by bylo, jde o to jestli bude čas je zrealizovat. Jen, aby nám nedali na prdel ryby?
reagovat - Pátek 9. února 2007 v 10:15 ® Orif reakce na …
-
Jo, Norsko tam bych se chtěl taky jednou podívat,ale u nás pod kopcem na řece taky není špatně
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 ve 23:21 ® koloseum
-
ahoj! No ja som uz na mojej prvej tohtorocnej rybacke poriadne zachytal, vsetko pustil spat do vody v naprostom poriadku a dostal som strasne dobru naladu a o to mi aj slo a to som chcel , takze takto by to mohlo byt po cely rok na ne?!!!
reagovat)
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 22:45 ® Kouba reakce na …
-
Kazdej mame svuj sen kterej se nam jednou splni!muj sen je rybareni v norsku:)
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 ve 20:53 ® splavek
-
Letos bych si chtěl pořídit plavačkovou děličku,jeto můj sen který jsem zatím nerealizoval kvůli nedostatku financí,tak snad letos to klapne.Nebo aspoň tajně doufám.
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 ve 20:09 ® cormaxx
-
co se kaprařiny týče tak si chci udělat zase můj osobáček.Skoro celej loňskej rok jsem si zjišťoval informace o jednom rybníku u nás,a úlovky kaprů zde za posledních 5 let jsou víc jak slibné
reagovatněkdy v březnu to pojedem projet loďkou a echolotem a zjistíme přesně flek aby sme v dubnu jeli na ,,jistotu".
A moje další nej je Vláčka.Do zahájení si pořídim jemnou sestavičku a budu se věnovat hlavně okišům,samo že si dávám vysoké cíleSnad se povedou i jedinci kolem 40 cm.Revíry a místa na ně mám vytipovaný tak snad se to povede podle mích přání. Celý loňský léto jsem se nedostal moc na ryby kvůli brigádě,tak jsem si mohl alespoň zjišťovat alespoň nějaký info a dalších rybnících v mém okolí. Takže já si myslím že naplánovaný to mám dobře ale jaká bude realita se teprve uvidí,ale těšim se nehorázně moc
- Čtvrtek 8. února 2007 ve 20:04 ® Kouba
-
No jakoze ja taky porad nevim co bych si jeste koipil skousim novinky a vubec skoro kazdej den sem v nejakym obchode a čekuju novinky !! stejne si myslim ze skoncim u starych dobrych osvedcenych vecich!A tesim se aze sase neco zaprahnu:)
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 19:53 ® Zauwi
-
Já jsem si vybral novou muškařskou sestavičku:),pěkně jemňoučkou takže budu trápit na řece všechno rybstvo a na chci prohnat i pár kapříků v OStrově nad Oslavou:)
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 18:18 ® koy
-
taky jim budu prohanet ploutve a je mi v podstate jedno jakou rybolovnou technikou to bude,jsem rad za kazdou rybu
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 18:02 ® rarach
-
Jan Miko: Ty si myslíš, že na schůze choděj Ti co od vody odnášejí kvanta ryb nebo jsi snad myslel, že by měli dostat na prdel ty co ve volném čase dělají zadarmo něco pro revíry. Chybu hledej v systému.
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 17:30 ® skwor
-
Na jaře bych se chtěl věnovat feederu a od 16.6. začnu na řece prohánět tlouště a boleny.
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 16:26 ® Rybman reakce na …
-
Omg!!!!Nemůžu se dočkat odhájení dravců chci konečně chytit candáta.Jinak nakupuju nástrahy vlasce atd.
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 v 15:04 ® Vlackar
-
Mno, těšim se jak pes na dravce. Shánim co nej nástrahy, vlasce a sestavuju prut svých představ. Letos chci propohnat hlavně okouny.
reagovat - Čtvrtek 8. února 2007 ve 12:34 ® Cottus
-
…záleží na tom čemu,nebo komu dát na prdel… Mnohde už ryby na prdel dostaly tak,že se z toho už nevzpamatovaly.Tak by jednou mohli dostat něco i ti,kteří za to zodpovídají..třeba na výročních schůzích!
reagovat