Chytej.cz

Štěchovice necteno

7.2.2007 | Kosák | 4.715 zobrazení | 7 odpovědí

Chtel bych se zeptat, jak to tam ted vypada… Nikdy jsem tam nebyl ale dozvedel jsem se, ze se tam daji chytit pstruzi, muzete mi podat nejake info??? Dekuju

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. května 2014 ve 12:22 ® Bivoj

Předevčírem jsem byl vyzkoušet novej vláčák a cca 200 metrů od díla na levym břehu jsem našel mrtvýho psa uvázanýho špagátem ke stromu, nějakej dobytek se asi chtěl zbavit psa. Čů*ák

reagovat
Čtvrtek 9. září 2010 ve 12:32 ® smisa 3! reakce na …
smisa 3!

Letos sem tam byl pětkrát vláčet a dostal sem pár okounků na rotačku a duháka. Jinak na kapry to tam není marný.Když je troška štěstíčka,tak se tam dá zachytat. Hodně záleží na tom,jestli Slapy pouštěj vodu. Když voda nemá kyslík,tak je tam mrtvo. A bez kyslíku to tam je skoro celé léto.

reagovat
Neděle 5. září 2010 v 0:35 ® jersey
jersey

Tak jsme dnes s kolegou byli na Štěchovické nádrži.Asi nejtěžší voda, co znám.Vylámali jsme si zuby.Totálně.Neměli jsme jediný kontakt s rybou.Když jsme dávali člun na vodu,viděli jsme jednoho candáta a to byla jediná ryba, kterou jsme dnes viděli(krom těch na echolotu)…Chytali jsme asi v tříkilometrovém úseku.Na rybičku a vláčku se vším, co jsme měli.Zero! A tak se ptám, jaké tam máte zkušenosti vy?

reagovat
foto/forum/2010/th-img14713.jpgfoto/forum/2010/th-img14714.jpg
Čtvrtek 15. října 2009 ve 23:08 ® Libor
Libor

Viděl jsem tam chytit duháka a sivena na vláčku na jaře.

reagovat
Čtvrtek 8. února 2007 v 0:58 ® CeP reakce na …
CeP

vic ti nepovim. byl jsem tam podivat parkrat v sezone 2004. to jsem byl pracovne cely rok primo v obci Slapy. chytal jsem pod slapskou hrazi. tam se da jit asi 2km a pak je to uz na pikacu. pokazdy s feederem a jen drobot kolem 20cm. kaprici, cejnci, plotice. rika se ze se tam daji lapnout i pekni kapri, ale to nepotvrdim. to uz radeji na slapskou nadrz…

reagovat
Čtvrtek 8. února 2007 v 0:20 ® Kosák reakce na …
Kosák

jj, slysel jsem ze je tam studena voda… ale ze tam pstruzi sli :-(( A co jine ryby tam???

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 23:47 ® CeP
CeP

tezka voda, hodne studena i v nejparnejsim lete. duhaci se tam podle referenci co zachytavam uz par let nevysadili. k tomu pripocti mizernej pristup. ale projit si naucnou stezku; to je naopak krasnej vylet.

reagovat