Chytej.cz

Boloňézka pro začátečníka necteno

7.2.2007 | finn | 3.716 zobrazení | 5 odpovědí

Ahoj, jsem úplný začátečník a sháním prut. V obchodě mi poradili boloňézku, čemuž se nebráním. Poradíte mi prosím, jestli je lepší delší nebo kratší? Případně prosím nějaké zkušenosti. Dík

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 8. února 2007 v 9:23 ® finn reakce na …

Parada, diky moc, tohle mi vrtalo hlavou.

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 13:37 ® CeP reakce na …
CeP

trojka je kratka. kdyz uz tak 4–5m. at uz to bude teleskop, nebo delicka, ma moznost rozbalit jen co potrebuje. treba jen 2m. sam mam 4m a i kdyz 80% odchytam prave s 3m, 15% s 2m, porad mam 5% vychazek kde rozbalim cele 4m a tehdy ocenim se jsem dal par korun navic a ten metr mi nechybi. na druhou stranu soulacka neni o trofejnich rybach a pokud je ze brehu dobrej pristup k vode tak valnou vetsinu ryb zdola i odhackuje i bez podberaku.

reagovat
Středa 7. února 2007 ve 13:09 ® Bezrybka reakce na …
Bezrybka

kup si k tomu 3m násadu na plavačkovej podběrák a hlavu na plavačkovej podběrák, určitě to oceníš!

reagovat
Středa 7. února 2007 v 11:29 ® finn reakce na …

Presne tak, je to na reku, stredne silny proud. Jeste by me zajimalo, jak se sestimetrovy prut snasi s nepomerne kratsi nasadou podberaku (teda ne ze bych si myslel, ze moje prvni ulovky budou na podberak, ze). Kazdopadne dik.

reagovat
Středa 7. února 2007 v 11:25 ® CeP
CeP

otazkou je estli ti poradili spravne. jestli chces opravdu chytat na splavek, vyhradne na tekouci rece s tim ze za vychazku projdes treba i 5km usek pak ano; potrebujes bolognezu a rozhodne nechod pod 6m.

precti si tenhle clanek a uvidis jestli je to prave www.ceskyrybar.net

pak jeste treba tyhle www.ceskyrybar.net www.ceskyrybar.net

a bezmala tucet clanku venovanych plavacce najdes i primo tady: www.chytej.cz

reagovat