Chytej.cz

Příslušenství k muškařskému svěráčku. necteno

5.2.2007 | Kachna | 3.770 zobrazení | 12 odpovědí

Nemám moc místa, ale přitom bych chtěl mít vazačské pomůcky nějak po ruce. Někde na internetu jsem zahlídl nějaké dřevěné desky pod svěráček a příslušenství ke svěráčku. Prosím rozdělte se o své zkušenosti s těmito pomůckami.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Čtvrtek 12. dubna 2007 ve 20:01 ® Axamith
Axamith

Jedno vylepšení svěráčku jsem si vyrobil. Používám ho asi rok a jsem s ním spokojenej. Princip je patrný z fotky a trochu podrobněji na www.fishland.cz

reagovat
foto/forum/2007/th-img1950.jpg
Středa 14. února 2007 ve 21:16 ® Kachna
Kachna

Modrak: Ják design nic móc? Je to BOMBA! Už se těším do kolbenky. Zaúkoluju soudruhy :-)

reagovat
Středa 14. února 2007 v 16:09 ® modrak
modrak

Kachna: Samo-domo příslušenství. Design nic moc, ale funguje to.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1754.jpg
Úterý 13. února 2007 v 0:04 ® Šáďa reakce na …
Šáďa

ZN: budeš ho mít na TVV? Docela zajímavá konstrukce ,hlavně té zadní části s těmi pytlíky. Třeba bych našel inspiraci pro upgrade svého stolku :-)

reagovat
Pondělí 12. února 2007 ve 23:16 ® ZN
ZN

kachna: to je můj největší pomocník už dlouho. A co je na něm nejlepší? Vše po ruce a bordel jen na tom stolečku.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1745.jpg
Pondělí 12. února 2007 ve 22:54 ® Kachna
Kachna

Tak jsem našel pěknej návod na stolek u bratrů slováků, konkrétně www.pmu.sk článek: Ľubo Augustinský: Viazačský ministolík.

reagovat
Pátek 9. února 2007 v 0:45 ® j.f. reakce na …

to Kachna: Tady www.ryby.glux.cz jsem koupil už dva sáčky na odpad za velmi slušnou cenu. Nemá je pokaždé, ale zavolej, je velmi ochotný!

reagovat
Středa 7. února 2007 v 11:26 ® Kachna
Kachna

modrak: No právě, že mám svěráček za čtyry kila. Proto se mi to nezdá. Jinak jestli máte někdo nějakej zlepšovák, sem sním.

reagovat
Středa 7. února 2007 v 10:14 ® modrak reakce na …
modrak

Kachna: Dle mého je ta cena normální, ale já jsem se na to vykašlal a ukutil jsem si to na koleně. Esteticky nic moc, ale funguje to a u mého svěráku za pětikilo mě estetika moc nebere.

reagovat
Úterý 6. února 2007 ve 20:16 ® Kachna
Kachna

Na stránkách www.fly-fishing.cz jsem našel tyto přídavné zařízení za 595,–. Tato cena za sáček na odpad, držák parašutových křidélek, nastavitelnou desku pozadí a odkládací držáky na bobiny s nitěmi se mi zdá vysoká. Poraďte mi prosim zda je cena úměrná a kde jinde by se tyto díly dali sehnat. Děkuji za jakoukoliv odpověď.

reagovat
foto/forum/2007/th-img1716.jpg
Pondělí 5. února 2007 v 11:37 ® Kachna
Kachna

To je přesně vono, co jsem myslel!!! Jestli někdo víte o něčem dalším, sem s tím. j.f. Dík

reagovat
Pondělí 5. února 2007 v 11:29 ® j.f.

Různé stolky a příslušenství najdeš m.j. na www.fmfly.net Pokud si to chceš sám ukutit, tady je to i s návodem: www.globalflyfisher.com resp. www.globalflyfisher.com
A jestli máš opravdu málo místa, kup si jako já tohle: www.cabelas.com

reagovat