Vyhledávání
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | 32.744 zobrazení | 177 odpovědí
Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 28. února 2007 v 15:53 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
brčal: Přečetl jsem si druhou větu a stejně netuším, kde vidíš, že seminář má něco řešit. Opakuju, NIC řešit nemá, má za úkol seznámit účastníky s danou problematikou. Takže se nebudeme dostavovat ani na ČS, ČD, ŘSD ani ČSAD.
reagovat - Středa 28. února 2007 v 15:17 ® brčal reakce na …
-
Je pekne ze budes vedet o neco vic.Jenomze pokud se nedostavis na ČS tak se nic nezmeni
reagovat - Středa 28. února 2007 v 15:07 ® brčal reakce na …
-
Precti si druhou vetu tohoto fora.
reagovat - Středa 28. února 2007 v 10:33 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
brčal: Ale ten seminář nemá nic řešit, jak jsi na to prosím Tě přišel?
reagovat - Středa 28. února 2007 v 10:14 ® boban11 reakce na …
-
to co říkáš není celá pravda, řadíš to mezi již ohranou písničku ,ale každý má jiný názor.
reagovat - Středa 28. února 2007 v 9:17 ® brčal
-
Jenom jedno seminar nic neresi.Chodte na schuze a tam se snazte a mozna se neco zmeni.
reagovat - Úterý 27. února 2007 v 6:10 ® Milos_Dia reakce na …
-
PRO Drozdaka: To těžko, možná pouze malinko, ale abys pochopil celý problém, na to nemáš informace, a ani je mít nebudeš.
reagovat - Pondělí 26. února 2007 v 15:32 ® drozďák reakce na …
-
MD: to jsem pochopil. Po dnešku toho chápu ještě o malinko víc.
reagovat - Pondělí 26. února 2007 v 15:07 ® Milos_Dia reakce na …
-
PRO Drozdáka: Mojí pozvánku neřeš. Nebo si dáš vidlové repete.
reagovat - Pondělí 26. února 2007 v 9:26 ® rarach
-
Drozďák: Nikde jsem nepsal, že je to apolitický seminář, nepleť si anarchii s diskusí. Přečti si pozorně, kdo první útočil a jak, stačí se podívat i do diskuse v sekci muškaření nebo najeho první reakci na Czechfly. Opět jsi si naběhl na vidle. PS: Martin pozvánku na mail jistě dostal.
reagovat - Neděle 25. února 2007 ve 12:43 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
drozďák: Fakt úplné
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 9:56 ® drozďák reakce na …
-
Bobo: 1. To už je lepší, leč mám pocit, že neúplné vysvětlení
2. jestli si bude „muset zvyknout“ bych nechal na něm…
3. je mi to vlastně putna. Každý z nás si své skutky dřív nebo později vyžere jinak.Měj se, končím
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 9:55 ® Moolis reakce na …
-
Bobo z Falkenau: Co se stalo? Nebo je o tom zakázáno mluvit?
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 9:50 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
drozďák: Ale jaképak vytáčení, jistě, že nám šlo hlavně o zvýšení publicity
„Xaxap je public enemy“ – takže na něco podobného si bude muset zvykat, jednou holt někdo pro změnu použije jeho nick.
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 9:00 ® drozďák
-
veřejný nepřítel č. 1 (oprava a omluva)
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 8:58 ® drozďák reakce na …
-
Bobo: Ano, silácké řeči ani pěsti si ty nepoužil, tam mělo být jednotné číslo, omlouvám se. Ovšem ten tvůj pokus o zlehčující turnaround má asi takovou váhu, jako nedotažený jednoduchý Lutz… Nemám nic proti srandě. Každopádně je pro mne naprosto pochopitelné, že podobný atak někdo neunese. V souvislostech to totiž jinak než jako útok ani nemůže vyznít – viz můj první příspěvek. Tím spíš, když s pozvánkou pro Miloše D jste problém neměli. Bobo – až tě někdo za podobné situace provláčí několika weby, tak si počkám na tvoji reakci. Na to jistě namítneš, že si pohodář a vzal bys to s nadhledem. Zvláště, když je člověk obrněn vědomím, že se s ním nikdo mazat nebude, vcelku totiž není důvod. Xaxap je public enemy číslo a takto je obecně vnímán. Zkrátka XAXAP je jiné sousto a vhodně načasovaná a formulovaná narážka na něj semináři jistě neublíží.
reagovat
O co Vám oběma skutečně šlo je mi naprosto jasné, ať už se tady budete vytáčet a argumentovat jakkoliv. Toť vše - Neděle 25. února 2007 v 5:39 ® Milos_Dia reakce na …
-
Vidíš to mě nenapadlo. Legrácka – problém je elegantně vysvětlen, já se omlouvám a legrácku zakládám do archivu. Fakt teď netuším, co jsem v tom vlastně hledal za vědu. Neunesl jsem to – ještě jednou se omlouvám a slibuji, že se pokusím svoje legráckové schéma posunout trochu výš…
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 0:50 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
drozďák: Nevidím jediný důvod, proč zvát xaxapa extra, seminář je otevřený všem, tedy i xaxapovi. Šlo o legrácku, kterou někteří neunesli a já netuším proč. Nešlo o žádný osobní útok, ani nic podobného.
P.S. Pěsti ani silácké řeči jsem nikde nepoužil.
reagovat - Neděle 25. února 2007 v 0:29 ® drozďák
-
Rarach and Bobo: když se tak oháníte pěstmi a siláckými kecy, proč jste XAXAPa na ten seminář nepozvali? Fláknout na několik webů banner, navíc infantilní, a narážet v něm na neúčast člověka, kterého ani nepozvete mi přijde zcela mimo mísu. Nebo tam byl nějaký úmysl? To měla upoutávka na XAXAPovu neúčast dodat kuráž váhajícím nebo snad depilovat pomyslný anální otvor, aby jste si zajistili hladší průchod? Tím spíš, když Rudo tak horlivě deklaruješ, že seminář má být apolitický. Pak by snad XAXAP neměl být problém ne?
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 23:00 ® rarach
-
Xaxap: Jsou hity, které nestárnou. Můj taťka s mamkou nemá alespoň kostlivce po skříních.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 23:00 ® Milos_Dia reakce na …
-
Je to tvůj názor, který akceptuji. Tečka.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 22:14 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
JANTAR:
- Na chlubení jsi tu Ty, já jen suše konstatoval
- fucknow??? Nezáviď, možná se Ti to taky jednou povede
- Co to tu plantáš o mamce a taťkovi, pokud vím, jsi to Ty, kdo si nevybírá – a když má chuť, neptá se a bere (citoval jsem Tě doslovně, klidně si projeď archiv na MRKu)
- Sobota 24. února 2007 ve 21:40 ® XAXAP
-
Rudochu, ty ses od ty radioaktivity uz uple glupav (jak se rika u nas na vychode)… invence ti taky zrovna od dob paradniho projevu na MOL nepribyla … ale milence mas asi novyho, ze jo? je ten frajer s knirkem mamka nebo tatka?
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 21:25 ® rarach
-
Xaxap: Blahoslavený chudý duch, co už závidí i pruty. Co čekat od chlapce východu, co chytá ryby výhradně za zatáčkou.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 21:18 ® xycht
-
Miloš D.: Je pravdou, že nemáš žádnou povinnost se někde veřejně prezentovat, jenže ty už se nějakej ten rok veřejně prezentuješ, takže nechápu proč to nedovršit veřejným vystoupením mimo prostředí Internetu. Navíc důvod, že máš moc práce těžko obstojí, když aktivně a často denně přispíváš na MRKu. V tom to nebude. Když ti na MRKu položím přímo otázku, tak na ní vůbec nereaguješ, zato na každou píčovinu co napíšu, hned reaguješ. Je tvoje věc, že se ti nechce veřejně mimo Internet prezentovat svoje myšlenky a podněty, ale přijde mi, že tě spíš baví mentorovat na netu. Jak říkám, je to tvoje věc, ale…
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 20:54 ® XAXAP
-
Rudouch: vehlasny luzr, kterej neumi ani hazet za pomoci grafitu x-te generace chce sermovat original pestickami??? Nemas koho rentgenovat, pomocna zdravotnicka silo?
Bobo – Fucknow: to se nemas cim chlubit
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 18:33 ® HaD reakce na …
-
ZN: tsssssssssssss
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 17:09 ® ZN
-
Cottus: to je téma, ve kterém jsem schopen diskutovat do nekonečna
reagovat)
- Sobota 24. února 2007 v 17:02 ® Cottus reakce na …
-
ZN: sorry,jsem v práci s webem nováček(1měsíc)
reagovat
některé věci asi trochu nešťasně míchám..
Ale jinak nemíchám zásadně nic…ani „duranzie se švestkou“- a tak jsem po dvaceti letech otočil demižony,a mám teĎ stále 20-let starou.. - Sobota 24. února 2007 v 16:44 ® ZN
-
pif: taky si to myslím
reagovat