Vyhledávání
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | 32.744 zobrazení | 177 odpovědíAsi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 24. února 2007 v 16:43 ® ZN
-
Cottus: nezlob se, jen si myslím, že se z mé strany rozhodně o předvádění nejedná. Zadáš otázky na webu a divíš se, že na tuto věc má někdo odlišný pohled, i když výsledek si asi přejeme stejný. Je to webová diskuze a myslím, že není důvod se vzájemně poklepávat po ramenou. Není proč. To, že někdo má odlišný pohled, nelze brát jako výpad. A mimochodem, MD rozhodně není můj názorový oponent. PS: jestli mohu o něco požádat, neplantej diskuze ze dvou webů dohromady. Je v tom pak hokej.
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 16:40 ® pif
-
ZN:čoveče,to je smrtelné hřích,míchat hrušky s jabkama.ono hruškovica je výborné lektvar,srovnal bych ju se slivovicó.jen barbar by to kazil jabkama…-:)
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 16:28 ® ZN
-
Rudo, končím nic neříkající diskuzi s konstatováním, že jsi opět smíchal hrušky s jablkama. Tečka.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 14:40 ® Cottus reakce na …
-
Milos Dia: sorry- ta Aurora byla reakce na téma stejné,ale
reagovat
podané v jiné souvislosti ,jinou osobou… Kdy Pstruhařský seminář v BK byl takto označen právě Tvými oponenty..totéž i „předvádění se..“ viz.Prapodivný svět jinde. - Sobota 24. února 2007 ve 14:14 ® Milos_Dia reakce na …
-
Add Aurora – netuším, nevím, ani mi nedocházejí souvislosti. Možná jsem něco přehlédl ve starších příspěvcích. Add předvádění – nemám pocit, že bych v tom tentokrát měl prsty.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 14:01 ® Cottus reakce na …
-
No mám dojem ,že ta Aurora střílela ze západu- viz…KV, Řešíme na netu věci ,které mají manko v řešení 30let… Možná bude lepší osobka,než předvádění se zde… Jsou věci ,co tady smysl mají..jsou ale věci co nutně potřebují přiměřenou kvalitu zázemí. Jako naprosto kontraproduktivní beru různé výpady.
ZN: …jsme krajani,tak se ozvi přímo
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 13:16 ® Milos_Dia reakce na …
-
Nápodobně. Pozvánku jsem dostal. Odepsal jsem, že účast zatím nemohu kvůli práci potvrdit. Terminologie se „sbíráním odvahy“ je pro mě navíc po dvou telefonátech s Tebou a panem Zelenkou dost překvapivým obratem. Díky Tvé poslední replice mám teď nepříjemný pocit, že důvod mého „pobídnutí“ nemá s deklarovaným programem KMF pranic společného. Argumentace nějakou virtuální mystifikací je naprosto off topic, znovu opakuji, že jsi zadal otázku a na její část jsem Ti regulérně odpověděl. Že jsi z toho udělal zase kovbojku je Tvůj problém a problém KVMK i KMF, které mimochodem tímto rejpáním dost slušně devalvuješ. Se zametáním a schováváním jseš vedle jak tak jedle – to není argument, nesouvisí to ani se zadáním Tvé otázky, ani s mojí odpovědí na ní, ani s KMF. Nicméně, nejsem povinen se účastnit, nejsem povinen vysvětlovat, ani se veřejně předvádět. A v neposlední řadě nejsem povinen zavádět někomu leštěnou sondu… Rudo, něco se děje, nevím co, nevím s kým, nevím proč. Zatím je mi to jedno, seru na to, dej mi pokoj, prosím… To PROSÍM akcentuji, v naprosté vážnosti, bez ironie, bez postranních úmyslů. Díky.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 12:20 ® rarach
-
MD: Já Ti opravdu nerozumím, dostal jsi ode mne i od Jardy oficiální pobídku na aktivní účast, nikdy jsi mi nevysvětlil proč jsi nakonec nesebral odvahu se veřejně předvést a teď tady chceš někoho mystifikovat. Zameť si hlavně u sebe a neschovávej se za monitorem.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 12:17 ® rarach
-
Xaxap: Tobě se postavím kdykoliv, šerm pěstí mi není cizí.
reagovat - Sobota 24. února 2007 ve 12:15 ® rarach
-
ZN: jsou firmy co mají pouze svého zřizovatele a nemají pouze jednoho vlastníka, nepleť sem malou rodinou firmu, neznáš v těchto ohledech zákoník práce ani organizační řády kolosů , ale hádat se o tom s Tebou nechci. Svaz by se mohl teoreticky blížit k akciové společnosti kde má každy člen svou akcii a pak by jistě každý akcionář měl nárok vidět do hospodaření…teoreticky???
reagovat - Sobota 24. února 2007 v 9:18 ® BoBo-Falknow
-
xaxar: Brouku, to je moje práce
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 22:44 ® Milos_Dia reakce na …
-
Zadal jsi otázku, jejíž část jsem ocitoval. Na onu část jsem regulérně odpověděl. Chtěl jsi téma, dostal jsi ho. Víc už neumím – asi to necháme plavat…
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 22:41 ® ZN
-
Cottus: nezlob se, neber to nijak osobně, ale v tvém případě to fakt nechápu. Vůbec ti nerozumím.
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 21:21 ® Cottus reakce na …
-
BoBo: reagoval jsem pouze na to,že:
1.) žádný funkcionář ČRS se nepřihlásil…
2.) „další témata si nechám v šuplíku..“Ale možná máte pravdu,a vyřešíte víc,než se na první pohled může zdát… Jde nám o stejnou záležitost(P vody),ale možná máte globálnější přístup.. Já věřím na drobnější reálné změny…a to je asi celé. ZN: opravdu nevím proč to dělám, a ty jo?
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 21:19 ® XAXAP
-
Rudouchu, tobe zase je… hrabe. Koukej stahnout me jmeno z banneru toho tvyho bukvicoseminare, nebo si prijedu do toho vaseho luzrova pro tantiemy. A na to jak jsi malej a slabej bys to mel udelat zatracene fast!
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 21:10 ® ZN
-
Rudo, s těma podřízenýma jsi úplně vedle a vůbec nevíš, o čem mluvíš. Firma je moje, nikdo mě nevolil a zaměstnancům do řízení nic není. Svaz je dobrovolná organizace, funkcionáři volení základnou a základna má právo vědět, jak se hospodaří a má právo do toho kecat. Ale nepatří to sem.
Jinak si myslím, že na rodíl od Cottuse víte, proč to děláte co si od toho slibujete a co je cílem.
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 20:22 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Cottus: Chápu, že Ty to uděláš lépe a vše od základu změníš… Možná proto nám nejde o nějaké řešení, ale o pochopení problematiky P vod a tomu odpovídá náš program. Spoléháme na Tebe.
Jinak by stálo za to, aby jsi si ujasnil, co vlastně píšeš, protože nám tady plácáš páté přes deváté a nepřemýšlíš u toho. Nejdřív napíšeš, že program máme takřka shodný a pak se zase divíš, jak chceme něco řešit. Četl jsi ten program?
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 20:12 ® Cottus reakce na …
-
Tak kluci začínám mít dojem,že jste naivnější – jak já,a to jsem sebe pasoval na Dona Qichota… Jak chcete něco řešit bez kompetentních(svazů), jediný výstup, změna, pak asi bude ta ,že opravdu budete jen v neděli vázat nové typy mušek…
reagovat
A v šuplíku si to nechte hodně dlouho…možná na ty mušky pak již nebude co lovit…pardon tloušť a duhák asi jo! - Pátek 23. února 2007 ve 20:02 ® rarach
-
MD, cituji :" Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně by o něm chtěl něco slyšet."
No tak sorry, jsa poučen nechám si další ožehavá témata zatím v šuplíku.
Sorry, ale nevšiml jsem si, že by na seznamu přednášejících byl někdo kompetentní odpovídat na Tvoje dotazy, pokud máš o přednášejících víc informací než já, tak se omlouvám, ale podle mne se zatím žádný kompetentní funkcionář ČRS mezi přednášející nepřihlásil.
S podřízenným personálem je to myslím stejné jako z členskou základnou, vedení je legálně zvolené, ať se nám to líbí nebo ne. Támhle Ferda od pasu ze Škodovky taky nemůže jít za generálním, že se mu něco nelíbí, od toho má mistra nebo odbory (my máme své předsedy či jednatele MO), stejně tak se generální neptá Ferdy jak má vést podnik, ale svolá se valná hromada nebo sjezd nebo kdoví co a tam opět Ferdové nejsou. Mistr či předseda MO, už pak musí vysvětlit dopady rozhodnutí vedení na jednotlivé Ferdy. Navíc 99 % Ferdů si myslí, že by roli šéfa zvládli lépe než ten dosavadní.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 19:17 ® rarach
-
O těch brigádách se takto volalo, jak od Vás co jste si to chtěli bezvýhradně platit , tak od nás co jsme tam nechtěli čumily co se 10 hodin opírají o násadu od lopaty a mají splněno a vlastně neudělají nic. V tom problém nemám žádnej, nemám tedy o čem diskutovat, kdo p. Vogla inspiroval, nevím a je mi to fuck.
reagovat
O penězích se na veřejnosti nemluví nikde, u Vás ve firmě ano? Nařízení je nařízení, to my jako nejnižší plebs asi neovlivníme nikde, když Vám náhle v restauraci zdraží ten samej oběd, tak taky zareptáte a tím to hasne (budete mi argumentovat, že můžete jít jinam, ale u nás na vsi je jedna restaurace). To co píše Miloš by bylo možno snad řešit nějakým kolektivním vyjednáváním a kol. smlouvou, ale pak by to zase chtělo založit rybářské odbory, jinak asi není šance se dozvědět něco víc, ale to už Miloši přece víš, ptal jsi se na lecos a kolik Ti toho ze svazu odpověděli? Takže sám dobře víš, že takovéto otázky na veřejném fóru, jistě nikdo nezodpoví, tím spíš že konfrontace svazu není cílem fóra. - Pátek 23. února 2007 ve 14:35 ® Milos_Dia reakce na …
-
Btw. nejedná se o průlom, ale o hezky vychcaný pokus vytunit rozpočty Rady a Územních svazů s následujícím zafixováním pozic těchto zbytečných úředníků.
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 14:30 ® Milos_Dia reakce na …
-
Add paralela s podřízenými – velmi, velmi nešťastně zvolený příměr…
reagovat - Pátek 23. února 2007 ve 14:25 ® Milos_Dia reakce na …
-
" Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně by o něm chtěl něco slyšet."
No tak sorry, jsa poučen nechám si další ožehavá témata zatím v šuplíku.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:50 ® ZN
-
Rudo: se zvýšením by šlo bez diskuzí souhlasit. Ale… při přerozdělovacím systému a centrálním hospospodaření je nutná kontrola a průhledné, přístupné účetnictví. Pokud vím, nic takového se neděje. A ty podřízené, tos myslel koho?
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:43 ® drozďák reakce na …
-
ještě důležitá poznámka: zvednutí členského příspěvku připravující členy o možnost volby mezi placením a splněním brigádnické povinnosti fromou odpracovaných hodin je počin, který by v skutečně demokratickém zřízení každý subjekt nejenom vysvětlit měl, ale mnohdy i musel.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:40 ® drozďák reakce na …
-
Rudo: tady ale jde o účel, za jakým budou získané peníze využity. Dle mého názoru se pouze nakumulují peníze na Radě ČRS a revíry z nich neuvidí prakticky nic. Za současného systému toku peněz určitě ne. Něco jiného je kupř. vyhláška (dávám pouze příklad). Potřebujeme vydat prostředky na mimořádné zarybnění v rámci ochrany původních druhů ryb a díky tomu rušíme brigády, zvedáme členství a z tohoto poplatku vydáváme ten a ten podíl na tu a tu činnost. Ale to se nestalo. Takhle to vidím jenom jako pokus odříznout jednotlivé MO od zdroje financí (většina si brigády platí), přivést tento kačkotok přímo do Rady ČRS a začít plnit navrhované fondy… Souhlasím Rudo, že to by byl průlom jak bejk
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 11:17 ® rarach
-
MD: A ty vysvětluješ podřízeným svoje pohnutky? Já tedy ne, dělám to co si myslím, že je pro ně i pro chod odd. nejvhodnější. Pokud je to schváleno vejš není o čem diskutovat. Abych řekl pravdu, já s tím souhlasím, alespoň nějaký průlom.
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 10:29 ® Milos_Dia reakce na …
-
kurva překlep, pohnutky vedlY
reagovat - Pátek 23. února 2007 v 10:28 ® Milos_Dia
-
Pokud by se ukázal pan Vogl, rozhodně by nebylo od věci nechat si od něj vysvětlit pohnutky, které ho vedli k návrhu zrušit brigády a zvýšit členský příspěvek na 700 CZK.....
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 21:17 ® Cottus
-
Rarach: tak toho zodpoivědného přinuťte,aby dal jasné stanovisko…máte tam rozumné kluky,kteří mají „váhu“ i u srágorů na svazu,(Tom Randák,Ondra Slavík aj.) Držím palec, a rád se poučím! Ten výstup by neměl vyšumět v debatách o ničem.....
reagovat