Vyhledávání
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | 32.741 zobrazení | 177 odpovědí
Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 22. února 2007 v 15:58 ® raduch reakce na …
-
rarach: odpoledne v sobotu to by asi sedělo, ale v neděli od 9,00 máme u nás zkoušky nové krve a u toho musím bejt.Tu sobotu se později asi ukážu.čus mažu na výborovku a večer na tiskovku
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:53 ® rarach
-
Raduch: je to celý den a i v neděli, přijeď odpo nebo večer na pokec, ostatně máme na nejzápadnější výběžek i pár klubových dotazů.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:50 ® raduch reakce na …
-
Jsem po noční a to většinou nebývám ve formě
reagovatUvidím, možná přijedu na blindt.
- Čtvrtek 22. února 2007 v 15:30 ® rarach
-
Raduch: Ano pozvali, služební postup zachován áááž nahóóóru do Práglu. Ty se neukážeš?
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 15:14 ® raduch reakce na …
-
rarach: dotaz pozvali jste někoho ze Zpč.Ús. Myslím, že Martin Bílý a Jarda Vogl ze svazu by zodpověděli pár dotazů.Od nás tam jedou pstruhoví hospodáři, tak jim tam nalejte, co nejvíc moudra. Dík.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 14:25 ® rarach
-
Cottus: Výstup z fóra samozřejmě chystáme, důležitější bude pokud to uslyší někdo odpovědný, aby alespoň něco převedl do praxe.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 14:09 ® xycht reakce na …
-
Jooo házení to bych potřebovat zkorigovat jako sůl
reagovatJe to u mě velká bída…tloušť mě taky sere, je ho plná P Vltava a Malše. Vim, že se o tom už hodně nakecalo, ale prostě na P nepatří, takže nemilosrdně kiluju
- Čtvrtek 22. února 2007 ve 14:05 ® Cottus reakce na …
-
rarach: dosud jsem váše forum vůbec neřešil z důvodu příliš
reagovat
velké vzdálenosti a mojí skromné specializaci na mušku..Až nyní jsem prostudoval váš program,a můžu říct,že z poloviny(do soboty 16") jej máme téměř shodný…
A to i včetně aktérů.. Byl bych rád,kdyby vám z toho něco vzešlo.. Rád se poučím,co dělat jinak. Vyjde tedy nějaká ofic. zpráva k tomu dění?? Nějaký výstup? - Čtvrtek 22. února 2007 ve 13:54 ® rarach
-
Xycht: S tou říčkou to je v okolí problém, my máme většinu říček P revíry, i když tam je pstruh tvrdě válcován tlouštěm a jinou chamradí a p revíry to už vlastně dávno nejsou. Buko mi zkorigoval házení, umí to jednoduše vysvětlit a ukázat. Vem s sebou to nové dělo, pokud ho budeš už mít, provětráme ho na Březovce.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 ve 13:45 ® xycht reakce na …
-
Jasně a co nějaká MP říčka s lipanama?
reagovatS tím vázáním to ti věřim, Míra umí. Nechci nic z jeho umění vyzdvihovat, ale ty strýmry, to je paráda.
- Čtvrtek 22. února 2007 v 10:32 ® rarach
-
Martine, no počítám že to možné bude, ale asi se člověk ochudí o část přednášek, pokud bude počasí jako teď tak na okraji KV je přeharda Březová, tam by se mohlo i nějaké dělo s vyšším aftma vyzkoušet přímo na zubaticích. Uvidíme, něco připravuje také Bobo, to by bylo tak na neděli dopoledne. O víkendu budeme chytřejší. Házet se určitě dá na hřišti za hotelem, pokud by ti to stačilo. Já sám bych byl rád aby si na mne udělal Míra Málek čas a zase mne pokorigoval, z těch pár minut z lońska žiju doteď.
reagovat - Čtvrtek 22. února 2007 v 10:24 ® xycht
-
Dočetl jsem se, že budou přednášky o stavění prutů, tak mne zajímá jestli bude možné proutky vyzkoušet tj. zaházet si?
reagovatA je možný v okolí zajet někam na ryby?
- Pondělí 5. února 2007 v 11:45 ® rarach
-
Pupák: netrefil, netrefil… Drozďák: prostě usuzuji!
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 11:38 ® pupak reakce na …
-
Tomi poser americkej herec . . . Tak Pajkova slava doletla i do Varu, ze by tam prednasel o designove vyvedenem obleceni
reagovat))
- Pondělí 5. února 2007 v 10:45 ® drozďák reakce na …
-
Rarach: z čeho tak usuzuješ?
reagovat - Pondělí 5. února 2007 v 9:29 ® rarach
-
ZN: myslím, že konečně bude prezentováno, to po čem tak všichni voláme z úst lidí co tomu opravdu rozumí, aby i případné internetové plkání získalo na kvalitě. Samozřejmě je problém v současném systému načerpané informace převést do praxe. O jedné cestě bych i v tomto rybářském prostředí věděl, ale nechám si ji také face to face. Mládež za to nemůže, jen proto ji tedy nenecháme přece bobkařit. HaD: Díky moc! PS: konečně jsem dostal obal, už Ti jede zásilka. All: Je to akce, kde si snad každý najde to svoje, bude tam i prezentace vázání, praktické zkušenosti z rybolovu, něco o oblečení…atd, atd.. PS: Bohužel mi připadá, že někteří weboodborníci vlastně vůbec o odborné a relevantní informace nemají zájem a vyhovuje jim plkat.
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 23:33 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
ZN: V čem to bude jiné? To přeci nemyslíš vážně… Minimálně to bude jiné v tom, že se nebudou prezentovat web. pábitelé, ale odborníci. A třeba já si rád poslechnu výklad této problematiky od někho, kdo ji chápe výrazně lépe, než drtivá většina internetové veřejnosti.
Co se věty o mládeži týče, tak to je na pokec face to face
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 17:47 ® boban11 reakce na …
-
Co vím tak 120 lidí by neměl být problém usadit v konferenčním sále.Místo ještě je ,ale chce se to radši včas příhlásit přes www.mkkv.org je pak i levnější vstupné
reagovat - Neděle 4. února 2007 ve 14:33 ® raduch reakce na …
-
rarach: prosím tě jaká je kapacita tohoto sezení. Výborovku máme ve čtvrtek a pstruh. hospodáři asi pojedou, doufám, že bude ještě místo. Dík za odpověď
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 9:59 ® boban11 reakce na …
-
bohužel v tom máte pravdu mnoho lidem tato situace vyhovuje
reagovata pár jedinců asi nic nezměni.Ve Varech by to ,ale nemělo být o nějakém manifestu proti ČRS , mělo by jít o odbornou „osvětu“ .
- Neděle 4. února 2007 v 8:17 ® ZN
-
boban11: internet, potažmo takovéto weby slouží k plkání a mnoho a mnoho informací je zde přínosných, nakonec i to plkání. Nepochybuji, že v těch Varech to bude odborné, o věci, vědecké. Ovšem, konečný důsledek je stejný jak na webu. Nic neměnící plkání, i když odborné. Tím nechci nijak snížit počinek organizátorů. Hodně lidí ví, že je něco špatně, daleko více lidem však vyhovuje to „špatně“.
reagovat - Neděle 4. února 2007 v 0:49 ® boban11 reakce na …
-
abychom si rozuměli nechci zpochybnovat veškeré informace na webu ,určitě jsou zde i kvalitní příspěvky ,ale těch je opravdu poskromno.Jinak k otázce -Myslím si ,že dobře ,neboť přednášky by se měli opírat o podložená fakta ,založená na základě vědeckých podkladů ,navíc mnoho z těchto lidí nejsou ani rybáři čož neskresluje jejich pohled na současnou situaci.
reagovat - Sobota 3. února 2007 ve 23:37 ® Karlos
-
Boban11-A to je dobře nebo špatně?Myslím že většina předinternetových muškařů jsou samokvašky…
reagovat - Sobota 3. února 2007 v 18:18 ® boban11 reakce na …
-
Jestli mohu svůj názor ,tak když mrknu na pozvané hosty ,tak musí být jasné ,že nepůjde o názory nejakých rychlo a samo kvašek.
reagovat - Sobota 3. února 2007 v 11:53 ® ZN
-
BoBo:
reagovat
v čem to bude jiné, jak plkání na netu? Tím nechci říct, že spousta věcí nebude zajímavých. Taky jsem moc nepochopil větu o získávání mládeže pro muškaření. Proč kazit myšlení mládeže kolaborací, stačí že kolaborujeme my. - Sobota 3. února 2007 v 9:30 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
HaD: O tom nepochybuj, děkujeme
A mimo jiné děkujeme i za ostatní podporu.
Já osobně se na fórum opravdu těším, jsem fakt zvědav, co se dozvím od odborníků a na kolik se tyto informace budou lišit od plků na netu.
reagovat - Sobota 3. února 2007 v 1:45 ® HaD
-
Pro Vaši akci věnujeme jako podporu 5 ks DVD „Vážeme mušky“, pokud o to máte jako organizátoři zájem.
reagovat