Vyhledávání
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | 32.740 zobrazení | 177 odpovědí
Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 5. dubna 2007 ve 22:00 ® boban11 reakce na …
-
na stránkách klubu MKV jsou nově zveřejněné prezentace z Karlovarského muškařského fóra.
reagovat - Středa 7. března 2007 ve 12:21 ® rarach
-
Placení vstupného nebyl na fóru můj šálek.
reagovat - Středa 7. března 2007 v 11:05 ® Cottus reakce na …
-
rarach: První ohlédnutí bylo dobré…(p.Zelenka)
reagovat
Ale dej vědět,až budou někde nějaké konkrétní výstupy z přednášek třeba pro hospodáře… Jeden dotaz: Platili pánové ze svazu vstupné? - Středa 7. března 2007 v 9:18 ® rarach
-
První ohlédnutí za fórem, je na našich stránkách.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 17:23 ® Milos_Dia reakce na …
-
Pochopit jsi to z objektivních důvodů ani nemohl…Jinak to ber jako konstatování …a nezvedej nohu.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 16:34 ® Pike007
-
Dle mne to mohla byt akce zajimava, nektere temata by mne zajimala hodne, jen nemoc zabranila me ucasti. Co se tyce akce s Xaxapem na banneru, tak to povazuju za vesely for, ktery Xaxap shodil svou neucasti. Misto zbytecneho rozcilovani mohl chlapce prevest svym prijezdem. Jinak bych to bral jako konstatovani a moc jsem to rozcilovani nepochopil.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 16:07 ® Robur
-
a to nemluvě o tom, že ve Varech je víc Rusů, než ve zbytku ČR
reagovat. I když ti vždyck tvrdí, že jsou v Evrope.
- Pondělí 5. března 2007 v 15:26 ® fikus reakce na …
-
pupák> musím se tě zastat, protože si stejně jako ty myslím, že pro pražáka je Asie 20km za Prahou. Ona Praha je totiž jedna velká asijská periferie sama o sobě........
toulovec, Moolis> taky mě zajímá jak to tam vypadalo.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:41 ® toulovec
-
Moolis: díky za zprávu, já se fakt zajímám z jednoho prostého důvodu – fakt jsem byl zvědav jak to probíhalo. Rád bych se býval zúčastnil, leč je to štrách světa........ na některé přednášky bych se rozhodně rád podíval, bo vím prd a informací není nikdy dost a tato problematika mně rozhodně zajímá. Nejsem z těch co nějak machrujou a srovnávaj nesrovnatelné akce, nevím jak a proč zrovna v této otázce mi někdo tuto roli přisoudil, ale budiž, já to unesu a je mi to šumák. Myslím že mě většina diskutujících zná dostatečně.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:20 ® Moolis reakce na …
-
Cottus: Sepisuju bohužel jiný papíry, který mne živí. Počkej si na Ádu.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:19 ® ZN
-
já si myslím, že bezva jsou všechny akce, kde se člověk setká s kamarádama a mají si o čem pokecat. A třeba Milanovu a Alanovu přednášku bych si poslechl kdykoliv a kdekoliv. A je mi jedno, jestli v Kostelci, Varech či v tramtárii.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:18 ® Moolis reakce na …
-
Toulovec: Celou dobu smolil cosi Pavel Adamovský, tak předpokládám, že se nejcelistvější informace objeví asi na Muškaření on-line. Jinak my s Alanem jsme přijeli v v sobotu v 9 ráno, večer jsem dal 4 piva, ráno k snídani vajíčka se sýrem eidamem, Ramou + 2 skleničky džusu pomerančového. Ceou sobotu padaly trakaře.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:17 ® pupak reakce na …
-
rarach ted mi napadlo jeste jedno tema – KORMORAN nebo PUPAK s MASLEM – kdo vic skodi . . .
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:16 ® Cottus reakce na …
-
Moolis,Mirek: Zkuste něco podnětného napsat o přednášce T.Randáka..dík.
reagovat
S T.Randákem jsem určitě na stejné straně barikády.. - Pondělí 5. března 2007 ve 14:11 ® Moolis reakce na …
-
Informace z opačné strany barikády? Ivoši, překvapuješ mne. Žádné barikády jsem si nevšiml. Můžeš specifikovat, co je to opačná strana barikády? Žádného barikádníka jsem si nevšim. Možná byl němý. Menší počet účastníků? To je problém těch co nepřijeli. Akce byla anoncována dobře. Mně osobně to nevadilo, měl jsem čas pokecat se všemi, seš kterými jsem promluvit chtěl. Navíc tam přijeli lidi, kteří na srazy internetových plkalů (to nemyslím nijak špatně, považuji se za něj také) prostě nejezdí. Rozdílná kvalita přednášek: Musí být, zejména proto, že si je připravují různí přednášející. Pokud můžu mluvit za sebe, líbila se mi nejvíc Randákova přednáška a přednáška Adámka z Brna z těch tzv. ichtyologických. Ale nejsem hospodář. Nelíbila se mi jenom jedna přednáška, nemám důvod říkat která. Na závěr: Ivoši, vázací víkend byl taky bezva, tak toho nechme.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:11 ® rarach
-
Pupák: Můžeš, ale pouze praktickou (bereme i škůdce na pstruhovkách.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 14:05 ® pupak reakce na …
-
Mirek – muzu pristi rok mit u vas take prednasku???? Treba na tema RAMA nebo MASLO v kuchyni s rybou lososovitou . . .
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:58 ® Mirek reakce na …
-
toulovec:
reagovat)). Teď jsi mně rozchechtal… Tož kurňa, já přeci vím, že se nijak s námi nekonfrontuješ. Krom toho jsem si nevšiml, že by někdo od nás s něčím cosi srovnával. Tak to prostě není. Že tě ta akce zajímá je normální. Normální je i to, že někdo bude vždy nespokojen. To je jediný, co jsem chtěl říci. Já osobně si myslím, že to bylo na velmi slušné úrovni. Přednášky byly různé. Vyloženě odborné i tematicky zaměřené poznávacím směrem. Z těch odborných se mi nejvíce líbil pan Tomáš Randák, z těch ostatních bych nedokázal vybrat nejlepší. Skvělá byla přednáška pana Putze o jepicích, skvělé bylo rybaření v cizině i přednáška o šňůrách od Alana a další. Určitě to někdo fundovaně zpracuje. Tak se kurňa necukééé
- Pondělí 5. března 2007 ve 13:57 ® pupak reakce na …
-
toulovec – KDO NEJDE S NAMA – JDE PROTI NAM . . .
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:56 ® pupak reakce na …
-
Cottus je mi lito, ale podle me posledni geograficke studie zacina opravdu 20 km od Prahy na vychod
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:40 ® toulovec reakce na …
-
Mirku kurňa nesrovnávejte furt nesrovnatelný. Nejdu proti Vám, už jsem to psal 100×, ptal jsem se jak to vypadá a nikdo nic nechce říct, na vebu nikde nic, co je na tom špatnýho že mně to zajímá???
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:37 ® Cottus reakce na …
-
A já myslel,že Asie začíná na Urale..ale z hlediska ryb bych to tu možná vyměnil i za Mongolsko,či Kamčatku… Tak už nám konečně něco prozraďte…CO vás tam nejvíc hospodářsky zaujalo… Jsem na tom jak „toulovec“,ale ještě o 200km směrem na Asii!
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:33 ® Mirek reakce na …
-
toulovec: My tady taky občas zaslechneme, že TVV je dost tragedie, ale nikdo těmto výstřelům ze tmy nepřikládá důležitost.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:19 ® ZN
-
pupák: to s tou Asií od tebe nebylo pěkné.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:15 ® toulovec reakce na …
-
pupák:
- nejsem závistivej
- já nepořádal žádnou podobnou akci, ale veselou trachtaci pro kamarády alkoholiky
- sobotní program by mne zajímal taky, jen se mi nechtělo přez celou republiku
- Pondělí 5. března 2007 ve 13:09 ® pupak reakce na …
-
toulovec – jenom touliku jestli to neni u tebe zarlivost, ze Carls Bad zastinil ten tvuj usmoulanej vazaci koralkovikend na hranicich s Asii . . .
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 13:04 ® toulovec reakce na …
-
moolis: zvědavých je víc, například já. Bohužel jsem měl protichůdné informace z druhé strany barikády, tak jsem měl obavy se optat, bo jsem měl strach že zklamání jednoho z účastníků bylo důvodné. Já měl zvěsti o malé účasti a rozpačitém průběhu zejména některých přednášek. Jsem rád že tomu tak nebylo.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 ve 12:45 ® Moolis reakce na …
-
Cottus: Přijde mi, že zvědavej jsi jenom ty. Škoda, že jsi nepřijel. Akce to byla výborná, dobře zorganizovaná a příště jedu zas.
reagovat - Pondělí 5. března 2007 v 10:50 ® Cottus reakce na …
-
…když my jsme zvědaví i na neoficiální poznatky běžných návštěvníků..!!
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 23:44 ® boban11
-
Jsem rád že jste nedočkavý ,ale vydržte detailní rozbor bude zveřejněn na na stránkách www.mkkv.org a na servech mediálních sponzorů celé akce.
reagovat