Vyhledávání
Muškařské fórum v K. Varech
2.2.2007 | rarach | 32.782 zobrazení | 177 odpovědí
Asi všichni již víte, že na začátku března chystá Karlovarský
muškařský klub pro všechny muškaře, doufám zajímavou akci. Tato akce
vznikla z popudu neustále se zhoršujícího stavu na pstruhových revírech
České republiky. Pozvaní odborníci se nám pokusí odhalit skutečnosti,
které vedou k tomuto neutěšenému stavu našich vod.
V programu jsou také přednášky na téma vázaní much, stavby prutů
i o lovu ryb. Přes toto všechno si Vás dovoluji oslovit, zda-li nemá
někdo nějaké ožehavé téma o kterém by chtěl promluvit sám, případně
by o něm chtěl něco slyšet. Více informací najdete na www.mkkv.org, nápady či návrhy piště prosím
sem do fóra, ať se mohou chytit i ostatní.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 4. března 2007 ve 22:36 ® Cottus reakce na …
-
raduch: dík za info.
reagovat
A co ostatní…třeba Tom.Randák? Co na to svazy? - Neděle 4. března 2007 ve 22:04 ® raduch reakce na …
-
Cottus:Viz první příspěvek „Pan Hospodář“ z Husince u Prachatic a jeho rozbor zlepšení úrovně pstruhového hospodářství.
- Placení brigád v plné výši
- omezený počet vydaných pstruhových povolenek na daný revír
- plůdek pstruha a lipana držet co nejdéle na odkrmovacím žlabu
- křížení matečních ryb s divokou formou pstruha a lipana
a jelikož jsem pořád laik ,proti těm co tomu rozumí, nechám další odpovědi na odbornících.
- Neděle 4. března 2007 ve 21:59 ® boban11 reakce na …
-
ZA MKKV BYCH CHTĚL PODĚKOVAT VŠEM HOSTŮM ZA JEJICH PŘÍSPĚVKY, KTERÉ NASTAVILY VELMI SOLIDNÍ ÚROVEŇ CELÉHO FÓRA. 1.KMF JE ZA NÁMI, 2.KMF PŘED NÁMI! DÍKY.
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 21:52 ® raduch reakce na …
-
Měl jsem jednu Plzeň po obědě
reagovatHusinec u Prachatic
- Neděle 4. března 2007 v 19:47 ® Salmo1 reakce na …
-
raduch:Husice=Husinec??
reagovat - Neděle 4. března 2007 v 17:14 ® Cottus reakce na …
-
Ti,kdož jste tam byli(KV): Co vás nejvíce zaujalo ze sobotních přednášek? Co lze převzít do P praxe? Podělte se o to s námi,kteří jsme tam nebyli…Dík.
reagovat - Neděle 4. března 2007 ve 14:47 ® raduch reakce na …
-
rarach, BoBo. mohu konstatovat, že první den přesně podle mého očekávání./ druhý den jsem musel být u zkoušek nových adeptů ČRS/.Velký bonus hospodář z Husic. Tenhle člověk s dvaceti tituly
reagovat)věděl o čem mluví a i jeho skoro vědecká práce s chovem pstruhů a lipanů měla fantastickou úroveň.Naši hospodáři navázali kontakty a i návrhy konceptů k pstruhovému hospodaření byly velkým přínosem. Za naši organizaci ale i sám za sebe mohu jen poděkovat a těšit se na další spolupráci. Pro všechny BoBo dá určitě fotodokumentaci. Pro pure muškaře – ukazovátko bylo nejméně SAGE XP
- Sobota 3. března 2007 v 11:45 ® HaD reakce na …
-
tak ať je dost fotek a těším se na nějaký článek
reagovat - Pátek 2. března 2007 ve 23:44 ® BoBo-Falknow
- reagovat
- Pátek 2. března 2007 ve 23:44 ® BoBo-Falknow
-
Tak už se nás pár sešlo, zítra to vypukne
reagovat - Pátek 2. března 2007 v 15:11 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
Moolis: Jak chceš
reagovat - Pátek 2. března 2007 ve 14:34 ® Moolis
-
Prezentace hotová. Dostal jsem tam i erotiku. Užitečná věc do každého (i Karalovarského) fóra. Stačí to přivézt na USBčku nebo rači samostatné CD?
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:19 ® drozďák reakce na …
-
toulovec: nemám s tím naprosto žádnej problém. Jenom jsem udělal takový malý srovnání
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 22:07 ® brčal
-
hau a ted vážně.No všichni máme stejný zájem.Jenomže do KV to mám už fakt daleko.Kdo se zůčasní at o tom napíše.Informace jsou vzácné.Konec
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 21:37 ® toulovec reakce na …
-
Drozďák: Tož zas tak tvrdý to nebylo ne? :o)) Neříkej mi že jsi kvůli tomu nemohl usnout. Já za to nemůžu že jsem si hned nespojil 1 a 1!! A navíc jsem doufal, že už je mi dávno odpuštěno. :o)
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:45 ® drozďák reakce na …
-
Čí vložka jsi ty, ze zavináče to asi nevyčtem. Pamatuji si, jak jsem onehdá dostal co proto, jelikož jsem zde uvedl do karty jenom svoje jméno. Tebe se podobnej atak asi netýká… A navíc jsem zapomněl, že tento server registraci nevyžaduje.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:28 ® ZN
-
kosách: ach jo.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 20:22 @ ??? reakce na …
-
ZN – to máš pravdu. Proto se právě TY tak snadno chytíš. Bosanak- že jsi xaxapova vložka ty, je zřejmý.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 v 19:34 ® rarach
-
Drozďák: Nedělej účet bez hostinského.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 v 17:36 ® Bosanac
-
Kosak: Doufam ze jsi taky jeden z prednasejicich . Jinak uroven KMF hodne utrpi . Uz jsem se tesil do Varu , mam volny vikend ,bohuzel neucast XAXAPA s jeho hudebni vlozkou me odrazuje .
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 v 17:05 ® ZN
-
kosák: takovéto debaty jsou právě proto, aby přišel někdo s TVÝM intelektem a rozsoudil to TVÝM způsobem. Je to prostě past na intelekt.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 v 15:10 ® Robur
-
reagovat
- Čtvrtek 1. března 2007 v 15:06 @ ??? reakce na …
-
Stupidita graduje. O čem jiném bys chtěl mluvit v otázce Muškařské fórum v K. Varech, než o muškařském fóru v K. Varech? Jinak krizový vývoj vidím právě tady. BoBo- zbytečně plýtváš svým intelektem.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 14:12 ® Robur
-
no, borci přeji Vám ať se držíte programu, rovněž přeji, ať se dokážete poučit z krizového vývoje, no a ať si tam každý najde to svoje, ale už se proboha bavte o něčem jiném
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:46 ® ZN
-
BoBo: díky, už je mi to jasné. Takže podstatě jde o stejnou, nebo aspoň podobnou akci, jen pro některé s trošku odlišným zaměřením. A tak to má být, věděl jsem, že si rozumíme
reagovat)
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:39 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
ZN: Tak dobře, ale jenom proto, že jsi to Ty
reagovatTVV byl primárně určen vazačům (proto Toulovcův vázací víkend), kdežto KMF je určeno hlavně k tomu, aby návštěvníkům doplnilo informace o P vodách. Jaké informace – to nebudu rozebírat, myslím, že je to více než jasně popsáno v programu. Zatímco Toulík sezval dle svého uvážení vazačské odborníky, MKKV pozval odborníky, kteří osvětlí problematiku P vod z různých úhlů. Samozřejmě, že víkend ve Varech nebude striktně na odborné úrovni, vázat se bude taky (díky Buko) a krafat u piva taktéž. Jde opravdu jen a jen o informace, které člověk běžně na netu nenasbírá.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:30 ® ZN
-
BoBo: ještě před chvílí jsem si to myslel, ale začínám pochybovat
reagovat) Ze začátku jsem to více méně myslel fakt ze srandy. Ale asi jsem střelil. Pro zvednutí prestiže navrhnu toulíkovi na přejmenování na TMF
BTW., souhlasím s tvou poznámkou o CB, máš pravdu.
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:08 ® BoBo-Falknow reakce na …
-
ZN: Předpokládal jsem (a stále předpokládám), že nejenom rozumíš těm znakům na monitoru, ale že chápeš i význam jejich spojení.
reagovat - Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:07 ® BoBo-Falknow
-
toulík: Až na jednu drobnost – fakt nechceme nic řešit
reagovatProto mne argumenty typu – „nic nevyřešíte“ uvádějí mírně řečeno do rozpaků
Je to jako kdyby Carl Benz (ne že bych se s ním chtěl srovnávat) při stavbě prvního automobilu neustále poslouchal „Ale takhle to přeci nebude vůbec lítat“
- Čtvrtek 1. března 2007 ve 13:05 ® ZN
-
BoBo: zajímá mě tisíc věcí mimo nutného k životu, krom jiného muškaření. Nějak jsi to zpaušalizoval a zaškatulkoval jak ti to vyhovuje. Proč ne. Ale pořád jsi mi nevysvětlil poslání a rozdíl mezi TVV a KMF
reagovat)