Chytej.cz

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | 3.612 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 3. února 2007 v 11:41 ® bartas

Já ještě nikdy žádnýho nechyt, a zkoušel jsem to taky na Berounce. ale věřim, že tam jsou.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 19:03 ® sumi35
sumi35

Co já vím tak bracha chital mníky pod Zbečnem a já ted asi 2 roky v Cernošicích pod jezem na feeder na mrtvou ryb. a na svazeček žížalek. takže tam jsou ale chce to trpělivost a hledat a hledat.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 18:50 ® Libor
Libor

Na Berounce v okolí sykořice jsem ho za 10let nikdy neviděl, ani o něm neslyšel. Asi mu ten biotop nevyhovuje,někde sem četl že má rád chladnější vodu. L.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 16:43 ® Kosák reakce na …
Kosák

To verim…:-)
ja mam ale jen krajskou povolenku!!!

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 15:58 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

nevim jak na berounce ale s lovem mníku sem se setkal na ohři pod jezem v mradicích a můžu říct že tam jich par je a není žadnym pravidlem že bere až v pozdním podzimu bo v zimě chytali sme je tam za jasných teplých červencových nocí ale bude to asi dano tím že voda i v létě zde mam něco kolem 15°C aperfektní řekou na mníky je bze sporu divoká orlice

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 15:54 ® Kosák reakce na …
Kosák

Ja jsem ho prave jeste nikdy nezkousel chytat… Ale kdyz ctu ruzne clanky jaka to je zahadna ryba, kde se vyskytuje a tak, tak treba u nas v Sykorici pod jezem jsou pekne podminky pro tuto rybu… Tak se ptam, jestli uz ho tam treba nekdo nekdy necapnul… Moc rad bych ho chytil!!!!

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 15:46 ® lucioperce69
lucioperce69

tak poslouchejte mník je ryba kera se vyskytuje skoro v každé řece spousta rybářů si myslí že v dané lokalitě nejsou ale opak býva často pravdou chce to jen trpělivost a štěstí. myslím si že na berounce jich bude požehnaně jen na ně přijít

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 15:18 ® Lukas 5
Lukas 5

Ja tam chytam asi 3 nebo 4 roky a mníka jsem tam nechytil a neviděl jsem ani neslyšel že by ho tam někdo chytil,nevim kde chytáš třeba ve Zbečně a v Nižboru nejsou

reagovat