Chytej.cz

Mník na Berounce? necteno

31.1.2007 | Kosák | 3.746 zobrazení | 8 odpovědí

Nazdar, chtel bych se optat, jestli nemate nekdo nejake info o tom, zda jsou na Berounce mnici???

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 3. února 2007 v 10:41 ® bartas

Já ještě nikdy žádnýho nechyt, a zkoušel jsem to taky na Berounce. ale věřim, že tam jsou.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 18:03 ® sumi35
sumi35

Co já vím tak bracha chital mníky pod Zbečnem a já ted asi 2 roky v Cernošicích pod jezem na feeder na mrtvou ryb. a na svazeček žížalek. takže tam jsou ale chce to trpělivost a hledat a hledat.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 17:50 ® Libor
Libor

Na Berounce v okolí sykořice jsem ho za 10let nikdy neviděl, ani o něm neslyšel. Asi mu ten biotop nevyhovuje,někde sem četl že má rád chladnější vodu. L.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 15:43 ® Kosák reakce na …
Kosák

To verim…:-)
ja mam ale jen krajskou povolenku!!!

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 14:58 ® lucioperce69 reakce na …
lucioperce69

nevim jak na berounce ale s lovem mníku sem se setkal na ohři pod jezem v mradicích a můžu říct že tam jich par je a není žadnym pravidlem že bere až v pozdním podzimu bo v zimě chytali sme je tam za jasných teplých červencových nocí ale bude to asi dano tím že voda i v létě zde mam něco kolem 15°C aperfektní řekou na mníky je bze sporu divoká orlice

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 14:54 ® Kosák reakce na …
Kosák

Ja jsem ho prave jeste nikdy nezkousel chytat… Ale kdyz ctu ruzne clanky jaka to je zahadna ryba, kde se vyskytuje a tak, tak treba u nas v Sykorici pod jezem jsou pekne podminky pro tuto rybu… Tak se ptam, jestli uz ho tam treba nekdo nekdy necapnul… Moc rad bych ho chytil!!!!

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 14:46 ® lucioperce69
lucioperce69

tak poslouchejte mník je ryba kera se vyskytuje skoro v každé řece spousta rybářů si myslí že v dané lokalitě nejsou ale opak býva často pravdou chce to jen trpělivost a štěstí. myslím si že na berounce jich bude požehnaně jen na ně přijít

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 14:18 ® Lukas 5
Lukas 5

Ja tam chytam asi 3 nebo 4 roky a mníka jsem tam nechytil a neviděl jsem ani neslyšel že by ho tam někdo chytil,nevim kde chytáš třeba ve Zbečně a v Nižboru nejsou

reagovat