Chytej.cz

prut na FEEDER*** necteno

29.1.2007 | pAlomi | 3.108 zobrazení | 10 odpovědí

jaky prut vas zaujal ? me treba Alivio AX Feeder

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. února 2007 v 18:57 ® ČudlařX reakce na …
ČudlařX

Bezrybka> Kámoš má feeder od Shimana a to Best Master multi a na netu stojí 2070,–Kč a je bezvadnej ,takže se dá sehnat levnějš ,jak za dva a půl litru :-D

reagovat
Středa 31. ledna 2007 ve 21:52 ® dvorak reakce na …

Ja si stejne myslim,ze je to jako s jakymkoliv jinym zbozim.Cim vetsi sortiment na krame,tim si clovek vic vymejsli.Kdyz si predstavim,s jakym pickerem jsem pred lety zacinal…Laminat no name,z nejakeho nemeckeho bazaru.A svete div se,ten prut slusne chytal ryby.A urcite jeste chyta,za 200 Kc jsem ho poslal dal…

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 19:34 ® Hora
Hora

Sem měl v ruce Albastar Pertner feeder,za 1600 Kč,nebo Garbolino Squad feeder a taky byly solidní.Nad Albastarem zrovna uvažuji.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 19:06 ® Bezrybka reakce na …
Bezrybka

Heleďte se,rozmyslete se jestli chcete feeder nebo shimano. Třeba jaxon za 1300 uz je aspoň trochu feeder zatimco shimano je feeder od 2500 vejš

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 17:42 ® dvorak reakce na …

Mrkni do katalogu,od obojiho se dela 10 verzi,ruzne delky a gramaze.A to az do 200g.A koukam,ze Catana taky dela 4 verze MultiFeederu.Jo,ka­talog mam teda lonskej,nevim zda uz je novej.

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 16:36 ® JarKoto reakce na …

Dvorak: Ja sem nemylsel hmotnost, ale jako tak celkově lehčí, tenčí – prostě lehčí váha. Catana je fakt spiš hrubši – kapři – větší řeky, středně daleký náhozy… :-)

reagovat
Středa 31. ledna 2007 v 10:30 ® M.BURNES
M.BURNES

Držel sem v ruce SpeedMaster od Shimána a to Medium a picker a oba mně zaujaly(ne cenou)

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 ve 22:18 ® dvorak reakce na …

Jo,mas pravdu,je trosku tezsi.Ale to jsem zjistil az ted,kdyz jsem porovnal pruty v katalogu.Myslim ze je to ale zanedbatelne,neni to plavacak nebo vlacak.Ja ocenuju moznost chodit s jednim prutem k potoku i na vetsi vodu.

reagovat
Úterý 30. ledna 2007 v 19:52 ® JarKoto

Tak o tom sem tu uz nekde psal (nebo na MRKu) – Alivio je odbrej proutek -hlvaně do začátku. Ja mám Shimano Catana – 360cm medium – a je fakt good. Jinak multifeeder je taky dobrej – máš tam dvě délky – mě se akorát moc nelibil a nějak mi nesednul – prostě si to někdy musiš vzít do ruky a potěžkat.

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 17:20 ® dvorak

Me zaujal multifeeder Beast Master.Tak jsem si ho sel koupit......

reagovat