Vyhledávání
Hampejs Team MO Duchcov
29.9.2004 | morpheus | 2.764 zobrazení | 6 odpovědí
Co to proboha je?????www. chytej. cz
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 29. září 2004 v 19:29 ® morpheus
-
Tomash: Kam chodíte na ty amury? co jsou na těch novejch fotkách? Něco z toho mi je povědomí, ale nevím? není něco z toho ,přímo z duchcova z toho rybníčka u garáží s tím ostrůvkem???
Ps: Jinak mám taky pěknýho amura. Loni na kuku.
reagovat - Středa 29. září 2004 v 18:20 ® HaD
-
morpheus: i Ty Brute?
reagovat - Středa 29. září 2004 v 18:15 ® morpheus
-
Já myslel že je to překlep a nebo k tomu měla být jiná fotka.
reagovat
Jinak to chápu, mám na triku něco podobnýho Přišel na ocásek z plotice. - Středa 29. září 2004 v 17:12 ® Tomash
-
Amura jsem fakt chytil na plotici. Mám to nahraný i na videu. Ten rok na tomto revíru uniklo velké množství vody a místní amuři se nedostali ke své přirozené potravě tedy k rákosí… Zdolával jsem ho přes půl hodiny. Mrtvou plotici jsem měl nalíčenou na nočního dravce. Háček měl zaseknutý dost hluboko v tlamě, protože jsem „tomuto dravci“ dával před zásekem celou minutu vlasec… A nejde o žádnou rybářskou latinu!!! Letos o prázdninách jsem mimojiné ulovil kapra lysce 55cm na udici určenou štice – tedy na 5cm karáska s trojháčkem ve hřbetě a s 15 g kačenou a lankem. Kapr měl trojhák pevně tlamě… Raritní úlovky se mi tedy nevyhýbají, ale ani mi to nevadí…
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 13:55 ® HaD
-
jó rybařina je záludná. nikdy nevíš co Tě překvapí. stane se lecos. kámoš kdysi „chytil“ na bójku s 40 cm tlouštěm kapra přes deset kilo (ne za hubu, ale za ocas)
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 13:09 ® palcat
-
To snad musel podseknout jinak to není možny , přece by takovou rybku sezežral a nacíc je to bíložravec.
reagovat