Vyhledávání
Chytej(áci) na dírkách
29.9.2004 | HaD | 11.411 zobrazení | 112 odpovědí
Jak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 11. prosince 2004 ve 23:02 ® HaD
-
Milky: po několkáté: mezi svátky jednodenní akce Pilák, leden asi nějaká Morava s jedním noclehem
reagovat - Sobota 11. prosince 2004 ve 22:28 ® Milky
-
Je to tu malinko méně přehledné, než bych si představoval, ale pojede se na dírky? Gdy? Kam? …
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:30 ® HaD
-
to jde
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:21 ® Zlinsky_lovec
-
80cm. není to moc??
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:18 ® HaD
-
denyg: jaká délka?
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:09 ® Zlinsky_lovec
-
jaký prut máte na dírky??já mám jaxona underice WJ-U1003(myslím,že je to on) a nevím,jestli je vhodný,asi ještě přikoupím berkleyho!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 22:56 ® Zlinsky_lovec
-
HaD:Vyrost,vyrost. myslím to tak,že už nejsi žádné mláďe,ale neboj,do důchodu máš daleko!!
reagovatJo,je ta výlanta u Zlína. Hele,začínám dírkovat,ale když jsem tam chytal v léťě,tak nádherní duháci. I chlapi,co tam jezdí dírkovat,říkali,že tam jsou pěkné ryby!Ještě se zeptám u nás v obchodě. Jinak na živé nástrahy se dírkovat nemůže. Ještě napíšu,až se zeptám!
- Čtvrtek 9. prosince 2004 v 19:05 ® Tomash
-
All : Jel bych a moooc rád, ale nevím, jak to bude s dopravou. Jsem z Teplic. Do Brna to tedy je asi 450km… Nic moc. Ale přijel bych. Hlavně kvůli tomu, abych mohl Hadovi grádulovat ke kulatinám a abych se pak podíval na jeho veřejné dírkování… Ví o tom manželka???
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 13:13 ® doktor
-
HaD: Je ani nemyslel! Na 330cm slušná makačka a na 360cm ani nehovorím.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:18 ® HaD
-
doktor: je to makačka, těch 5 kg zvednout, viď!
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:11 ® doktor
-
HaD: Sumčáky sme testli 5kg tehlou. Slušné. Už aby podobne ohnutá na Ebre. Držte ma potom.
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:55 ® HaD
-
dneska jsem už mluvil se správcem. bude mě informovat, jak to bude s ledem
reagovat - Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:30 ® PetrH
-
Díky všem za rady a hlásím, že jsem se stal hrdým majitelem měkčího Berkley proutku Sakra, kdy už ale konečně začne pořádně mrznout?
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 21:42 ® HaD
-
pupak: to už je dobrej test. např. na výstavách se předvádí sumčáky s 3 kg závažím
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 20:01 ® jaryn
-
jak to čtu, Hade ty bys jen dírkoval, že se nestydíš.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 19:39 ® pupak
-
PetrH stejnou obavu jsem mel i ja, ale po poveseni 1 litrove koly trochu upite a jejim zvednutim timto proutkem jsem se uklidnil a uz se nebojim ze prdne . . .
reagovat - Středa 8. prosince 2004 ve 13:51 ® rybar11
-
Neznáte někdo revír, kde se dá v okolí Havířova (Ostravy) chytat ne dírkách? Samozřejmě mimo kaliště…
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 11:11 ® PetrH
-
HaD: Díky. Já zkoušel oba a ten tvrdší se mi zdál taky moc tvrdej. Ten měkší se mi moc líbil. Musí na něm být suprově vidět každej záběr. Na marmyše by mohl být suprovej. Jen jsem měl strach když se mi na něj pověsí něco většího a jestli není moc měkkej třeba na ty twistříky. Ale velkejch ryb se myslím moc bát nemusím – to jsou jen takové začátečnické obavy Letos totiž plánuju dirkovou premiéru.
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 10:09 ® HaD
-
PetrH: pupák mi dával do ruky ten měkkčí a ten by řekl, že byl lahůdkovej. ten druhej je prej moc tvrdej
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 9:04 ® PetrH
-
Ahojky, Nezkoušel jste někdo tvrdost těch prutů na dirky od Berkley? Chtěl bych chytat hlavně s marmyškou, na červíky, hnojáčky a tak. Zkusit vertikální vláčení s nějakejma mikro-twistříkama, možná kousek rybičky. Revíry všechny možný kde se bude letos moct takhle chytat. Na živou nechytám. Můžete mi prosím poradit který z těch dvou proutků by se hodíl líp?
reagovat - Středa 8. prosince 2004 v 0:18 ® Dědek
-
HaD : jj
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 23:53 ® HaD
-
Dědek: nevymejšlej si
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 23:46 ® Dědek
-
Tak už mi to zamáz podruhé pakže není na Chytej cenzura. Za chvilku to bude horší než na MRKu. Pupak by mohl povídat
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 23:39 ® pupak
-
gdo mazal nedela mi to otaznik tak na konci je jako otaznik a tim padem je to otazka
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 20:58 ® HaD
-
rarach: v tom prosinci rozhodně Pilák, souhlas
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 ve 20:34 ® rarach
-
Pilák,Pilák, Pilák!!!!!!
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 v 16:51 ® HaD
-
Už vím, někde u Zlína. Možná v tom lednu. Dej sem nějaký bližší info, nebo odkaz, fotky apod.
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 v 16:49 ® HaD
-
jak vyrostl? asi jsem opět nechápavej . kde ten Výlant je?
reagovat - Úterý 7. prosince 2004 v 16:35 ® Zlinsky_lovec
-
HaDe:Blahopřeju,už jsi pěkně vyrost!
reagovatAll:Já bych jel,nechtěli byste to udělat na na Výlantě u Fryštáku??
- Úterý 7. prosince 2004 v 15:01 ® HaD
-
Dědek: Něco se snad najde.. Budu asi příští týden dělat ten článek o levný výrobě, tak si ho když tak uděláš
reagovat