Chytej.cz

Chytej(áci) na dírkách necteno

29.9.2004 | HaD | 11.411 zobrazení | 112 odpovědí

Jak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 11. prosince 2004 ve 23:02 ® HaD
HaD

Milky: po několkáté: mezi svátky jednodenní akce Pilák, leden asi nějaká Morava s jedním noclehem

reagovat
Sobota 11. prosince 2004 ve 22:28 ® Milky
Milky

Je to tu malinko méně přehledné, než bych si představoval, ale pojede se na dírky? Gdy? Kam? …

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:30 ® HaD
HaD

to jde

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:21 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

80cm. není to moc??

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:18 ® HaD
HaD

denyg: jaká délka?

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 23:09 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

jaký prut máte na dírky??já mám jaxona underice WJ-U1003(myslím,že je to on) a nevím,jestli je vhodný,asi ještě přikoupím berkleyho!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 22:56 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaD:Vyrost,vyrost. myslím to tak,že už nejsi žádné mláďe,ale neboj,do důchodu máš daleko!!:-) :-) :-) :-) :-) Jo,je ta výlanta u Zlína. Hele,začínám dírkovat,ale když jsem tam chytal v léťě,tak nádherní duháci. I chlapi,co tam jezdí dírkovat,říkali,že tam jsou pěkné ryby!Ještě se zeptám u nás v obchodě. Jinak na živé nástrahy se dírkovat nemůže. Ještě napíšu,až se zeptám!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 19:05 ® Tomash
Tomash

All : Jel bych a moooc rád, ale nevím, jak to bude s dopravou. Jsem z Teplic. Do Brna to tedy je asi 450km… Nic moc. Ale přijel bych. Hlavně kvůli tomu, abych mohl Hadovi grádulovat ke kulatinám a abych se pak podíval na jeho veřejné dírkování… Ví o tom manželka???

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 13:13 ® doktor

HaD: Je ani nemyslel! Na 330cm slušná makačka a na 360cm ani nehovorím.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:18 ® HaD
HaD

doktor: je to makačka, těch 5 kg zvednout, viď!

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 ve 12:11 ® doktor

HaD: Sumčáky sme testli 5kg tehlou. Slušné. Už aby podobne ohnutá na Ebre. Držte ma potom.

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:55 ® HaD
HaD

dneska jsem už mluvil se správcem. bude mě informovat, jak to bude s ledem

reagovat
Čtvrtek 9. prosince 2004 v 11:30 ® PetrH
PetrH

Díky všem za rady a hlásím, že jsem se stal hrdým majitelem měkčího Berkley proutku Sakra, kdy už ale konečně začne pořádně mrznout?

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 21:42 ® HaD
HaD

pupak: to už je dobrej test. např. na výstavách se předvádí sumčáky s 3 kg závažím

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 20:01 ® jaryn

jak to čtu, Hade ty bys jen dírkoval, že se nestydíš.

reagovat
Středa 8. prosince 2004 v 19:39 ® pupak

PetrH stejnou obavu jsem mel i ja, ale po poveseni 1 litrove koly trochu upite a jejim zvednutim timto proutkem jsem se uklidnil a uz se nebojim ze prdne . . .

reagovat
Středa 8. prosince 2004 ve 13:51 ® rybar11

Neznáte někdo revír, kde se dá v okolí Havířova (Ostravy) chytat ne dírkách? Samozřejmě mimo kaliště…

reagovat
Středa 8. prosince 2004 v 11:11 ® PetrH
PetrH

HaD: Díky. Já zkoušel oba a ten tvrdší se mi zdál taky moc tvrdej. Ten měkší se mi moc líbil. Musí na něm být suprově vidět každej záběr. Na marmyše by mohl být suprovej. Jen jsem měl strach když se mi na něj pověsí něco většího a jestli není moc měkkej třeba na ty twistříky. Ale velkejch ryb se myslím moc bát nemusím – to jsou jen takové začátečnické obavy Letos totiž plánuju dirkovou premiéru.

reagovat
Středa 8. prosince 2004 v 10:09 ® HaD
HaD

PetrH: pupák mi dával do ruky ten měkkčí a ten by řekl, že byl lahůdkovej. ten druhej je prej moc tvrdej

reagovat
Středa 8. prosince 2004 v 9:04 ® PetrH
PetrH

Ahojky, Nezkoušel jste někdo tvrdost těch prutů na dirky od Berkley? Chtěl bych chytat hlavně s marmyškou, na červíky, hnojáčky a tak. Zkusit vertikální vláčení s nějakejma mikro-twistříkama, možná kousek rybičky. Revíry všechny možný kde se bude letos moct takhle chytat. Na živou nechytám. Můžete mi prosím poradit který z těch dvou proutků by se hodíl líp?

reagovat
Středa 8. prosince 2004 v 0:18 ® Dědek
Dědek

HaD : jj

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 ve 23:53 ® HaD
HaD

Dědek: nevymejšlej si

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 ve 23:46 ® Dědek
Dědek

Tak už mi to zamáz podruhé pakže není na Chytej cenzura. Za chvilku to bude horší než na MRKu. Pupak by mohl povídat

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 ve 23:39 ® pupak

gdo mazal nedela mi to otaznik tak na konci je jako otaznik a tim padem je to otazka

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 ve 20:58 ® HaD
HaD

rarach: v tom prosinci rozhodně Pilák, souhlas

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 ve 20:34 ® rarach

Pilák,Pilák, Pilák!!!!!!

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 16:51 ® HaD
HaD

Už vím, někde u Zlína. Možná v tom lednu. Dej sem nějaký bližší info, nebo odkaz, fotky apod.

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 16:49 ® HaD
HaD

jak vyrostl? asi jsem opět nechápavej . kde ten Výlant je?

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 16:35 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

HaDe:Blahopřeju,už jsi pěkně vyrost!:-) :-) :-) :-) :-) All:Já bych jel,nechtěli byste to udělat na na Výlantě u Fryštáku??

reagovat
Úterý 7. prosince 2004 v 15:01 ® HaD
HaD

Dědek: Něco se snad najde.. Budu asi příští týden dělat ten článek o levný výrobě, tak si ho když tak uděláš

reagovat