Vyhledávání
Chytej(áci) na dírkách
29.9.2004 | HaD | 11.537 zobrazení | 112 odpovědíJak jsem zaregistroval, měla by řada lidí zájem zachytat si v zimě společně na dírkách. Tady by jsme se mohli průběžně domluvit na lokalitě a termínu. Kdyby se to mělo konat okolo vánoc, tak bychom to mohli spojit s mini oslavou mých skromných třicetin
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 30. září 2004 v 17:23 ® morpheus
-
tak to je moc pěkné místečko, akorát těch 300 kiláčků je
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 v 16:44 ® Dědek
-
Zapomněl jsem přidat ještě jednu …
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 v 16:42 ® Dědek
-
Tak jsem se byl čučnout na jednu soukromou vodu, kde se chytá i v zimě. Je to Balaton u Sokolnic, asi 10km od Brna směr Hodonín.
Je zde bohatě trofejních štik, ale hlavně kaprů. Majitel říkal, že začátkem zimy (po rozboru vody) nasadí pěkné pstruhy.
Přímo u břehu s molem je pěkná hospůdka – pívko, jídlo, rum, no prostě všechno, co potřebujeme. Co se týká ubytování, je v podkroví 8 postelí. Jinak se může spát ve vytápěném lokále.
Při předpokládaném množství Chytejáků by byla sleva na povolence.
Tak jsem zvědavej, co z toho vznikne. Poprvé vkládám fotky, tak bych si vyprosil nenadávat
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 ve 14:30 ® morpheus
-
slipy s nápisem Chytej. cz ,by mohly být v některých případech docela nebezpečné.
např. potkám slona co umí číst
potkám horlivýho brankaře
nedej bože, chytače z baseballu.Ale mohou v nich nastat i velmi milé situace,ale to je na fantazii každého z vás
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 ve 13:14 ® Milky
-
DaH: ..... zbožňuju stavebnice, skádačky a DoDo (dodělej doma)
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 ve 12:42 ® HaD
-
nenenene, čárkovej kód si každej vyrobí na míru sám
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 ve 12:36 ® Milky
-
Dah prý připravuje kolekci neoprenů s logem chytej. cz a splipy s delší vlasem, též opatřené logem chytej. cz v několika barvách (i v maskovacím provedení), pro náročné i s tzv. čárkovým kódem!
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 v 10:40 ® palcat
-
Už se na to připravuji jen by to chtělo nějaký zimní doplňky přece jen v triku a kšiltovce chytej by bylo trochu zima.
reagovat - Čtvrtek 30. září 2004 v 0:45 ® jaryn
-
koukám, že jste moc nadržený. než bude mzrznout tak si musíte holt vystačit s jinejma dírkama
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 23:26 ® Čajda
-
Jsem pro všemi deseti. Místo je mi jedno,termín spíše po vánocích,ale jinak se budu snažit přizpůsobit.
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 20:11 ® Dědek
-
Ještě ja tady u nás pěkná voda. Jnenuje se to Balaton. Zítra bych měl jet tím směrem, tak udělám fotky.
reagovat - Středa 29. září 2004 v 15:29 ® Milky
-
Tutově jedu! Sraz mne nadchnul natolik, že jedu i kdyby snad mělo dokonce mrznout – což je u lovu na dírkách dost nezvyklé!
reagovat - Středa 29. září 2004 v 15:03 ® morpheus
-
ok. to by bylo super.
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 14:44 ® HaD
-
ALL & morpheus: do zimy zpracuju článek na výrobu dírkového prutu za mini peníze
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 14:34 ® morpheus
-
dírky by mne taky zajímali. Co k tomu vůbec potřebuju. stačí nějaká klasika? Nebo musím mít ten malý proutek co je teď v každým časáku v inzerci?
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 14:28 ® HaD
-
Dědek: klíďo, tam by přijel určitě i TR
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 14:25 ® Dědek
-
Co Jestřabice
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 13:33 ® toulovec
-
Myslím že je zcela zbytečné vybírat termín. DaH opět velice demokraticky vybere lokalitu, my mu ji bez keců pochválíme a bude to. Termín budeme muset dohodnout tak týden dopředu podle počasí a podmínek. My budeme připraveni, že v průběhu zimy prostě „taťka DaH“ zapíská a je to ne???
Jinak co se týká té lokality, já hlasuju pro Inuvik , tam by mě to snad mohlo udržet.
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 13:22 ® Dědek
-
Morava
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 13:02 ® palcat
-
Čechy nebo morava ?
reagovat - Středa 29. září 2004 ve 12:02 ® Dědek
-
Soukromej nebo revír. Jeden nebo dva dny?
reagovat - Středa 29. září 2004 v 11:29 ® toulovec
-
Jedu, ale pro jistotu budu sedět na novým pupákovým belly-boatu. sichr je sichr
reagovat