Vyhledávání
Orlík u Údraže
25.1.2007 | Kulik | 2.998 zobrazení | 7 odpovědí
Mám prosbu na Ty co to zde znají. Jedu koncem června na Rejžíkov na týden a to poprvé a tak mě zajímají jakékoliv informace o tomto místě Orlické přehrady z pohledu rybaření. Např. kde je to dobré na sumce nebo jiné dravce, kde na kapry, jaká lovná metoda se Vám nejvíce osvědčila, jaké nástrahy, jaké návazce, jaké krmení, chytali jste ze břehu nebo lodě atd. Děkuji za jakékoliv Vaše informace či rady. Petrův zdar.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 26. ledna 2007 v 8:11 ® Kulik reakce na …
-
To už není nikdo, kdo zde byl a může mi dát nějaké informace???
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 11:37 ® Kulik reakce na …
-
CeP – Díky za foto a informace. Kulik
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 10:02 ® CeP
-
hodne brzy zjara. to bylo vody jeste mene.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 9:59 ® CeP
-
tohle je pohled ze druheho brehu. byl pomerne nizky stav vody
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 9:57 ® CeP
-
krpal v pohledu z chatky dolu. ten pristresek mezi stromy je misto pro cisteni nalovenych ryb
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 9:54 ® CeP
-
tak ten krpal tam je, a to poradnej. parkrat sem na nem malem vypusitl dusi..
reagovat) predloni jsme tam byli dva vikendy na chatkach. k rybam ti moc nepovim ale daji se tam ulovit slusny ryby, jen je najit. nam tenkrat moc nesly a mimo jine tam nejaka parta vecne nalitech magoru do vody sypala dva kyble suchy kukurice denne. ke kazde chaticce je v cene k dispozici lodka takze neni problem najit si nejake mistecko. treba na dravce by mozna stalo za to najit zatopeny jez byvaleho Noveho mlyna viz www.albrechticenadvltavou.cz a vltava.logout.cz dalo by se to najit i podle stare mapy vltava.logout.cz
- Čtvrtek 25. ledna 2007 v 8:02 ® Kulik
-
Někde jsem četl, že k vodě je to z kopečka a od vody do krpálu, zná o tomto místě někdo víc???
reagovat