Vyhledávání
MAZURSKÁ JEZERA
23.1.2007 | crazykapr | 10.933 zobrazení | 17 odpovědí
prosím vás nemáte někdo zkušenosti s azurskými jezery v polsku,kdyby někdo měl nějaké informace tak napište mi na mail dzunka@seznam.cz předem děkuji
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. srpna 2011 v 16:51 @ All Armor
-
Chvíli jsem přemejšlel naď těmi Azurskými jezery, či nemám mezery v geografii. Sem myslel, že sem nebyl ve škole, když se to bralo…
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 23:49 ® MatesKGB reakce na …
-
4. Vezmou prachy, dají to do kupy a nechají to vymydlit pytlákama a pod. jako doposud.
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 22:48 ® osprey
-
No, Poláci teď mají dostat z EU nějaký prachy, aby si ty jezera dali do kupy. Takže jsou tři možnosti.
- Vezmou prachy a dají to do kupy.
- Vezmou prachy a někde je ulejou – do vody přece nikdo nevidí.
- EU je s prachama v loji a nakonec jim nedá nic nebo tak málo, že to nebude stát za řeč.
- Středa 10. srpna 2011 ve 14:52 ® Shrek reakce na …
-
Možná ochutnal rybu a z Ripky se změnil na kormorána. Těžko říct.
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 12:58 ® kety.vydra reakce na …
-
Alivio> TADY už nežije
reagovatRipka boj s náma vzdal?
- Středa 10. srpna 2011 ve 12:33 ® Shrek reakce na …
-
Ripka žije pár km ode mě a jeho bratr se zde pohybuje
reagovat - Středa 10. srpna 2011 ve 12:11 ® kety.vydra reakce na …
-
ULko> Ripka už nežije,žije jen v našich srdcích a vzpomínkách.Chybí nám.
reagovat - Středa 10. srpna 2011 v 10:45 ® Prochy96
-
ripka je borec
reagovatrybaří od roku 1970 a je mu 21 let
- Středa 24. ledna 2007 ve 12:50 ® Cudla
-
Je to sice mimo téma,ale s bestiální chladnokrevností bych tě RIPKO kliknul za ty hovadiny co tu píšeš pohodil na kypě abys dal těm živočichům červum a žížalam novej život(aspoň by bylo na co chytat)
reagovat - Středa 24. ledna 2007 ve 12:47 ® qwerty reakce na …
-
ripka: trochu upravím Tvůj citát: vzpomínám a připolituji Tvebe a Tvoji sebestřednou omezenost. A to proto, že skoro všichni návštěvníci se u vody chovají lépe než nařizuje zákon o rybářství, takže prosím breč jinde..... ostatním se omlouvám, neb vím, že to nepatří do tohoto fóra
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 11:10 ® ripka reakce na …
-
až budeš na nějakou neléčitelnou nemoc stříhat metr a divit se jak je hranice mezi životem a smrtí naráz křehká a na druhou stranu s jakou bestiální chladnokrevností brát jiným živočichům život, vzpomeň si a připolituj pak i sebe a svou sebestřednou omezenost
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 10:52 ® aspius
-
crazykapr: S názorom, že na Mazury sa za rybami veľmi neoplatí som sa stretol aj pri rozhovore s viacerými poliakmi, ktorí dovolenkujú na Z.Šírave. Už to vraj vôbec nie je to pravé-orechové, ako v minulosti. U nich sa vraj dobré vody drancujú ešte viac, ako u nás. Vlastnú skúsenosť však nemám.
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 10:08 ® harpunar
-
To je kryptogram hoši-Mazurská jezera s azurovou vodou. Jinak nohu sloužit s informací s loňského třídenního pobytu se dvěma kamarády vláčkáři.Totálně vypytlačeno,obyvatelstvo slito pod obraz,takže komunikovat o zapůjčení lodě byl i přez to že mluvím polsky plynule problém.Výsledek: já za tři dny sedm pidi okounků a jednu kudličku 30cm,čímž mne perzonál penzionu jmenoval-Królem Mazur-,králem Mazur,mí kolegové po jednom okounovi,takže shrnuto a podtrženo,návrat o dva dny dříve a již nikdy více.Podotýkám že mí kámoši se přívlači věnují a já až na vyjímky taky.Projeli jsme snad pět jezer a výsledek velké hovno!!! Amen
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 18:41 ® Robur
-
a vodkud je pak králíček azurit? Aspius, uvažuj, než něco napíšeš…
reagovat)
- Úterý 23. ledna 2007 v 18:33 ® aspius
-
ecrazykapr:Nejde náhodou o Mazurské jazerá?
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 17:54 ® Shrek reakce na …
-
Ripka: chudinko,je mi tě líto.Asi nejspíš trpíš nějakým komplexem,že?Ale neboj,je vás víc,co jste totální magoři.Až dospěješ a dá-li Bůh,dostaneš i rozum,buď tak laskav a dej vědět.Mezitím si běž číst Mateřídoušku na nočník,Ty ubožáčku.Je čas udělat Ripkovi pápá!!
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 16:22 ® ripka
-
my už nechytáme, my víme že to ty ryby bolí …
reagovat