Chytej.cz

Prohřešky u vody necteno

22.1.2007 | dvorak | 2.199 zobrazení | 13 odpovědí

A jak jste na tom s prestupky proti ryb.radu? Mate moznost se zpovidat…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Středa 24. ledna 2007 ve 12:00 ® dvorak reakce na …

Tak abych se taky odcernil:Na Silvestra jsem malinko pretahl dobu lovu,vlacel jsem asi do 20.hod.Vsechny okouny jsem ale setrne pustil/asi 15ks,vse nad 30cm/.Pak jsem se asi jeste hodinu kochal,bylo teplo a uplnek. I pres to"pytlaceni"me bylo druhej den dobre,narozdil od okoli.

reagovat
Středa 24. ledna 2007 v 11:37 ® pedrosa
pedrosa

My jsme si s kamarády jednou blbě přečetli mapu a vyrazili jsme místo na mimopstruhovku na pstruhovku. No a tak jsme si tam klidně seděli na háčcích červy a žížaly a bylo nám divný proč po nás ostatní tak blbě koukaj. Asi v poledne, když už jsme měli já nevím kolikátýho pstruha, nám to přišlo divný a tak jsme začali zajímat, kde to vlastně jsme. Hodně rychle jsme to zabalili a zmizeli do nejbližší hospody napivo . Naštěstí se to obešlo bez dalšího řešení.

reagovat
Středa 24. ledna 2007 v 11:20 ® lucioperce69
lucioperce69

tak dobře no, nechtěl sem to rozmazávat, ale když to tak čtu a vidím tu upřímnost proč bych se taky nepřidal. Nejsem žadnej svatoušek a rybářskej řád porušuju vědomě a dost často, ale loni na podzim sme to krapet přehnali, když sme si udělali s kolegama rybářskej vejlet na jeden z mnoha horskejch potůčků stékajících z krušných hor. S dobrým úmyslem pořídit několik video záběrů sme tedy chytali na pstruhovce, ale bez povolenky na pstruhovou vodu. Asi po 15 minutách když už sme byli před odchodem od vody se třemi natočenými siveny a jedním duhakem, nas překvapili dva policisté, keří nas zkontrolovali a popravu si nas zapsali a začalo s námi trestní řízení. Největší problém nebyl v tom že bysme chytali na pstruhovce bez příslušné popvolenky ale navíc daný revír byla chráněná rybí oblast. Po 2 měsících tahaní se po policajtech a soudech na sprostili obvinění s pytláctví a vyfasovali sme odnětí povolenky na 6 měsíců a 10000 pokutu. myslím si že ted už si asi dam pozor kde kdy a jak budu lovit. PS: samozřejmě jsme ani jednoho s ulovenych pstruhů nevzali všechny sme pustili zpět a to nám asi zachránilo kůži.

reagovat
Středa 24. ledna 2007 v 10:34 ® M.BURNES
M.BURNES

Loni dvakrát (chytání na zakázanym místě jednou sem to věděl jednou ne) letos jednou (bez peanu)

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 v 19:37 ® adept_muskariny

Já sem porušil už párkrát taky, několikrát jsem u sebe neměl vyprošťovač háčků nebo metr ale jinak nic.

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 ve 13:35 ® harpunar

Nejhoršího přestupku se vloni dopustil Tucnak11 na Těrlicku,kde vykonal blízko břehu potřebu takových rozměrů že se tam ostatní rybáři báli chodit.Měli totiž podezření že se v okolí přehrady potuluje nosorožec.Ani se jim nedivím!!!O jiných přestupcích nevím.

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 v 0:00 ® jiris
jiris

dvorak – tady ho mas chytej.cz

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:51 ® dvorak reakce na …

No jo,kdyz ja ten internet zas tak dlouho nemam,zatim jsem nestihal precist vsecky starsi temata…Ten kamen beru zpet,hodte po me radeji flaskou!!

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:42 ® regulus reakce na …
regulus

dvorak – není zač a ty po nás chlebem

Tak si to tak neber, byl to fórek, mlelo se to tu před vánocama asi měsíc. -:))))

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:35 ® dvorak reakce na …

Tak to se omlouvam,hodte po me kamenem…

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:30 ® jiris
jiris

regulus – toulovec je červenáček :-)

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:27 ® regulus
regulus

dvorak – blbě, sme prostě vzorní, něco jako Rychlý Šípy, HaD je Mirek Dušín a Toulovec Jarka Metelka, …

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 22:41 ® Shrek
Shrek

toto téma je zde již jednou založeno,hledej a najdeš.

reagovat