Chytej.cz

FEEDER - začátečník necteno

21.1.2007 | Kosák | 4.031 zobrazení | 17 odpovědí

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli by mi tady někdo nemohl pomoci s nákupem potřeb na lov na feeder (prut, navyják, vlasce)??? Chtěl bych začít chytat touto technikou a nemám s tím žádné zkušenosti… Budu chytat jak na tekoucí, tak na stojaté vodě, takže spíše nějaký univerzál… Předem děkuji za jakoukoliv radu…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 26. srpna 2007 ve 13:06 ® vbrm
vbrm

Ahoj já jsem také letos začal chytat na feederový prut a jsem velmi spokojen s tím co jsem si koupiul tak ti posílám jak adresu tak i značku prutu a navijáku co jsem si pořídil a i druh vlasce který používám .Vlasec je Biron 22 , prut zde se můžeš podívat na prut : www.fishop.cz Therapy Tele Feeder 3,6m a naviják : Cool Viper CR Pro Petrův zdar

reagovat
Středa 24. ledna 2007 v 10:37 ® profo reakce na …
profo

Používám vlasce od 0,12 do 0,20. Záleží kam jdu na jakou rybu se chci zaměřit a jaký je tam dno a voda. Chodím na jedn stoják kde ač to tak nevypadá při první pohledu na tu vodu se v době kdy začne vodní zahradnictví růst bývá i 0,20 dost na hraně. Jinak řeku řeším 0,16 až 0,18 podle místa a jen v opravdu nutných případech jdu až na 0,20.

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 v 17:08 ® dvorak reakce na …

Zalezi do jake vody to hazis..Vloni na Dyji jsem mel prumer 22,k tomu ale odpovidajici klacek. A docela jsem si zachytal,i kdyz voda mela barvu a hustotu hrachovky.

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 v 17:07 ® Kosák reakce na …
Kosák

0,16 – 0,18… silnejsi urcite ne!!!

reagovat
Úterý 23. ledna 2007 v 17:01 ® ART reakce na …
ART

zajímalo by mě na jaký síle vlasce ste se doholi docela dost by me to zajímalo ja pouzivám 0,20 a zdá se mi dost tlustej

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 19:38 ® skwor
skwor

marin: Už jsme to probrali přes ICQ

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 19:36 ® marin
marin

kolik na to máš peněz? je to docela důležitý

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 19:35 ® marin
marin

Skwor má ICQ v kartě člena, klikni na to R v kroužku u jeho jména

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:55 ® Kosák reakce na …
Kosák

skwor: nemas prosim ICQ???

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:24 ® Kosák reakce na …
Kosák

marin: nikdy jsem na feeder nechytal, tak si nemuzu udelat predstavu :-(( chtel bych radu treba na delku prutu, gramaz, vlasec atd…

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:23 ® Kosák reakce na …
Kosák

skwor: Jo presne tuhle prodejnu jsem myslel…

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:15 ® marin
marin

měl by sis buď udělat konkrétnější představu dopředu, nebo tam jít s někým zkušeným, nebo ti stejně vnutěj, co budou chtít (vlastní zkušenost z dřívějška). Ale konkrétní obchody nemyslím, ale obecně.

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:05 ® skwor
skwor

Já chodím nejradši sem. Ten chlap, co tam prodává Ti ochotně poradí a nesnaží se nic vnutit jako třeba v T-Sportu v Kročehlavech.

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 17:00 ® Kosák reakce na …
Kosák

JJ, vim kde to je… A co treba v Raji??? Tam maji taky velky vyber, ale ta obsluha mi tam nesedi :-(( Nemas treba ICQ???

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 v 16:33 ® skwor
skwor

Xavier8: Skoč se podívat do těch RP pod divadlem. Tam mají solidní výběr za slušné ceny.

reagovat
Pondělí 22. ledna 2007 ve 13:26 ® Kosák reakce na …
Kosák

Jj, jsem z Rozdelova… Hale vubec netusim, samozrejme ze nechci nejaky super veci za hodne penez ale zase chci aby to bylo spolehlivy ;-)

reagovat
Neděle 21. ledna 2007 v 19:08 ® skwor
skwor

Koukám, že jsi z Kladna. S tím nákupem Ti klidně poradím a můžem vyrazit něco vybrat. Kolik do toho chceš vrazit?

reagovat