Chytej.cz

Nový muškařský prut + naviják necteno

20.1.2007 | Zauwi | 20.640 zobrazení | 146 odpovědí

Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:42 ® Rosi reakce na …
Rosi

Teda, cena je dobrá, koukal jsem i na pruty SAGE na tom odkazu, a jsou dražší než u nás. Budeš něco z tama objednávat?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:31 ® Karlos reakce na …

Rosi-shop.treemeadow­.co.uk

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 21:59 ® Rosi reakce na …
Rosi

Tady je ten reel

www.cabelas.com

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 21:55 ® Rosi reakce na …
Rosi

Tady jsem našel zajímavej reel, nemáte jej někdo již odzkoušený?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 21:23 ® Rosi reakce na …
Rosi

Teda, kde jsi tu komu za ty love sehnal? Navijáček je to pěknej, taky o něm přemýšlím. Jenže spousta lidí mě od něj odrazuje, ale zatím jediná výtka proti němu co jsem našel je, že má menší kapacitu.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 15:31 ® iceman reakce na …
iceman

jj libra je 42 korun – to jest cca 2000 Kč.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 15:12 ® Karlos

Ine-Ano,to je skutečně JINÁ cena.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 15:08 ® iceman
iceman

OK dostal jsem tip na Koma za 48 liber i s náhradní cívkou.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 15:05 ® Karlos

Ice-tak nenapínej

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:57 ® iceman
iceman

rarach: udělám ti radost, Komu jsem si objednal :o)). Ale za trošku jinou cenu, než se tu prodává.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:13 ® Karlos

Rarach-Připadáš mě jako Hanzlík ve Slavnostech.Deset párů holínek,co na tom že jsou všechny levé.No nekupte to,za ty prachy.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:12 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to jiris: jj to jo to mas pravdu.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:10 ® Karlos

Zauwi-Ale jasně,nikde jsem nepsal že Ticy stojí za prd.Navíc ta cena byla fakt dobrá.Ale když potřebuješ vytáhnout kus šňůry a cívka se ti roztočí setrvačností tak budeš přinejmenším rozladěn…Podívej se třeba na Triona jestli by ti nepadl do oka jako alternativa s tomu Shimanu.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:10 ® jiris
jiris

Zauwi – jo jenze je jasný, že když si Karlos koupí naviják, na kterém je něco v nepořádku, takže ti ho snad nedoporučí ne?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:05 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

P.S:díky za radu

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:04 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to Karlos:to ložisko může být špatné třeba jen u toho tvého,nevěřim že kdyby bylo špatné u všech,že by se s tim někdo hodně hlasitě neozval

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:03 ® Karlos

Rarach-Tak znova,u Ticy mě občas blbne to jednocestné ložisko,z toho důvodu bych si ji znova v jiné velikosti nekoupil,je to moje zkušenost.Proto doporučuju Zauwimu být pilnej a koupit třeba Biocrafta.Co udělá je na něm.Pokud jsi opruzelý tak doporučuji zasypat.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 14:02 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

to rarach: co za naviják by jsi volil ty?Je pravda že určo nebudu potřebovat víc jak 12m šnůry,ale chci,aby to i dobře vypadalo a fungovalo,to jasně ukazuje na ten Biocraft,ale tak S103 taky nevypadá zas tak špatně..

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:54 ® rarach

Zauwi: naneštěstí ne, to je fotka z ukončení sezóny 2005.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:53 ® rarach

Karlos:Připadáš mi jak moji prarodiče, kteří si také myslí, že když dají za boty 200 Kč, budou v nich chodit 5 let a budou pěkný ještě do rakve. Komu jsem samozřejmě porovnával v povrchové úpravě, čecháčkovi zřejmě nemožné vysvětlit.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:52 ® Zauwi
Zauwi

to rarach: to je „čerstvá“ fotka?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:51 ® Zauwi reakce na …
Zauwi

Takže to vidim asi takhle,když se mi bude chtít na brigádě makat o 2 dny víc tak si koupim Shimano Biocraft 34 a když ne tak asi tu TICU S130 nebo Snowbee Prestige

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:43 ® Karlos

Rarach-občas zazlobí to jednocestné ložisko,jinak pěknej je,to jo.Komu si spláchni když máš touhu,co já s tím…Přemýšlej než něco napíšeš…

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:37 ® rarach

Karlos: A co by jsi jako chtěl za ticku? Co ten reel nemá od ostatních za litr? Není tam žádnej plast, má ložiska, povrchová úprava je za ty prahy velmi dobrá. Když to porovnám s Visonem Koma, tak bych Komu musel spláchnout. Přemýšlej než něco napíšeš.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:30 ® Karlos

Zauvi.Mám 105,koupil jsem ho v akci něco málo přes ticku a žádnej zázrak to není,a u 103 bych se s ůzkou cívkou netrápil.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:30 ® rarach

Zauwi, u těchto sestav kde maximálně využíváš 10–12 metrů lajny je to celkem fuck, navíc se to dá trochu eliminovat maximálním množstvím backingu v podkladu. Reel Tica má maximálně hladký chod a krásné zpracování, je také lehoučkej. Já jsem s ním maximálně spokojen

reagovat
foto/forum/2007/th-img1658.jpg
Sobota 27. ledna 2007 ve 13:04 ® Zauwi
Zauwi

a co řikáte na naviják TICA- 103 Stříbrná, i když koukám,že má asi úzkou cívku..

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 16:42 ® j.f. reakce na …

to Zauwi: Mám Trion a můžu ho jen pochválit. Z navijáků, o kterých uvažuješ, je ale nejtěžší, takže ti zřejmě prut trošku „potáhne“ do ruky. Další faktor je cena náhradní cívky – u Trionu je to cca 1.400,–. Kupoval jsem ho v Praze u Zemana, můžeš se tam na něj podívat. Další možností je oslovit na konkurenščním serveru Barona, vozí pruty a navijáky z JARu. Podle reakcí ke spokojenosti zákazníků. Já od něj něco kupoval reel case a vše proběhlo v pohodě a k mé plné spokojenosti.

reagovat
Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 22:50 ® xycht

Sakra ten HARDY to je krásnej navijáček :-)

reagovat
Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 22:27 ® Zauwi
Zauwi

:D, tak ot je hustý,tedka už nevim vůbec nic:( to Axamith: moc díky za nabídku,je moc lákavá,ale 8 klacků už je pro mě moc for all:proutek mám definitivně vybranej(teda pokud někdo nepřijde třeba s G.loomis #3(jestli ot vůbec existuje) za 3000) je to Snowbee ZR2 7ft #3–4,a navijáky se rozhoduju mezi: Snowbee prestige 340,Shimano ultrega,Trion a přijímám návrhy P.S: cena max 2600,– díky za ochotu

reagovat