Vyhledávání
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | 20.647 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:39 ® Zauwi
-
:(((,jak si mam vybrat…??
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:34 ® rarach
-
Zauwi: informace o reelech Ross si jistě můžeš najít i jinde. Dlouhodobě jsou to dle hodnocení jedny z nejlepších reelů navíc momentálně jde do prodeje i nový typ flywateru a ten je hodně pěkněj- soustruženej, žádnej odlitek. Informace Ti jistě podá i p. Šebesta. Nic proti trionu vypadá výborně, ale Ross je ještě daleko jinde.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:15 ® Zauwi
-
to rarach:škoda že tam o něm nemají žádný info,i když v týhle barvě se mi mnohem víc líbí to Snowbee… to iceman: ten Trion líbí se mi čím dál víc,asi tu 500 oželim a koupim ho
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 10:29 ® drozďák
-
Pakliže skutečně hledíš na každou korunu, tím spíš vol LA. Na klasické cívce ti šňůra získá nevratnou tvarovou paměť za necelé dvě sezony. Na řece je to jedno, málokdy ten zkroucený konec skutečně upotřebíš. Na stojáku to bude naopak hrát velkou roli.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 8:48 ® rarach
-
Alivio:Tome, odpověděl jsi si sám, říká se to zřejmě pokud je lajna na reelu delší dobu, tak je pravděpodobnějí, že získá nezvratnou pamět, je pravda že já mám všechny reely LA až na ticu co mám na dvojce, jenomže tam mne paměť lajny netrápí. Spíš si myslím, že je to otázka módy a rychlejšího navíjení, když jdeš domů. Zauwi: Proč v černý? Koukni také www.fmfly.cz na Ross flywater, ten vypadá za cenu 2600 hodně solidně.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 0:30 ® Zauwi
-
P.S: zase na druhou stranu,já fakt hledím na každou korunu,potřebuju abych s tim byl 100% spokojenej..protože potom až si to koupim,nebudu mít ani korunu:(
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 0:28 ® Zauwi
-
tim Snowbee jsem samozřejmě myslel Prestige 340 v černý barvě,ale díky za info…počítal jsem,aby mě naviják stál kolem 2tisíc,takže pořád váhám,to Shimano(Ultrega) se mi víc líbí,ale pokud má to Snowbee(prestige 340) širší cívku,tak ho budu brát,protože úzkou cívku mám na starým Quicku od DAMU a hodně mě sere… (Kdyby to Snowbee bylo ve stejný barvě jako Ultrega tak neváhám:))
reagovat - Středa 24. ledna 2007 ve 23:20 ® iceman reakce na …
-
Druhá strana
reagovat - Středa 24. ledna 2007 ve 23:19 ® iceman reakce na …
-
Nemám co dodat, Rarach vše napsal. JInak jestli fakt přemýšlíš nad ultegrou tak si přihoď 500 a vem si trion. Je lepší.
reagovat - Středa 24. ledna 2007 ve 22:43 ® Shrek reakce na …
-
Rudo a má ta hluboká cívka nějakej vliv oproti mělký co máš třeba Ty?Mylim tim jestli se drží tvar lajny,nebo jestli se líp odmotává lajna.......taky budu časem kupovat novej,tak se informuju předem.Díky.
reagovat - Středa 24. ledna 2007 ve 22:15 ® rarach
-
Zauwi: Už jenom ten , že ultegra je konkrétní reel od Šíma a Snowbee je hodně širokej pojem. Ultegra je hodně solidně zpracovanej reel, bohužel starší konstrukce s úzkou hlubokou cívkou, což už se dnes nenosí. Snowbee si napřed musíš vybrat.
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 9:50 ® Zauwi
-
to iceman:je nejakje podstatnej rozdil mezi to Ultregou a Snowbee?
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 ve 13:30 ® rarach
-
Fire: Jo taky mám doma bambus (starší model) dokonce jsem si na něj sehnal velmi zachovalou zelenou příšeru, ale k vodě bych si ho vzal leda na nějakou akcičku. Letos se chystám na CW, třeba tam vypíšou kategorii bamboo. Nechat si stavět tento prut na chytání mi přijde stejně ujetý jako si dát dřevěný loukotě na auto, jistě by to vzbuzovalo údiv a zřejmě by to bylo i pěkné, leč pořád je to krok zpátky. Ale proti gustu.....
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 ve 13:04 ® jiris
-
Firetiger – rarach ví o čem mluví, viz foto
reagovathouby modrej – chytej.cz
- Úterý 23. ledna 2007 ve 12:49 ® Firetiger reakce na …
-
Rarach: řekl jsi to přesně, opravu mám jedinou – sejdž není zlatej, je modrej
reagovatTohle je čistě pocitovka.
- Úterý 23. ledna 2007 v 9:51 ® rarach
-
Fire: Matt Derbyshire hraje myslím v útoku Blackburnu Rovers..... Výbornej prut aneb jak říká klasik Buko, než na něm vysušíš mouchu, ryby přestanou sbírat. Zlatej sejdž.
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 9:17 ® iceman reakce na …
-
Třeba Snowbee Prestige, nebo ten Pflueger Trion – mám ho na trojce a je to velice dobrý naviják za slušný peníze.
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 8:23 ® Zauwi
-
to iceman: co konkrétně myslíš za naviják od Snowbee? PS:nemám na to 10 000…:(
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 8:22 ® Zauwi
-
to Iax:mohl by jsi dát link na ty navijáky co píšeš?
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:57 ® jiris
-
FT – beres „lůpa“ na VV, aby to, ale nebyla jeho posledni akce
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:53 ® Firetiger reakce na …
-
Pupak: sedmistopou trojku mám a rozhodí mě sebemenší závan větru; mikrotlouštíky z pseudopstruhovek kolem Prahy stejně posílám za hlavu
reagovatZadání rodmakerovi znělo AFTMA 3–4, chci to ozkoušet s oběma šňůrama a uvidím co sedne líp. Už se těším na jaro.
- Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:43 ® pupak reakce na …
-
Firetiger na 7 stop si mohl jit do trojky, no aspon ze to vypada ze to neni pricmoudlej bamboorychlik
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:37 ® Firetiger reakce na …
-
Bamboo ano, Müller ne
reagovatMaker Gary Marshall, Derbyshire, England
- Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:36 ® Firetiger reakce na …
-
Ti dám Loopa, koukej na spojku – to není žádná nahrážka z ropy, tenhle prut rostl pěkně na sluníčku na stráni
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:36 ® pupak reakce na …
-
Firetiger – bamboo od dusana mullera ????
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:33 ® jiris
-
Firetiger – pěkněj ten žlutej Lůp
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 23:30 ® Firetiger reakce na …
-
Do nové sezóny jsem si nechal na malé říčky a potůčky postavit tohle zlatíčko (7', AFTMA4). Řekněte, dokáže tohle váš sejdž?
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 18:32 ® brčal
-
cabelas stow. vyvázán u nás a je super.
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 16:01 ® Firetiger
-
Doporučuju nejít ve šňůře pod AFTMA 3 kvůli větru. Stačí maličký závan a je to řiti (respektive v ksichtu, HaD sem svého času dal tematické video). Backing je na potoky mimo mísu, jednak jsou ryby kapesní a druhak je není kam pustit. Na malém potůčku jsem měl slušnou rybu na prutě jedinkrát – byla to na Kačáku parma vytahlá z Berounky – a mohl jsem jí dát maximálně deset, patnáct metrů šňůry, protože už nebylo kam dál jít.
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 15:41 @ ???
-
Tady dávám za pravdu icemanovi. Na malé potoky jsem zvolil Zircon 8' #4, je to spíš 3–4 a je tak akorát. Právě na opravdu malých potocích (zarostlé vody o šířce kolem 2m, apod.)je občas potřeba podržet rybu „na krátko“. Tento prut mi nepřijde předimenzovaný. Co se týče navijáku, tak bych se podíval na Pflugery Trion, President
reagovat