Chytej.cz

Nový muškařský prut + naviják necteno

20.1.2007 | Zauwi | 20.631 zobrazení | 146 odpovědí

Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...
Úterý 1. května 2007 v 15:19 ® coatnick
coatnick

Zauwi: add Ultrega- ber primo z Shimana za 1690,– bacha posledni varka ma vyssi nozicku, neber ji ber prutu.
O Trionu jsem premyslel (na BVV byl i za nejakou prijemnou cenu snad 2300) trochu me odradilo, ze byl slyset cvrcek pri otaceni obema smery, predpokladam, ze se to da dopredu vypnout (nebo slo o vadny kus). Add prut: mimo jiz jmenovane, nemel jsem zrovna prachy na nejaky jemnejsi prut, tak jsem vzal z HG nejaky Fladen ve 4, 8 stop ve ctyrdilu za necele tago a docela me prijemne prekvapil…

reagovat
Úterý 1. května 2007 ve 14:19 ® Kublaj reakce na …
Kublaj

Ahoj nemáte někdo zkušenosti s proutkem Greys GRXi případně v 8ft aftma 3/4 ???

reagovat
Sobota 10. února 2007 v 16:53 ® chub

HELE JESTLI TI MŮŽU PORADIT, TAK SI KUP PROUTEK OKOLO 2 METRŮ, ALE KUP SI NĚCO SILNĚJŠÍHO NEŽ JE DVOJKA, DOPORUČOVAL BYCH ALESPOŇ 3–4, PROTOŽE NA MALÉM POTOCE JE MÁLO MÍSTA, A SPOUSTA PŘEKÁŽEK, RYBU(ZVLÁŠŤ VĚTŠÍ) MUSÍŠ DRŽET ZKRÁTKA ABYS O NÍ NEPŘIŠEL. JÁ MÁM PRUT VISION 3ZONE, 6STOP A 6PALCŮ NA TROJKOVOU ŠŇŮRU, A ČASTO UVAŽUJU JESTLI NENÍ SLABEJ. ALE AKCI MÁ SUPROVOU, HÁZÍ NESKUTEČNĚ PŘESNĚ, VŘELE DOPORUČUJI!!!

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 7:55 ® rarach

Jiris: měl, nic s hladším chodem jsem za ty peníze v ruce neměl.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 14:18 ® iceman reakce na …
iceman

Ano, už je to objednané.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 12:25 ® Rosi reakce na …
Rosi

Iceman: už jsi tu KOMU objednal?

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 11:30 ® iceman reakce na …
iceman

Já nic, nejde otočit pro leváka :o)))

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 10:16 ® xycht

A co říkáte na tohle? www.anglingdirect.co.uk

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 1:48 ® Bosanac reakce na …

jiris: To myslis vazne ? O tom navijaku jsem premyslel .

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 1:30 ® jiris
jiris

rarach – mit navijak o prumeru 75 mm na trojce je v klidu, muj ma 85 mm a nemenil bych. Videl si toho Rosse uz na zivo? Ja ano a uz ho nechci :-))

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:21 ® Karlos reakce na …

Rarach-V klidu,je lehkej,průměr cívky 75 mě nevadí,ještě kdyby fungoval jak má tak bych ho Zauwimu taky doporučil.Ale takhle..A že byl za babku tak z toho si nic nedělej…Hlavně zdraví.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:15 ® mdx reakce na …
mdx

Už jsem nějakej ochrápanej,tipuju AFTMA 3

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:13 ® mdx reakce na …
mdx

rarach.Vypadá moc pěkně.Buko nemá rád leštěný navijáky pro jejich odlesk?NA jakej to chceš dát prut,tipuju Sage SLT AFTMA ;-)

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:08 ® rarach

Karlos: Jak nemyslím, co je psáno to je dáno, pětkovej naviják na dvojce? Je normální dát si na felinu 19 kola jenom protože jsou za babku?

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 0:03 ® Karlos reakce na …

Rarach-Nemyslím si to a hlavně je mě to fuk.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:58 ® rarach

Karlos: Ale to je hodně nevyvážená a desingově nevyvedená sestava…muhehehe, to tam musí čnět jak ruský kolo v Prátru. MDX: Mám políčeno na tohoto krasavce Ross evolution 1, tentokráte v černém aby měl Buko radost.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:54 ® Karlos reakce na …

Rarach-Mám ho taky na dvojce,103 neměli tak jsem vzal 105.Kdybych věděl co bude dělat tak bych za něj nedal ani pětikilo,to je celé.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:53 ® rarach

MDX: myslím, že ano, Trion je asi pouze o něco těžší.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:53 ® mdx reakce na …
mdx

Můžeš prozradit do jakýho navijáku od Rosse se chytáš?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:52 ® mdx reakce na …
mdx

Takže se to dá porovnat s Trionem?Toho má kamarád a je to skvělej navijáček

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:51 ® rarach

MDX: Tiše závidím… Mám už jinej plán, začíná to na Sage a končí Ross.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:49 ® rarach

On je to vlastně Pfluger President, mám ho jednu sezónu a jsem spokojenej, brzda podobná Komě či XLA, ale pěkné povrchové zpracování, přesně tenhle typ reelů mám rád.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:45 ® mdx reakce na …
mdx

rarach:Jo a jestli Pupákovi tiše závidíš toho Hardyho tak se zkus stavit v Praze nebo v Brně v Gammarusu,kamarád mi řikal že vyprodávaj Hardyho za senzační ceny,snad má vyjít komplet prut+naviják kolem 7000

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:41 ® mdx reakce na …
mdx

rarach:Souhlasím s tebou že XLA bude asi úplně jiná třída než KOMA.Chtěl by ch se tě ale zeptat jaký máš zkušenosti s navijákem Shakespeare President,vypadá pěkně a cena neni na leštěnej naviják hrozná,na hobby-g ho maj za 3 500

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:36 ® rarach

Karlos: Právě tak se chováš Ty, já jsem si Ticu kupoval za 2 litry a věděl jsem co si kupuju a na co, ve trojce dělá prostě super službu. V životě bych si na pětku nebo ještě těžší prut nekoupil naviják co není LA a nemá centrální brzdu (snad mimo Rosse)a hlavně kterej by byl za litr. (Pupákovi jeho kšeft tiše závidím a nebylo to za litr, ale je to bomba) Ice: Mám Komu za hodně dobrou cenu doma i s náhradní cívkou, ale bohužel mám i XLA.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:29 ® mdx reakce na …
mdx

No, vzhledem k tomu že jsem měl před tim BFR tak naprostá spokojenost,jako hlavní přednost bych řekl asi mikronastavitelná brzda.Pokud by byl za tuhle cenu i s náhradní cívkou tak bych se nerozmejšlel.Já ho mám už dýl a s jednou cívkou mě vyšel na 4800(3200 navi­ják,1600 cívka)­.Na závěr dodávám že jsou daleko lepší a hezčí navijáky,ale ta cena,pokud je neseženeš podobně jako Pupál toho Hardyho,to je pak paráda.

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:11 ® Rosi reakce na …
Rosi

Tak OK, co na ten navijáček říkáš?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 23:07 ® mdx reakce na …
mdx

Rosi:To je podle velikosti,ta s těma většíma je 7/8(tu vlastním) a ta menší bude 5/6 nebo 6/7

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:53 ® Rosi reakce na …
Rosi

Ještě maličkost, všude jsou fotky VOSION KOMA s dměma reely na obrázku. Jedna s menšími dírkami je přesná kopie XLA a druhá má poněkud větší dírky. Ta se mi už tak nezamlouvá. Tak tedy, jak ta KOMA vlastně vypadá a která to na těch fotkách vlastně je. VIZ: www.starfish.sk

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 22:47 ® Karlos

Rosi-já ne.

reagovat
novější starší
Stránky:   5 4 3 ...