Vyhledávání
Nový muškařský prut + naviják
20.1.2007 | Zauwi | 20.646 zobrazení | 146 odpovědí
Patrův zdar, chci si kupovat jemnej mušák a k tomu nějakje pěknej navijáček.Koukám se na to po netu a zaujal mě prut od Firmy Green stream 853 2(je na www.hobby-g.cz),a jako navijáček jsem k tomu vybral SHIMANO ULTEGRA FLY – 34,www.colmic.cz ,rozmýšlím se jestli spíš nemám koupit tu dvojku,co tam je,chytám na docela maly potoku kde je malo místa.. Prosím poradte mi a kdo toto nádobíčko má by mi mohl napsat svoje hodnocení,pokud by byl tak hodný:) Samozřejmě,že než to koupim tak si to pojedu „omakat“,ale rád bych věděl názor ostatních…
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 21:16 ® pupak reakce na …
-
Zauwi: – tak vidis ZN ti doporucuje Winstona a k nemu lupni malyho Marksmana a mas vejbavu jak visnicku . . .
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 21:14 ® ZN
-
pupák: jasně, nějaké vhodný den prostě najít musíme. Tomu se říká radost ze života. A tím i naplňuje otázku. Nový prut a nový naviják.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 21:10 ® pupak reakce na …
-
ZN – tak jo, sice zadne narozky v tom case nemam, MDZ taky neni a mezinarodni den deti v nedohlednu, ale proc si neosvezit vsedni den
reagovat))
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 21:08 ® ZN
-
pupák: tak si toho Winstona dejme navzájem k otevření nové sezony. Souhlas
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 21:01 ® pupak reakce na …
-
ZN – a jeste nam ale zbejvaj na darky narozky a svatek, skoda kdybys byl zenska dostal bys k MDZ Winstona
reagovat))
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:53 ® pupak reakce na …
-
ZN – tak jo a udelame to jako loni ja ti ho koupim pod stromecek a ty ne ho koupis pod stromecek
reagovat)
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:52 ® ZN
-
pupák: jasně, jdem do toho. Ale tentokrát to budu od začátku zhánět já. Souhlas?
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:49 ® pupak reakce na …
-
zdendo to je jina srdecko hned zaplesa . . .ultralajta mam velmi rad skoda ze ho uz nedelaj . . .
nekoupime si zas k jezisku neco jako toto????
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:47 ® ZN
-
ještě fotka dvojčat.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:46 ® ZN
-
pupák: mám tě taky rád, jsi takový můj druhý otec, proto tě potěším dvojčaty.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:39 ® pupak reakce na …
-
jinak mezi nami matros na tomhle shitu ma byt titan dovoluji si oznamit ze to kolem titanu ani nebezelo natoz aby jim bylo . . .mozna to tak bezelo kolem cernobylu a polonia . . .pokud chces reel z titanu tak musis zaklepat na jinou celnici nez je cierna pri cope
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:34 ® pupak reakce na …
-
ZN – Zdendo mam te rad skoro jako vlastniho, ale touhle predrazenou ukrajinou na me nechod
reagovat))
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:31 ® ZN
-
pupák: tak ty monitoruješ klacky? HaDovi to tady za chvíli zavřou, deviante. Btw., když reel, tak reel.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:19 ® pupak reakce na …
-
klacky ani reely neresim, prutu mam hafo a stejne chodim vetsinu roku s 15 let starym HLS kem v petce k vode . . .
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:19 ® brčal
-
pupak,Axamith-zdá se to uplně stejný proutky jako todle www.cabelas.com
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 20:07 ® Axamith reakce na …
-
Máš recht, onen kamarád tam byl na návštěvě u táty a vybral si ho, takže já jsem už věděl, do čeho jdu. Na navijáku byla nálepka made in korea na na prutu china, ale tyhle firmy si kvalitu ohlídají. Vždyť většina světových firem si nechá dělat výrobky na východě, ale z vlastních materiálů a s dodanou technologií.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 19:58 ® pupak reakce na …
-
ten reel vypada dobre kdyz si ho clovek zvetsi na obrazku ale z fotky do prutu clovek nevidi
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 19:51 ® Axamith reakce na …
-
Já jsem s ním maximálně spokojenej a na příští sezónu plánuji další. Zrušil jsem svoji starou #5, tak si nechám dovést zase CV2.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 19:41 ® pupak reakce na …
-
ne nemam jen sjizdim weby a monitoruju klacky
reagovat)
- Čtvrtek 25. ledna 2007 v 19:34 ® Axamith reakce na …
-
Tak koukám, že CV2 není zase až tak neznámá. Máš s ní nějaké zkušenosti ???
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 19:10 ® pupak reakce na …
-
tady je na to combo odkaz . . . www.basspro.com
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 18:43 ® Axamith
-
Pokusím se ti jeden proutek nabídnout. Nechal jsem si ho dovést z USA. Je to set CV2 #3 délka 238 cm. Je to třídílný prut, 10 oček, první dvě náběhové u navijáku a koncové jsou s nějakou spešl úpravou Fuji. Naviják super lehký s vynikající brzdou, mělká široká cívka. Dále backing, šňůra WF #3 a monofilní ujímaný návazec. Je k tomu látkový obal + tubus. Celé je to perfektně vyvážené a mě osobně se stím perfektně chytá. Kamarádův táta žije ve státech a tak jsem si ho nechal dovést. Má sice rybářský obchod, ale tohle je úplně mimo prodejnu. Původně to měl být jeden prut pro mě a nakonec se jich dovezlo 7. Jeden z nich má Bubu, tak v případě zájmu ti může dát reference. Celá ta legrace vyjde na 8000,– Pokud se nepletu, tak je jeden navíc. Pokud tě to zajímá, tak pošli osobku.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:18 ® Zauwi reakce na …
-
sem jsem mohl jít s prutem 2,6 a nic moc,málo místa..a pak padaly kroupy:(
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:15 ® Zauwi reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:14 ® Zauwi reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:13 ® Zauwi reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:12 ® Zauwi reakce na …
- reagovat
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:07 ® Zauwi reakce na …
-
je to pěkný,ale já potřebuju něco fakt kolem 2m..,je málo místa, pošlu foto kde chytám(spíš kde budu chytat)
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:45 ® rarach
- reagovat
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:43 ® rarach
-
Ještě si přihřeju polívčičku. Kdyby někdo chtěl hodně jemnej prut, tak mám na prodej velmi pěknou sestavu. Morewel aftma 2 255 cm, reel tica s 103, lajna Rio DT 2,u prutu je nové sedlo a rukojeť, celkově je sestava ve výborném stavu. Cena 5000 Kč
reagovat