Vyhledávání
Řeka Blanice...
20.1.2007 | cercer | 7.037 zobrazení | 13 odpovědí
chlapi poraďte..mám možnost přez léto mít chatu u řeky Blanice kousek od Vlašimi…kdo to tam zná..nějaké informace..typ vody..ůlovky…atd…díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. listopadu 2008 ve 23:35 ® Vojda13 reakce na …
-
Ahoj taky chytam v useku Blanice 3 Vodnanska a chodim sem nejradsi na kapry ale posledni dobou to vuuuuuubec nebere sice stale vysazujou ale ma to vsude zradla tri pr… za letosek tu mam 3kapry nad 45cm a 2 podmirovi pak tak 10malych stik a pouze 1 stiku nad 50cm jinak dale hafo cejnu (cca 50) a linu nebo plotic jinak stejne nejlepsi je se vydat na Hnevkovice na hlubokou tam tahnu kapra za kaprem (byl jsem tam zatim jen 1 vysledkem- byli jsme 3 za 2.5hod jsme vytahli 8kapru a 3cejny
reagovat)
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 22:13 ® kandat75
-
1Mara – A ktere??
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 21:05 @ ???
-
Lucioperces-pěknej Mníček
reagovat. Hale lidi co kdybyjste jsem dali ňáké to foto té říčky Blanice ??
- Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 20:02 ® the fish
-
caw, chodím do rybářské školy ve vodňanech a také bydlím ve Vodňanech..sem skoro každý den na rybách a to převážně v úseku Blanice 3, myslím si že se zde dají lovit skoro všechny druhy ryb..a jsem zastáncem toho že sem tam se zde dají chytit ryby i poměrně velké, co se týše dravců tak mam letos chycený asi osm štik nad 60cm ( spousta malých ) sem tam chytnete i candoše( letos mam nej 51cm a také spoustu malých )a sem a tam i nějakej ten sumeček. jinak se zde chytá i bílá ryba…
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 19:06 ® Vojda13
-
Je to rozdil vlasim je uplne nikde jinde. Posledni dobou zacinaj mi nak ve Vodnanech brat dravci ale to jen tam kam ty kluci z rybarsky skoly nechodi
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 v 15:59 ® kandat75
-
Ahoj. Neni rozdil mezi Blanici Vodnanskou a Vlasimskou???? Jinak na ty Vlasimsky parkrat do roka chytam
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 13:35 ® LojzaRybka
-
cercer1>já jezdil na rybářské tábory kousek od soutoku blaniceze sázavou,panečku tam je nádherně,na blanici jsem chytal ve Vlašimi i na soutoku,na soutoku je dost málo vody,chytil jsem tam i pstrhy,ale převládaj hlavně tloušti,jinak se koukni kousek od Vlašimi do českého štnberku,je tam moc hezky a jestli chytáš na feedr tak nad jezem až k soutoku je docela supr chytačka
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:48 ® lucioperce69 reakce na …
-
Byl sem na školení ve vodňanech tak sem to taky zkoušel na blanici. na plavku a na feeder na hnojáčky okonky plotičky a po bořce dva hady 55 a 65 a jednoho mníčka
reagovat - Čtvrtek 6. listopadu 2008 ve 12:19 ® Vojda13
-
Na blanici chodim na dravce i na kapry a moc to nejde. Na blanici chodim do Vodnan a mam z blanice tenhle rok mam 4kapry (50cm) tak 30cejnu 3liny (42cm) tak 10stik (nejvetší jen 51cm jinak ostatni pod miru oni moc neberou protoze to vsechno vychytaj kluci z rybarsky skoly a berou i pod mirovi a ty hazi do rybnika.. a pár okounu na přívlač nedavno jsem zacal ve vodnanech chytat na polozenou na živou nastrahu a vysledkem za den 2stiky 40cm jsou vsechny hrozne male..
reagovat - Úterý 30. ledna 2007 v 19:11 ® prkin
-
Ale jo, na Blanici občas zajdu. Nejčastěji do úseku ústí do S a cca. 2–3 km proti proudu. Zatím jsem pouze vláčel, letos asi zkusím též plavku. Jinak na vláčku – menší tloušť, semo tamo okounek nebo štička. Celkově celkem mělko, některé úseky jsou úplně marné.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 1:47 ® cercer reakce na …
-
no..tak kdo to ještě někdy pokoušel na Blanici…nikdo???
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 0:08 ® cercer reakce na …
-
jijin:díky za informace..jsem spíš vláčkař…dravečci by nebyli?
reagovatale to je jedno…kdyby ještě někdo měl nějakou připomínku k revíru,sem s ní!!
Diky!
- Neděle 21. ledna 2007 ve 23:21 ® jijin
-
Nečekejte trofejní ůlovky i když…Převážně budete lovit bílou rybu , nad jezy nasazené kapříky .Neregulovaná říčka s několika jezy nad i pod Vlašimí. V okolí několik soukromých revírů(Valcha u Čechtic,Smykov u Chotýšan ,…).Na Sázavu cca 20 km .V okolí je mnoho příležitostí k výletům (Blaník ,Konopiště ,Jemniště ,…)to pro nerybařící členy rodiny.
reagovat