Chytej.cz

značka Dragon necteno

19.1.2007 | troutman2 | 36.708 zobrazení | 192 odpovědí

jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firma­dragon.pl

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 30. ledna 2012 ve 22:22 ® osprey reakce na …
osprey

MATE BOBAN> Hornet je dobrý, má ho pár známých.

Vipera jsem měl půjčeného na pár dní od kamaráda, měl jsem na něm Red Arc 1040. Netvrdím, že nepadal na hubu, ale odvláčel bych s ním celý den (když vydržím 8 hodin sekat kosou, tak nějaký Dragon je proti tomu prd).:-))

Viper se mi i docela líbil, ale protože je dost lepších prutů, tak ho nemám.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 22:12 ® MATE BOBAN reakce na …

caldia ma 285g, na viperovi 2,7m 3–18g som mal blue arc 3000 čo je myslim 305g navi a prut aj tak padal na hubu, možná ak vláčiš pol hoďky tak to nevadi, ale po dvoch hodinách nedovážený prút cítiš a poriadne.....z ce­lej serky by som vzal len jeden prút a to hornet

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 22:06 ® osprey reakce na …
osprey

MATE BOBAN> Padají. Mimo jiné to dělá poměrně krátká rukojeť.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:51 ® P reakce na …

MATE BOBAN> to jsem už taky někde četl.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:51 ® Špráchys reakce na …

MATE BOBAN> mám Fanatica 2,7m, dal jsem na to Caldii X 2500 a nějak extra nevyvážený mi to nepřijde…

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:50 ® P reakce na …

skwor> je to o 5cm rozdíl v délce. Ještě to promyslím a uvidím. Hlavně lituju ten spodní díl vyhodit. GS jsem v ruce ještě ani nedržel. Chtěl bych ho jako univerzál hlavně na gumy a občas voby, nebaví mě tahat k vodě otep prutů. Na menší nastrahy nosím TD 3–14.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:31 ® MATE BOBAN

všetky Guide S. nad 2,4m padaju na hubu a je problém s dovážením

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:27 ® skwor reakce na …
skwor

P> Pokud Ti Destiny seděla a máš radši delší rukojeť, tak bych se podíval po té nové špičce. Pokud máš radši kratší, tak ten Guide. Gramáž je podobná, takže by tam asi rozhodl jenom pocit…

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:18 ® P reakce na …

skwor> Mě se docela zamlouvá, ale nevím právě jak ta ručka. Zlomil jsem Destinku 10–35 a právě zvažuju, jestli koupit špičku cca 1200,. nebo jít do GS.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:17 ® skwor reakce na …
skwor

P> Boxera jsem v ruce párkrát měl. Je to celkem rychlý a tvrdší prut, kolega ho používal hlavně na nástrahy jako SSR 9 a podobně.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:15 ® skwor reakce na …
skwor

P> Kamarádi mají Hornet, Reno killer a Boxer. Líbí se mi, působí bytelnějším dojmem než TD (ty chytám já). Akorát mám radši delší rukojeť, proto žádný GS nemám.

reagovat
foto/forum/2012/th-img19629.jpg
Pondělí 30. ledna 2012 ve 21:08 ® P reakce na …

skwor>máš nějakou zkušenost s GS Boxer?

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:55 ® skwor reakce na …
skwor

jajco> Zatím jsme s Dragony rybařili a nechystám se na tom nic měnit :-)

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:31 ® jajco reakce na …
jajco

skwor> A hlavně ryby budeš tahat né!A nebo pěstovat rajčata?:-))

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:22 ® skwor reakce na …
skwor

P> Hlavně gumy, woblery jenom menší s menším odporem.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 19:15 ® P reakce na …

skwor> co s ním budeš tahat?

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 16:48 ® skwor reakce na …
skwor

cormaxx> TD 2,75m 7–21g v med-fastu, verzi 2008 s dovažováním rukojeti. Jinak gumy vláčej a jednu Rapalu.

reagovat
Pondělí 30. ledna 2012 v 9:35 ® cormaxx reakce na …
cormaxx

skwor> Co si pořídil na vystavě?

reagovat
Neděle 29. ledna 2012 ve 22:57 ® vrana

osprey> Reklamace byla okamžitě zamítnuta na místě. Dohodli jsme se, že to pošle výrobci. Výsledkem byl po asi měsici a půl mail s textem od výrobce „Rod damaged by crushing – transversely cracked with longitudinal lines of damage. Rod cannot be a subject of warranty repair.“

Což bylo přeloženo jako „Reklamace je neoprávněná a zamítám ji z důvodu nevhodného zacházení s výrobkem, tzn. nedodržení záručních podmínek, které byly dodány společně se záručním listem. K poškození věci došlo ještě před tím než byl RP použit k rybolovu a to pravděpodobně: přibouchnutím do dveří auta, šlápnutím na prut, případně jiným dalším způsobem, který samozřejmě můžeme jen předpokládat“

Co se dělo s prutem, než ke mě došel poštou netuším. Ale já jsem ho měl asi týden doma a pak jsem jel jednou na ryby. Po hodině chytání praskl při náhozu.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:33 ® skwor reakce na …
skwor

troutkiller> Ve čtvrtek jsem měl v ruce verzi 270M a choval se jinak než většina Shiman, co jsem zatím viděl. Pravda, za cenu o něco silnějšího blanku, ale byl rychlejší s akcí víc ve špičce.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:26 ® troutkiller reakce na …

skwor>U šimán je jako u všech prutu problém v tom že pokud bude 2.40 do 40g bude super tak 2.70 bude měkčí:-(( Bud zvedneš gramáž nebo přidáš kačky:-(( Ta 2.40 je univerzál na lodičku i břeh:-) Příjemnej prut!

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:21 ® troutkiller reakce na …

P>Ten klacek je naprosto v pohodě a držák!!!Na podzim na Orlasu nejvytíženější prut!

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:19 ® skwor reakce na …
skwor

P> Ve 270cm je docela rychlý Antares BX, a je to dvoudíl.

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:13 ® P reakce na …

troutkiller> a není to kravskej ohon, jak šíma většinou bývaj? Zkusím ho někde ošáhnout. Radši bych něco 270 a dvoudíl. Jinak dík

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 ve 21:05 ® troutkiller reakce na …

P>Pokud ti mužu poradit dobrej prut a nebude ti vadit že je trojdílnej tak se podívej na Shimano Aerocast ve 2.40m,Mám ho a absolutní spokojenost!!Je ve slevě,dobře udělanej a sedí mi:-) Na ty kecy že pokud to nemá sluníčko ve znaku tak to nechytám nekoukej:-)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 18:59 ® P

Stroft> bud konkretni a napis jaky prut by si doporucil, napr za td 10–25. ± za podobnou cenu

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 18:00 ® Pichmond
Pichmond

Já si vybírám klacky podle toho, jak mi sedí. Bez ohledu na značku a kolikrát i cenu. Zkrátka si je ošahám a kupuju:) Tak už jsem pořídil pezona, robinsona, šíma i dva dragony. Konkrétně destinku a nějakej cestovní „šmejd“ ani né za tisícovku a s oběma stoprocentní spokojenost. Plní to, k čemu byli pořízeny. Nakládám jim opravdu solidně a jedinej prut, který jsem zlomil, byl diaflex od robinsonu – ale čistě mojí chybou. Teď si chci pořídit na novou sezonu GS Tiny, tak doufám, že spokojenost s dragony bude pokračovat:)

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 17:20 ® troutkiller reakce na …

SURF>Já mám takové pravidlo že dvakrát nesahám na horká kamna!Proč kupovat šit za 8000 když mám dobrou zkušenost se stejnou sračkou za 3000!Píchat k rajčatum klacek za tolik peněz je už roztaženost nemyslíš?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 16:16 ® SURF

troutkiller> Měl jsi někdy HM – 69,72,80?

reagovat
Sobota 28. ledna 2012 v 15:38 ® troutkiller

Iza>Hele a chytáš s nima nebo je doporučuješ proto že jinou značku nemáš nebo si meměl???Prutu mám tolik a od tolika značek že už mužu srovnávat a pokud praskaji jen klacky od jedný značky je to divný ne??

reagovat