Vyhledávání
značka Dragon
19.1.2007 | troutman2 | 36.708 zobrazení | 192 odpovědí
jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firmadragon.pl
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pondělí 22. ledna 2007 ve 12:37 ® harpunar
-
toledo-měl a jednoho teď dokonce na bazaru prodávám. Jsou to samozřejmě velmi kvalitní pruty,nicméně já jsem hledal něco tvrdšího a to mi zatím nabídl pouze Dragon. dudu-máš pravdu,kdysi jejich kolowrotki o ničem,ale měl jsi v rukách ten nový? Je to loňská záležitost a já myslím že hodně dobrá věc.
reagovat - Neděle 21. ledna 2007 ve 23:08 ® Shadowhunter reakce na …
-
NO jak tady ctu tak u P. Prochazky v NJ jsem taky koupil 2× pruty delicky a 2× navijak…prut asi po pul roce chytani prasknul v casti kde se zasouva…reklamace zamitnuta ze jsem si to zpusobil ja i kdyz jsem jasne vysvetlil ze to to stalo pri nahazovani. Tak jsem si to opravil sam stacilo sek. lepidlo, izolepa, lak a pilnik. Navijaky zatim slapou ale uz ne tak jako nove…celkem tak nejak vydavaj podivny zvuk oproti Byronu co mam ten fici porad OK … mozna by stacilo navijaky jen namazat…
Jinak ale opravdu jinak nekupovat Silony…jsou to uplne shit smejdy co vubec muzou existovat…po 5 vychazkach na vyhozeni i kdyz vas bude p. Prochazka prmlouvat jak to chlapi berou ze jsou s tim spokojeni ale kdyz to srovnam s jinym silonem napr. Byron (ted ted i mam) tak je to rozdil nebe a dudy a cenove to vyjde na stejno
reagovat - Neděle 21. ledna 2007 ve 14:07 ® Shrek reakce na …
-
Zcuter:kolikaložiskovýho máš toho magnuma?
reagovat - Neděle 21. ledna 2007 ve 13:51 ® Zcuter
-
já mám od dragonu magnum…a nemám si na co stěžovat…mám ho asi 3roky..a pracuje pořád dobře.. tak nevím..ale jak říkám..každý má jiný názor…
reagovat - Sobota 20. ledna 2007 v 10:26 ® troutman2
-
mnoh lidí tu je a může být nových a tak se ptám a snad i oživuji debatu o značce dragon musím říct že od nich bych si nekoupil nikdy naviják ale jenom pruty
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 ve 21:49 ® toledo reakce na …
-
Harpunár, Fenwicky si nemal? Nemáš na ne svoj názor?
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 ve 20:10 ® regulus
-
Nic ve zlým, ale když do toho bílýho políčka vedle lupy (nad rybičkou s nápisem CHYTEL.CZ) napíšeš dragon, tak se ti zobrazí spousta příspěvků a článků, co se tu snad 100× omílali, to jen tak na okraj. -:)))
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 19:10 ® skwor
-
Mám taky perch jig a jsem s ním spokojený. Za ty prachy bych asi lepší nesehnal.
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 18:23 ® sharkcom
-
Mikado dream team nano crystal toť můj dream!!
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 18:22 ® dudu
-
harpunár- proti prutům nic nemám, ale naviják jsem si v mladické nerozvážnosti před asi čtyřmi roky koupil
reagovatVelice silně pochybuji, jestli kdy existoval větší šmejd.
A takových lidí bylo víc, tak se nediv té nedůvěře. Asi jsou dnes už lepší, ale vykládej to někomu kdo se už jednou spálil. - Pátek 19. ledna 2007 v 18:17 ® osprey
-
Taky mám Teama 3 – 14 g, spokojenost. Ale rád bych jednou našetřil na kousky ze série HM 80, to jsou pruty podle mých osobních představ (s výjimkou kolonky „cena“).
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 18:00 ® harpunar
-
Mám v Teamu 1–7–245cm a 7–21–275cm(můj nejmilejší) a pak v HM80 Golden rivera(vynikající prut!!!!) a Black huntera,to samé. Já jsem k této značce definitivně přezbrojil a myslím že jsem udělal dobře.Pruty dělají super kvalitně a nemusí ze za ně stydět!!!(nevím proč,ale češi jaksi podceňují a negují všechno co je s Polska-bohužel). Mi vyhovují svou akcí. U Petra Procházky jsem v N Jičíně omakal i jejich nový naviják a mohu o něm říci to samé.Taky jejich pletenka je na slušné úrovni,ale s malýma výhradama.Shrnuto-pruty vynikající,ostatní na velmi slušné úrovni.
reagovat