Vyhledávání
značka Dragon
19.1.2007 | troutman2 | 36.695 zobrazení | 192 odpovědí
jaké máte s touto firmou zkušenosti?já mám dragona perche jiga a maximalní spokojenost a co vy?…www.firmadragon.pl
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 4. února 2012 ve 22:47 ® osprey reakce na …
-
MATE BOBAN> Možná je to ten, co se mi líbil víc než Wild Asparagus. Stál asi o 4 klacky vedle. Ale je mi líto, zapomněl jsem jméno.
Každopádně něco takovéhleho tam v regálu stálo a dost se mi to líbilo. Víc teď ze mě ale nevypadne.
V Brně se podívám líp.
reagovat - Sobota 4. února 2012 ve 12:14 ® MATE BOBAN reakce na …
-
osprey> ked spominas wft-penzill, nedržal si nahodou v ruke prut classic wobler ?
http://www.angelsport-schirmer.de/…-50827p.html
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:13 ® troutkiller reakce na …
-
sethy>To máš fuk
reagovatKazan nebo ty
)
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 20:05 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> To jsem nepsal ja.
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:50 ® troutkiller reakce na …
-
sethy>Koupit dragon to leda potom až se uplně zbláznim!!!!Vono uplně stačí že z mého platu sponzoruju cigoše a povaleče ve vládě,ještě poláky!
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 19:23 ® sethy reakce na …
-
troutkiller>
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:49 ® Kazan reakce na …
-
troutkiller> jako pruty Dragon?
reagovat - Čtvrtek 2. února 2012 v 18:02 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Ta moje polovička to už nekomentuje
reagovat)Páč ví že to nemá smysl
- Čtvrtek 2. února 2012 v 17:57 ® troutkiller reakce na …
-
sethy>A samí sračky co?
reagovat))Zrovna mi dva si máme co vyčítat
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 14:36 ® jajco
-
reagovattroutkiller> Moje drahá polovička mi říká že mám nějakou úchylku,v tom že pořád něco nakupuju a vymýšlím něco nového a rybu na vánoce nakonec musíme kupovat.To sem 2měsíce nekoupil na rybařinu nic,by mě zajímalo jak by nazvala tvojí nemoc!
- Čtvrtek 2. února 2012 ve 13:57 ® sethy reakce na …
-
troutkiller> To máme do konce roku celkem 24 prutu a 12 navi
reagovatJo měl bys brzdit.
Ikdyž co to melu, já 2 navi a jeden prut - Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:38 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Já uvidim,letos už sem zachvátil 4 pruty a nějakej navi.Musim brzdit je teprve začátek unora
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 21:11 ® jajco reakce na …
-
troutkiller> Mě se tak celkově líbí,takže uvidím jakou budu mít potřebu v létě.Ale vzhledově fakt pro mě jednička.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 20:39 ® troutkiller reakce na …
-
jajco>Ten Asparagus sem držel v ruce a pujdu do něj
reagovat2.10 do 12g je krásnej prut!
- Středa 1. února 2012 v 16:56 ® skwor reakce na …
-
osprey> To je pravda. S těmi součastnými Dragony jsem nechytal, jenom jsem na ně koukal na výstavě. Nejnovější model co mám doma je aktuální verze Teama. A pak Guidy co znám od kolegů. I přes to, že dneska se dá vybírat i jinde, tak bych si do budoucna ještě jeden představit doma uměl
reagovat - Středa 1. února 2012 v 16:39 ® osprey reakce na …
-
skwor> Neříkám, že jsou špatné, ale netoužím po nich.
Byla doba, kdy Dragon vysloveně vyčníval a razil koncepci moderních vláčecích prutů v době, kdy se hodně výrobců drželo nějakých tradic. Ty jejich pruty byly čistě a účelně navržené, pocitově skvělé a nebyly drahé. Podívej se třeba na linii oček. Ani Daiwa ji dodnes nemá u spousty řad tak plynule řešenou.
Dnes už Dragon tolik nevyčnívá. Drží se, snaží se, ale pocitově zajímavé pruty najdeš napříč širokým spektrem firem. Válcujou ho velké firmy, které mají vlastní vývoj a rychle pochopily, co je třeba nabízet. Viz třeba pruty Penzill, SPRP Spikee a další.
Když tu zmiňuju ta očka – podívej, jak třeba Sportex upravil očka na sérii Carat Z oproti své dřívější firemní zvyklosti používat velká dvoupatková očka. Všichni se snaží jít s dobou.
Tu pozici, co měl u nás Dragon před několika lety, tu už asi nikdy mít nebude. Ale pořád nabízí dost zajímavých prutů.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 16:18 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Já na přívlač nekoupím ani třísku, mám fuul haus! Letos potřebuji další match a pokukuji po 9tce biči. Dále silnější elektromotor a na poště už čeká nové křesílko Korum.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 16:02 ® skwor reakce na …
-
osprey> Ta Ultima na mě špatně nepůsobila. Moderate na mě moc dojem neudělala, ale měl jsem jí v ruce jenom chvíli.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 15:55 ® jajco reakce na …
-
Stroft> Ale já si s toho dělám už jen prdel,jak sem psal níže,jestli budu kupovat,tak bych vážně uvažoval o tom Ryobi proutku.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 15:42 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Však v pohodě. My to nějak přežijeme a navíc třeba časem dostaneme rozum
Kromě toho novinky od Draků sice nejsou zlé, ale v podstatě mě ničím nepřitahují. Takže výhledově se stejně přesunu k jiným značkám.
reagovat - Středa 1. února 2012 v 15:28 ® Stroft reakce na …
-
jajco> Hele, kašlu na to, kupujte pruty třeba v Lídlu. Já jsem varoval a tím mé poslaní končí.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 14:25 ® jajco reakce na …
-
Špráchys> Stroft by ti mohl vyprávět,tuším že je jeden z tech šťastlivců.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 14:22 ® osprey reakce na …
-
Stroft> Je to možné a Skeletor se mi i dost líbí. Ale já to zlomil opačně – pokud budem Series One s klasickou rukojetí považovat za prut Skeletoru blízký.
Draky mají ty blanky vyhnané, o tom žádná. Ale pocitově je to velmi příjemné a dá se s tím chytat a nezlomit to. Možná je to i tím, že Draky používám s vlasci a vozím ve futrálu rozložené, takže se nikde neklepnou.
Do Mongolska nebo Norska bych si to nevzal ani omylem, na sumce mám Sportex a Penn, ale na na naše kudly, okouny a candáty mi Draky slouží už roky.
Nechci tady dělat Dragonu reklamu, kdybych si mohl vybírat, tak mi nejvíc sedí americké pruty, jenom se snažím vyvážit tvůj a troutův názor, že jsou to klacky, o které by si jeden ani neopřel kolo.
Taky je tu otázka toho, že třeba série HM 69 drží velice slušně a nemá smysl ji srovnávat s vyhnanou sérií Team, která je opravdu dost papírová (i když jsem i na to vytahal hafo ryb a ne malých). HM 80 jsou zase pruty, které někomu sedí natolik, že i kdyby to zlomil, maže si koupit nový. Pro mě byly vždycky drahé, ale Golden River nebo Elektru si mám chuť koupit navzdory všem případným rizikům a nejspíš to tak časem dopadne.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 14:20 ® Špráchys
-
nějak jsem zatím nepostřehl, že by někdo zlomil něco z řadi Guide Select, tak doufám, že nebudu jeden z prvních…spíš doufám že se mezi ně nebudu řadit vůbec
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 13:58 ® Stroft reakce na …
-
osprey> Nemám důvod mlátit prázdnou slámu a mstít se Dragonu. Jen objektivně vkládám své zkušenosti s těmito výrobky.Skeletor se mnou projel půl Evropy a drží, že by lepší blank?
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 13:00 ® jajco reakce na …
-
osprey> Si to trefil na závěr.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:56 ® osprey
-
Stroft> Já jeden zlomil, ale urval se se mnou břeh a spadl jsem ze dvou metrů do řeky. Prut byl dole, spadl jsem na něj. Bojím se, že to by nedala ani násada od smetáku.
Jinak dobrý. Mám nebo jsem měl doma asi deset značek prutů, lámalo se asi 5×, co kus, to jiná značka a vždy jednoznačně mojí vinou.
Nejprůserovější značka je u mě Berkley (Ligtning za půl roku očka v háji, Series One po třech vycházkách zlomená – a to si ji jen protřepával kamarád), ale neřeknu o ní slovo špatné. U těch oček jsem to tušil předem a to zlomení byla prostě smůla (předcházelo mu ťuknutí rotačkou do blanku).
U vás mi to přijde, že vás ty dragoní klacky krom svého zlomení stačily ještě přinejmenším pokousat
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:18 ® jajco reakce na …
-
Stroft> To bych musel ale jeden přikoupit a to nemám v plánu.Když bych měl nutnost koupit něco tak pokukuju po Ryobi wild aspagus.Vzhledově pro mě super,ještě to tak osahat.
reagovat - Středa 1. února 2012 ve 12:03 ® Stroft
-
jajco> Nejen srovnat ale i vyhrát.Protože už si nikdy nový papirák nekoupím
reagovat - Středa 1. února 2012 v 10:33 ® SURF
-
Mám zatím jeden, ale budu rozšiřovat „vaše řady“.
reagovat