Chytej.cz

Kdo chce okumu vs????????za 3600....... necteno

17.1.2007 | troutman2 | 5.866 zobrazení | 41 odpovědí

řeknu to takto objednal jsem si od známého zlevněnou okumu vs 30 přední brzda,za 3600!okamžitě jsem ji bral má být zaplacená do konce března a já ouha kvůli finančím problémům nebudu mít tolik peněz do stanovené doby tedy do konce března,je to uplně nový funkční kousek nejedná se o použité zboží je to prostě ze zahraničního skladu ptám se vás tedy jesi by neměl nekdo zájem cena je i s poštovným do loun…je to nabídka dost solidní:-)tak co vy nato.....

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1   
Čtvrtek 18. ledna 2007 v 17:02 ® troutman2 reakce na …
troutman2

¨mno záruka a všechno je zajištěný myslíš že kdybych si objednával naviják že si o něm nic nezjistim,záruka je stejně jak dbys koupil v čechách....­.no coment

reagovat
Čtvrtek 18. ledna 2007 v 15:35 ® 

troutman2: Možná by bylo nejjednodušší, když si od někoho půjčíš a bude vystaráno. Jinak souhlas s Aliviem. Ta sleva nic moc. (I když chápu, že jen řešíš svízelnou situaci). A do Brna se rozhodně vydej – a budeš koukat, co tam seženeš (včetně cen). Nejsem si jistý, ale mám dojem, že ta VS30 tam byla už vloni, nebo něco hodně podobného. Třeba se někdo rozpomene…?

reagovat
Čtvrtek 18. ledna 2007 v 15:27 ® ART reakce na …
ART

No ja ji osobne nechci ale dam vam vsem jednu radu. Jak jiz zminil troutman2 tak je ze zahranici a kdyz se tam neco posere(i kdyz je to okuma muze se stat), tak ho ani nevymenis. neni to narazka na troutman2 sorry ze sem ti skazil kseft ale je to fakt tak jeste jednou sorry

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 22:03 ® Shrek reakce na …
Shrek

Ty jsi nějak skálopevně přesvědčenej,že máš nějakou super cenu??no,budiž Ti to přáno.Ovšem s tím asi díru do světa neuděláš :-)) )

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 21:29 ® troutman2 reakce na …
troutman2

no ale možná až budeš řikat možná!!!!proč sem si ho vod něj nekoupil,tak nic mno...........

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 21:16 ® troutman2 reakce na …
troutman2

I s poštovným za 3600!poštovné je za 200,– protže je ze zahraničí!

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 20:58 ® Shrek reakce na …
Shrek

Za 3000 bych neváhal,ale o dvě stovky,když jí na veletrhu koupim možná ještě levněji?To si klíďo píďo počkám a pokud tam nepojedu já,tak určitě budu v kontaktu s někým,kdo tam pojede. :-D

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 20:45 ® troutman2 reakce na …
troutman2

nevim jak chceš bylo by to i s poštovnym za 3600;-)

reagovat
Středa 17. ledna 2007 ve 20:35 ® Shrek
Shrek

Troutman2 : jak jsem ti psal,tady jí na www.vmfeichtinger.cz koupim za 3800 Kč,a myslím si že na veletrhu v Brně půjde koupit levněji.A já osobně bych si jí raději koupil tam,páč si jí tam mohu osahat. :-)

reagovat
Středa 17. ledna 2007 v 19:17 ® troutman2 reakce na …
troutman2

no jo

reagovat
foto/forum/2007/th-img1609.jpg
Středa 17. ledna 2007 v 19:09 ® 

troutman2: Nemáš fotku? Teda ne, že bych měl zájem, jen jsem zvědavý.

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ...  2 1