Vyhledávání
Baby
16.1.2007 | Robur | 12.129 zobrazení | 134 odpovědí
jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:28 ® scootrovka reakce na …
-
Vesměs chytám po celých Nechranicích.Ale je pravda že u Policajtů je to dost dobrý.Já tam teda spíš pokaždé narazím na štiky,candoše a kapry.Ale hlavně je to dobrý ze strany sesuvůJe tam obrovská hloubka a jdou tam nádherní kapři.Ale trhaj silné vlasce jako nitě.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:02 ® 1Mara
-
No na ten jez pod vodou je kousek vidět z naší teda bejvalí chaty na skále. To ti věřím že to tam kdysy muselo být krásný
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:59 ®
-
Hochu zlatej, jak jsem napsal, kde že loňské sněhy jsou. Když já jsem před vojnou (1960) hodil do vody porybného, protože byl hnusnej, tak jsem byl za hrdinu a když jsem tam přijel po 20 letech a na jezu, který je teď už pod vodou, jsme chytili 13ti letého pytláka, tak mi vyprávěl, že tam kdysi „někdo“ hodil porybného do vody…To jsou ty správné vzpomínky. Synovec se jen smál a já z toho měl vánoce. Ale, pravda…bylo tam krásně. Tehdy. Docela bych se tam mrknul…
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:22 ® 1Mara
-
Nordboy- já se svou bejvalou ženou,(zaplat pánbůh bejvalou ) Tak jsem jezdil do Klášterce nad Ohří na chatu taky do mariánského údolí, pantáta jítam má už řadu let, a tam jsem chodíval na ryby pod Rašovickej most na candoše, a kousek proti proudu na výtok z korkárny na parny,hlavně když pršelo.Pár Bolenů a jinak mrak ouklejí. V létě na Rašovické straně v zátoce cca 100m od mostu jsem chodíval na ůhoře a občas se dal chitit tam i pěknej kapřík. Ale to už je 8 let zpátky , taky jsem jezdíval na Sempru,Želinu,Nechranky
reagovatDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:14 ®
-
scootrovka- Víš, že na Ohři jsem vyrostl? A v Klášterci n/O v Mariánském údolí jsme měli chatu. Později nám vyrobili kadaňský stupeň a tak jsme začali jezdit za Sempru do rokle, kde se řeka vlévá do nechranické přehrady. Bože, tam byli candáti. Jenže, kde, že loňnské sněhy jsou…Už jsem tam nebyl 20 let. Teď už jsou jen vzpomínky.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:06 ® 1Mara
-
scootrovka- jinak koukam že nejsi zdaleka a ty fota v albu o bělá jsimy málem vyrazila dech, už jsem tam na těch fotkách viděl mojí říčku Bělu
reagovatDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 21:00 ® 1Mara
-
scootrovka- teda ty překvapuješ , prý plotička
reagovatDD Tak to jó pavouka se bojím,teda štítím též,tak to máš docela nabitý program na rok stíh druhem rybařiny,ale tak to má být
D Nechranky a do kterých míst, já to znám jen u Policajtů,tam se na té hloubce dají nachytat pěkný okouni a pstruzi
DD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:23 ® scootrovka reakce na …
-
Plotička 37.5 cm
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:22 ® scootrovka reakce na …
-
83 CM A 6kg
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 20:17 ® scootrovka reakce na …
-
Ano jsem rybář samouk.Chytám jak na feeder,přívlač,plavačku,položenou,tak i na mušku.Chytám kde se dá.Dokonce i doma na rybníčku.Nejraději mám Nechranice (Ohře 9).Co mě u vody děsí?No tak vodník to opravdu nebude.Tomu bych i nabídla kávu a pokecala jaké má ty fišky v revíru.Děsí mě převážně masařina a špatné zacházení s fiškama.Jo a vlastně ještě jedna věc mě u vody dokáže vyděsit.A to velký chlupatý a osminohý pavouk.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 19:06 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Cudla, myslela jsem Tebe, ale prosím Tě, poraď mi nějaké dobré značky slabých vlasů od 0,8 do 0,20. Pasu po dobrém vlasu již 3 roky, největší podvod na mě spáchal vlas Ninja 0,10, který na suchu se zdál být jedničkový, ale po namočení ve vodě ztratil vše …
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 17:19 ®
-
scootrovka (Máš „osobku“).
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 17:14 ® 1Mara
-
scootrovka- ahoj rybářko, tak ty jsi samouk ??? No a jokou metodou chytáš a kde ? jestli to není tajný
reagovatDD To by mně opravdu zajímalo co tě u vody může tak hodně děsit ??? žeby vodník ??:DDDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 17:11 ® 1Mara
-
Ahoj Mary tak to je docela síla učit manžela chytat,ale có na světě je divnejch věcí
reagovatDDD Jinak jaké věci jiné tě učí si opravdu nech jako tajemství, já mám taky jedno
DDDD No a podle toho co píšeš tak ti rybky chutnaj néé ?
D Jinak na srazu jsme se nepotkali jelikož jsem na netu chvíli cca 3měsíce a zatím jsem se žádného nezučastnil
Jinak kté fotografii co máš v osobce , to je pěkná trofej, tosi skolila ty ? a hlavně nepiš že jó a autem
DDD
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 15:04 ® Cudla
-
IV.TO ŠIRDA:V době hájení,byla to pohoda o nic nešlo jen ho pohladit,používam běžně 0,14–0,18.Jsou to už lana,dřív to byla běžná nosnost 0,25(mysjíš li mně)
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 14:38 ® Mary reakce na …
-
Mara: přepokládáš správně, že mám manžela, až na to ,že učím já jeho, ohledně rybařiny. On mne učí jiné věci, to bys čubrněl, No a které ryby se bojím? A musím se bát? Když budeš chtít, tak se nějaké bát budu. Rybu, kterou mám nejradši? Na talíři????? Vloni jsem na srazu nebyla, předtím jsem byla 2×, přepokládám správně, že jsme se nepotkali?.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 11:35 ® scootrovka reakce na …
-
Ano přesně tak máš pravdu Ájí.Dávám ti na prd…Ale jsou také chvíle kdy mi to oplatíš vid.
reagovatAlespon se u vody nenudíme.
- Čtvrtek 29. ledna 2009 v 11:33 ® scootrovka reakce na …
-
Tak manžela nemám.Co se týče rybařiny jsem v ní naprosto samostatná.Nejenom muži musejí být rybáři že?Začínala jsem jako rybářka samouk asi před 9 lety.A popravdě si do rybařiny od chlapů moc kecat nedám.No mé nejmilejší fišky jsou:úhoř,štika,amur,kapr,vlastně každá ryba kterou chytím je ta nej,jelikož i kdyby měla 5 cm tak mě prostě potěší.A které se bojím?Žádné.To mě spíš u vody děsí něco jiného ale to sem nepatří.
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 11:29 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
-
Pokud jsi toho sumce vytáhl opravdu na tu 0,20 tak smekám…
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 10:25 ® Cudla
-
A dost snadno,nebot umí prd (ten přítel)
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 1:21 ® Shrek23 reakce na …
-
Manžela nemá má přítele , kterému dává na frak
reagovat - Čtvrtek 29. ledna 2009 v 0:25 ® 1Mara
-
Mary tak když máme teda úspěšně skoušku za sebou a kolegyně scootrovka- smeká tak co takhle na otázku žena a rybolov ? Předpokládám že máš manžela co tě učí, tak já se tě zeptám jakou rybu máš nejraději a jáké ryby se nejvíce bojíš ?
reagovat
A klucí s těmy róómy ( cigáni )máte pravduDDD už jsou všude
DDDDDDDD
- Středa 28. ledna 2009 ve 20:11 ® albin
-
Alov:Roma vzal jen jednoho.Oni se totiž rozmnožujou geometrickou řadou.1,2,4,6,8,16,32,64.................
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 14:04 ® scootrovka
-
Teda já koukám pánové.Docela mě překvapilo že tu jsou i tací rybáři,který se dokáží zastati něžného pohlaví.Jako ženská před Vámi smekám..
reagovat - Středa 28. ledna 2009 ve 13:54 ® Mary reakce na …
-
Mara: uspěl si, to byla zkouška tvého IQ.
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 22:26 ® Alov
-
1Mara> Zapomněl si na 6 rómů. Noe byl prostě měkký a udělal obrovskou chybu, za kterou mi ted tvrdě platíme
reagovatD
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:38 ® Kubah reakce na …
-
1Mara> Tak to asi bude pravda
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 21:35 ® 1Mara
-
Jojo píše se to v bibli
reagovatDD
- Úterý 27. ledna 2009 ve 21:17 ® Kubah reakce na …
-
1Mara> Ptáky nevezli
reagovat - Úterý 27. ledna 2009 ve 20:17 ® 1Mara
-
Mary – tak mám protebe dvě odpovědi : za prvé to nebyl Mojžíš,ale Noem
reagovatDD a za druhé : Do archy vstoupilo 18 600 kusů savců, 24 400 kusů ptáků, 12 000 kusů plazů a 2 000 000 kusů hmyzu.
A na co to potřebuješ vědět ???