Chytej.cz

Baby necteno

16.1.2007 | Robur | 12.029 zobrazení | 134 odpovědí

jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 1. února 2009 v 18:25 ® chosebaits
chosebaits

Jinak jsem to celé přelouskal a docela jsem se i zasmál.Ti co vspomínáte na Želinu,tak už jen vspomínejte,nebo to už není voda co bejvávala.Jinak voda okolo marientálu je stále krásná voda a ryby jsou tam taktéž krásné.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 18:20 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Mary-ne,tam nepracuji.Jezdíš s vlčákem nebo ne?

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 18:05 ® Mary reakce na …
Mary

Chosebaits: nepracuješ ve výzkumu pro neviditelnost???

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 17:59 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Mary-asi žádný nemám.)Nejezdíš k vodě s vlčákem???

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 17:57 ® Mary reakce na …
Mary

chosebaits: zadej si nějaké věrohodné foto, ať vím, s kým mám tu čest.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 17:50 ® chosebaits reakce na …
chosebaits

Mary-toto je na ženáh to nej,skoro vždy vyjedou.Nebud tak ostrá.)

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 17:44 ® Mary reakce na …
Mary

Vy dva pode mnou, klikněte si na starší fórum a držte hubu.Robur to tak nemyslel, a kdyby jste četli dobře, již to nechce pitvat. Vraťte se nazpátek, čtěte a neviřte.

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 17:27 ® chosebaits
chosebaits

Robur-Ad ženy píší kolik chtěj,aspon se něco třeba přiučíme.Co pak ti provedli?

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 16:29 ® skálaX

to je blbost. dit sou to chudinky :-D

reagovat
Neděle 1. února 2009 v 16:20 ® Mary reakce na …
Mary

Správně, nebyla to zkouška, pouze kontrolní otázka. Jinak v začátku jsou všichni normální, žena nebo muž, veliký umění je vydržet.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 22:24 ® Cudla
Cudla

VI.TO ŠIRDA:cchodil jsem do extrémů taky nyní jsem „zmoudřel“ tak 0,14 kmen je mormal a přehrady + velký vody 0,18,návazce 0,12–0,16 mín nejdu,spíš vyvlíknu než urvu,jde o to nebát se vytáhnu dobře nevytáhnu nic se neděje příde dalšíjde o to být při tom.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 ve 21:01 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Jo to vím kam mi sem chodí pošta.Ale problém je ten že mi chodí trochu se zpožděním.Ten vzkaz už jsem si četla.Až bude více času tak se domluvíme.

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 19:58 ® IV.TO.ŠIRDA reakce na …
IV.TO.ŠIRDA

Cudla: dík, půjdu po těch vlasech jak po uzeným, spokojena jsem s Byronem Stratos, ale vyrábí ho jen od 0,18. Vyzkouším Tvou radu , a když něco velkého urvu, svedu to na tebe, ha ha…dělám si srandu přestože jsem nezkušená žena , tak vím, že je to v dobré brzdě.Hojky

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 18:08 ® 1Mara
1Mara

Mary budu tě muset asi zklamat,ale jsem po druhé ženat a konečně je to normální žena :-D DDDD Jinak už jsme si řekli že nebude už žádná zkouška ,ale asi nedáš si říct tak ti udělám radost posledního asi nejde předběhnout nebo jó ?

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 15:44 ® 
reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 11:12 ®  reakce na …

Tak pardon…fotečka se nezdařila

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 11:09 ® 

scootrovka...­..TADY::

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 10:32 ® sus1 reakce na …

:-)) ))

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 9:10 ® 

sus1…No promiň?? Přečti si moje záliby v profilu!!!

reagovat
Sobota 31. ledna 2009 v 9:07 ® 

Na úvodní stránce máš vedle přihlašovacího jména (vpravo nad KOMERČNÍm SDĚLENÍm) obálku…normálně je modrá, když je červená, znamená to, že máš osobní zprávu. Stačí na ni kliknout.

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 18:26 ® scootrovka reakce na …
scootrovka

Joooo?A jakou­?A kam?

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 18:23 ® sus1 reakce na …

Nord.:Copak,druhá míza??:-)) ))))))

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 17:23 ® 

scootrovka…Dančo, psal jsem Ti osobní zprávu – žádná reakce??

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 15:37 ® Mary
Mary

Mara: s tím fotem v osobce můžeš hádat, jestli jsem ho skolila, či ne. Co bys řek? Zmińuješ zaplaťpánbů bejvalka, chceš řici, že nemáš žádnou polovičku? (něžného pohlaví) Kontrolní otázka: Když předběhnu posledního, kolikátá budu?

reagovat
Pátek 30. ledna 2009 v 0:58 ® Cudla
Cudla

VI.TO ŠIRDA:od lonska používám SEMAX 0,14–0,18 docela spokojenost jak se odře tak jde,ale za tu cenu se vyplatí ho i vyměnit má slušnou cenu.Nebo Byron Ghost,tam se musíš strefit abys nenalítla na kopii,u originálu jde sundat nálepka jako samolepa,navíc k Rachačovi ho vozí přímo dovozce.

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:48 ® 1Mara
1Mara

Co jé s Mrrou ? vaří gulášek bo có ? :-D DDDDDD Nebo gruntuje byt :-D DD

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:45 ® 

Mnoooo…zatím je na Nechranicích asi taky ještě led, ale v létě…kdo ví. A v Chomutově mám také ještě nějaké kamarády z mládí?!

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 23:10 ® 1Mara
1Mara

Na na Želinu se připravuji v létě takse tam možná srazuíme .:DDD

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:36 ® scootrovka
scootrovka

No já převážně chodím na Sempru a jsou tam nádherné štiky.Na candoše jsem tam nenarazila už dlouho.Ale co vím jsou tam krásní sumci ale nedaj se ty potvory zlákat.Ale Želina je Želina.Na tu vodu nedám dopustit.Je to mé nejmilejší místo z Nechranek.A co to napravit?Jet se tam podívat a ne jen vzpomínat?

reagovat
Čtvrtek 29. ledna 2009 ve 22:29 ® scootrovka
scootrovka

No jasný Bělá je dobrý revír.Já jsem z Chomutova.Takže to mám na Bělou kousek.Ale krom štik,okounků a cejnků jsem tam nenarazila na nic jiného.

reagovat