Vyhledávání
Baby
16.1.2007 | Robur | 12.009 zobrazení | 134 odpovědí
jaký by byl váš názor na to, aby ženské měly na svoje příspěvky do fóra či diskusí nějaký omezený počet slov či písmen na den. Např. 50 slov, nejlépe včetně předložek:-))
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 3. února 2009 v 9:43 ® Cudla
-
Nordboy:je to ten jez co je ve filmu Nás pět a pes z Pětipes.Ty jsi myslel ten jez jak je nad ním na trati Chom.-Klásterec zastávka Vernéřov.Byl vidět z vlaku.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 22:27 ® Shrek23 reakce na …
-
Je to kousek za kadaní.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 20:21 ® 1Mara
-
Mary no vidíš jak dobře vypadáš, nebo padáš
reagovatDD
- Pondělí 2. února 2009 v 19:30 ® Mary reakce na …
-
Mara. jo a stím pádem, to nemusím být na dírkách, to se stalo v sobotu. Jela jsem na brigádu k horníkům, mimo rybařiny ještě horníci. A těsně před skanzenem, jsem snad vyletěla do vzuchu a jako prkno dolu. Akorát mě mrzí že jsem nezůstala ležet chvíli déle. Jelikož mne viděli z okna, tak vyběhli, že mi jdou pomoct, protože jsem se hned nezvedala. Ale oni prý už to měli rozdělené, ten bude dělat umělé dýchání a dva masáž srdce. Dobráci
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 19:21 ® Mary reakce na …
-
Mara: No tak ty moje boty jsou za 3.700,–-Kč Mám je 2 roky asi 5× na noze
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 17:02 ® reakce na …
-
jj. Tak to už jsem v obraze. Když já mluvim o „jezu“ tak to je pár km nad Kadaní proti proudu. Dneska je pod vodou už hezkou řádku let (od zbudování kadaňského stupně) a je tam čerpačka. V těch místech býval v minulosti mlýn na pravém břehu a tam byla ta správná rybačka. Takže dík za informace a zdarec.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 16:42 ® chosebaits reakce na …
-
Nordboy-Obec Želina ,tím i želinský jez je asi tři kilometry od Kadaně po proudu.Želinským jezem začíná Nechranická přehrada.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 16:33 ® 1Mara
-
No vidíš já mám holinky s termovložkou do –35 stupňů, a nosím je přes zimu a dělaj se v těch ohybech díry a praskaj, takže bude reklamace, a jak je znám tak to neuznaj a 1390kč v pr… .
reagovatNo uvidíš sama že na dírkách je to pěkný,ale choď pomalu a opatrně jinak si nameleš jako já mynulí týden
DD
- Pondělí 2. února 2009 v 16:32 ®
-
Ahoj všichni- může mi někdo z Vás mimo toto téma popsat, kde je přesně ten Želínský jez? Má to souvislost s Mariánským údolím naproti Rašovicícm? Omlouvám se za blbou otázku, ale nebyl jsem v těch končinách asi 20 let. Dřív jsme tam měli chatu a uvažuji, že bych se tam někdy podíval, vzdor tomu, že mě život zavál na druhý konec republiky. Díky.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 16:29 ® Mary reakce na …
-
Mara: Na dírkách tu pořádal nedaleko, ale informace se mi dostane od těch místních v sobotu ráno na telefon, když se to koná. Takže to nehrozí, když nejsi nastartovaný, aspoň den dopředu. Jinak bych pro tu srandu šla, ale honit kilometry, za dírkama nebudu. Ale mám supr zimní boty. Přesně takové, které potřebuješ v pořádné zimě.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 16:12 ® Homer reakce na …
-
Souhlas, pod jezem v Ž. parmy pořád jsou, ale s velikostí je to stále slabší. Pěknou jsem tam nedostal už hafo roků.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 16:09 ® 1Mara
-
Ahoj Mary
reagovatA co na dírky to bys nešla ? taky to je pěkná rybařina. Snad tam u vás máte nějakej rzbníček co se dá na něm chytat nebo né ?
- Pondělí 2. února 2009 v 15:51 ® chosebaits reakce na …
-
Mary-no ,konkrétně loni v létě pod Želinským jezem.Skrotit,to já vždy potřebuji.)
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 13:41 ® Mary reakce na …
-
Chosebaits: jo a kdes potkal tu rybářku?
reagovat - Pondělí 2. února 2009 ve 13:40 ® Mary reakce na …
-
chosebits: Tak to se musím informovat, jelikož já také jen projíždím.Máme tam sobu, která je v Tepelské MO. Já jsem se nezlobila, já jen krotila a upozorňovala.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:12 ® chosebaits reakce na …
-
Mary-Prosim o info,když projíždim přez Bečov, tak je tam cedule prodej ryb.Co tam prodávaj za živý ryby???
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 10:06 ® chosebaits reakce na …
-
Mary-sama ,to by sedělo,ale ta pani rybářka co jsem jí podkal měla u sebe pěknýho hafana .Tak že ty to nejsi,no neva.Už se na mě nezlobíš???
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 9:52 ® Mary reakce na …
-
Mara: budeš mít žízeń a nebude tě bolet hlava a hlavně nebudeš zapáchat kouřem. Samozřejmě tipuješ dobře, neskolila. Na rybách jsem nebyla u nás jest dobře zamrznuto, to bych musela jíti pytlačit na řeku.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 9:45 ® Mary reakce na …
-
chosebaits: Ne nechodím s vlčákem. Většinou sama.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 9:21 ® chosebaits reakce na …
-
Shrek23-To mi nikdo nenakukal.Na tomto jezu jsem vyrustal,jezdíval jsem tam skoro denně a tak vím co tam bejvávalo parem a jaký kusy.Tato voda byla moje rybářská škola,dala mi všechno.Za starýho j ezu tam bylo ryb hafo,po předělání jezu je to čimdál horší.Neříkám,že tam parmy nejsou,říkám že jih je tam mnohem mín než dřív a taky už nejsou tak velký.
reagovat - Pondělí 2. února 2009 v 0:02 ® Shrek23 reakce na …
-
To ti nakukal kdo že pod Želinou nejsou parmy ? Tahle krasavici jsem chytil vloni pod želinskym jezem na rybičku a každej rok jich tam několik parem vytách .
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:33 ® chosebaits reakce na …
-
scootrovka-pěkný už tam nejsou,když lapneš přes 60,tak smekám klobouk.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:31 ® chosebaits reakce na …
-
scootrovka-to jsou,ale přeci jen o trochu mín než před pár lety.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 22:25 ® scootrovka reakce na …
-
Já bych řekla že na Želině jsou parmy pořád.Vím z vlastní zkušenosti.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 21:25 ® chosebaits reakce na …
-
Nordboy-věřím,pod Želinou bejvávali taky krásné parmy ještě před pár leta,ale už jen bejvávali.Jinak vím kde jsou ještě dnes krásné parmy,ale to si nechám pro sebe.
reagovat - Neděle 1. února 2009 ve 20:44 ®
-
chosebaits – Když už je tady zase zmínka o „Marientalu“, rád bych se pochlubil, že pod Rašovickou lávkou pamatuji ještě doby, kdy tam byla pořádná peřej a drancovali jsme tam parmy skoro metrové…nekecám.
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:34 ® chosebaits reakce na …
-
Mary-tak jí tu máš
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:32 ® 1Mara
-
Mary co na ryby ? ještě si letos nebyla ?
reagovat - Neděle 1. února 2009 v 19:30 ® 1Mara
-
Ahoj Mary tady Mara,kurna to sedí
reagovatDD Kontrolní otázka : co se stane když teď nepujdu na pivko ? Jinak k tématu cosi psala předtím,myslím si že jsi toho Jelena neskolila ty,nýbrž myslivec
DD
- Neděle 1. února 2009 v 18:55 ® Mary
-
chosebaits: ukaž se a já ti povím s kým chodím k vodě.
reagovat