Vyhledávání
Ploučnice a přívlač
13.1.2007 | Radio | 13.975 zobrazení | 37 odpovědí
Jsem začátečník a rád bych zkusil přívlač na Ploučnici. Může mi někdo poradit, na který úsek vyrazit?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 6. července 2007 ve 13:57 ® mastrof reakce na …
-
bych jel urco taky letos sem byl na ploucnici pouze jednou a to presne na ty louce co je na fotce a capnul sem par tloustaku a jednu stiku 60+
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:44 ® Vichrzhor reakce na …
-
No tak jedem – a kdy?
reagovat - Čtvrtek 5. července 2007 v 10:04 @ ??? reakce na …
-
tak jedem xD
reagovat - Sobota 27. ledna 2007 v 16:06 ® Vichrzhor
-
Tak pojeďte
reagovat)
- Sobota 27. ledna 2007 v 11:12 ® saly reakce na …
-
Já jedu určitě !!!! Zvolte termím a sem tam !!!
reagovat - Pátek 26. ledna 2007 v 17:48 ® camil
-
Jeeeeeeeeee, taky bych jel
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 10:44 ® aspius
-
Vichrzhor:Tak to je krásny obrázok rieky z vtáčej perspektívy.
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 10:40 ® Vichrzhor
-
Já bych navrhoval jet na meandry Ploučnice pod Hradčany – navrhněte termín. Na tu louku se vejde dost lidí a není to ani moc z nohy…
reagovat - Středa 24. ledna 2007 v 0:16 ® cercer reakce na …
-
no..já rybařím hlavně v místě bydliště…to znamená mezi Stružnicí a Děčínem..své vzpomínky patřili řece v okolí Benešova,odkud pocházím..troufám si tvrdit,že tu řeku znám jako své boty..Mimoňákům závidím!!
reagovatale netvrdím,že se ulovit nedá vůbec nic..a šance vždy..ten sraz na Ploučce…zajímavá to věc!!Jen se trefte do mého volna..dělám na týdny a nemužu si to měnit
jinak jedu!Mimochodem,pstruhaři,co pstruhovka v Březinách??
- Úterý 23. ledna 2007 ve 23:26 ® Radio reakce na …
-
Kdyby se vám chtělo i hromadně vláčet (po 15.6.) tak bych se přidal, tedy jestli vezmete mezi sebe amatéra, abych se něco přiučil
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 11:33 ® iceman reakce na …
-
Jsem pro, akorát zvolit vhodnou lokalitu – aby jsme se tam pohodlně vešli.
reagovat - Úterý 23. ledna 2007 v 10:08 ® Vichrzhor
-
Ajtakrajta! Tož nehlaste se všici
reagovatCo třeba takové jarní chytání koncem března? Plavaná, muškaření… Myslím, že už by mohla být pryč sněhová voda.
- Úterý 23. ledna 2007 v 8:04 ® Candátoman
-
Když dá někdo z místních něco dokupy, tak rád přijedu. Hlavně vláčím a před 15.6. občas i feederuju. Letos mám i pstruhovku, takže není problém ani to. Tak jak to vidíte pánové?
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 ve 20:35 ® saly reakce na …
-
tak candatku mam taky pár! Z Labe,vsechny kolem 50 asi je to klasická míra!i kdyz sem letos viděl daleko větší ale bohužel se nesmali na mě!
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:51 ® iceman reakce na …
-
Mník nebyl můj. Já mám největšího 35. Ty ryby jsem viděl, nebo je chytli kámoši. Jsem teď víc na pstruhovce. Ale tchán jezdí na Ploučnici pod Mimoň pravidelně, letos odtamtud přinesl i candáta 50 cm – na housku, jak jinak :o)
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:12 ® saly reakce na …
-
a toho mníka ti fakt závidim!! já ho naposledy videl jako hodně malej pod jezem v Děčíně!!
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:10 ® saly
-
souhlasim stěma co tvrdí že je tam hezka příroda.moc hezka prochazka!
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 19:07 ® saly
-
pesimista teda nejsem ale když začíná tak bych mu fakt doporučil to Labe a je skoro jedno kde!!iceman to ti teda přeju jen nevim jestli se tam dokaže otočit!! ta štika! ale je fakt že to v tvym rajonu moc neznam.jen sem projiždel.ale rád se nechám poučit.teda jestli to neí děsně tajný!
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 17:21 ® iceman reakce na …
-
Beseda v Mimoni je :o))). Diskutovat se tam smí. Proč nee, ty štiky jsou realita – ta větší byla na rybičku. Taky jsem viděl asi před 4 roky mníka 60 cm.
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 16:38 ® Vichrzhor reakce na …
-
Candátoman: Sakra, to už je nás „tolik“, že by stálo zauvažovat nad něčím konkrétním… jak Libuše vidím vhodný sálek pro besedu s místními odborníky (třeba ráno) a poté praktické testování poznatků na revíru – co vy na to?
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 16:29 ® Candátoman
-
Tak se taky hlásím na sraz. Jsem sice až z Turnova, na Ploučnici jsem nikdy nechytal, ale párkrát jsem se tam byl podívat bez klacků a docela se mi líbila, takže si zde rád zalovím a poznám nová místa.
reagovat - Pondělí 22. ledna 2007 v 16:10 ® Vichrzhor reakce na …
-
Iceman: To je slovo do pranice! O kaprech nic nevím, bo je nechytám, lipany zkusím na Panenským hned 16.června a štiky? To je výzva – jestli je to teda pravda
reagovat) Mimochodem nějaký sraz ohledně Plučnice – to není vůbec špatný nápad!
- Pondělí 22. ledna 2007 v 15:53 ® iceman reakce na …
-
No nevim, jsem Mimoňák a neštěstí né takovej pesimista jako vy :o). Loňský rok jsem viděl z Ploučnice štiky 86 a 110, kapry 60+, spoustu hadů, na paneňáku je zašitejch dost slušných lipanů, nad Brništěm i pěkný štiky, sem tam potočák 40+. Asi uděláme sraz nás Ploučničáků z okolí Č. Lípy :o))
reagovat - Neděle 21. ledna 2007 v 16:54 ® Vichrzhor reakce na …
-
Radio: Na Panenským ulovíš možná pannu
reagovat) Robečskej moc neznám, dle literatury je tam spousta úhořů… Jinak včera jsem byl u Žizníkova, vody v řece víc než dost, ale dalo se na starým rameni – karásci, plotice a jiná droboť na bílý červy. Jinak bych uvítal, kdyby sem někdo napsal, co všechni chytil na Ploučnici – já mám nejvíc úlovků (i na přívlač) převážne v tlouštících a okounech…holt není to Jizera, kde jsem hoooodně pod Turnovem přišel na čtyřicátníky potočáy…
- Neděle 21. ledna 2007 v 0:32 ® Radio reakce na …
-
Malé ryby nevadí, stejně je pustím. Určitě to tam zkusím. Tři roky zpátky jsem z lodě viděl i dost ryb tak kilák za Mimoní. Meandry jsou fakt jedinečný – i to je důvod, proč tam jít. Co Panenský nebo Robečský potok. Má cenu vláčet i tam?
reagovat - Sobota 20. ledna 2007 v 1:26 ® cercer reakce na …
-
no..já chytám na ploučnici už 25 let…co bylo bylo…ryby co jsem tam nachytal jsem nedostal nikde jinde..dnes je to voda spíš pro lov ,,nástražních rybek"..občas se nasadí kapr..lipani vymizeli,na pstruha narazíš jen náhodou..štiku jsem nezahlédl..no..to je jedno..s mušákem na tlouštíky..(ne tlouště!)pobavit se drobotunou…ani úhoři už nejdou jako dřív..je to asi hlavně tím,že elektrárny zastaví několikrát denně vodu a pod jezy je 20cm a 3metrový potok..je mi kolikrát do breku,když si vzpomenu,jaké ryby tu byli..jestli začínáš..tady se asi moc nezabavíš…a na maso už vůbec…jen ten klid a krása přírody celkem ještě zůstavá..
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 ve 22:58 ® Vichrzhor reakce na …
-
Radio: Labe teprv objevuju, ale zatím spokojenost pod každým jezem i u každého soutoku – je to velká řeka, bude to chtít čas… Ploučnice je bezva, pokud nechceš chytat velký ryby. Já neslyšel o nikom, kdo by něco zásadního dostal. Jenže která jiná řeka má zachovalý přirozený meandry, tak různorodej profil dna a takovou divokost? Já to mám nejradši pod Hradčanama, jak se Ploučnice vine v lukách bývalým vojenským prostorem – v životě jsem tam nepotkal rybáře, leda pár vodáků v létě, a bezvadně se tam muškaří.
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 ve 22:39 ® Radio
-
Mezi Hradčanama a Žízníkovem to znám (z lodi). Až přijde čas tak to určitě zkusím. Je to tam fakt pěkný. Na podzim jsem byl se synkem pod Žandovem, ale nic jsme nechytili. Hold amatéři a možná i špatný místo. Co to Labe? Poradí, prosím, někdo nějaký úsek? Nebo to lze zkusit opravdu kdekoli? Dík.
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 17:47 ® qwerty reakce na …
-
BoBo: i jeho další výkřiky v ostatních fórech za nic nestojej
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 16:24 ® BoBo-Falknow
-
ripka: To je něco podobného jako tady: fóra, diskuze, pohoda a klid a uprostřed toho najednou nějaký chudák, který neví o čem mele, hlavně že mele.
reagovat