Chytej.cz

Chytání ryb v letním období 24 hodin denně necteno

12.1.2007 | Radous | 16.483 zobrazení | 110 odpovědí

V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 11. prosince 2009 v 1:31 ® 

Zaujímavé…na Slovensku sa non-stop chytanie predĺžilo na 3 mesiace,zvýšili sa kontroly na revíroch rady a každý je spokojný… Všetko je iba o tom,upraviť zákony,aby v nich neboli diery,dostať do rybárskej stráže ľudí ktorí vedia rozoznať čierne od bieleho a začne to fungovať…pomaly, ale fungovať

reagovat
Pátek 11. prosince 2009 v 0:03 ® CeP reakce na …
CeP

® spike-cz> nazdar kačere.. ;-) :-D

reagovat
Pátek 11. prosince 2009 v 0:02 ® CeP
CeP

® Piranha> jak jsi proboha prisel ke zjisteni ze 80% lidi nonstop zneuziva? mas to podlozene nejakymi exaktnimi udaji? taky je pekna blbost ze vykopany schudky, ohne, pokaceny stromy a olamany vetve jsou jen pozustatek nocniho lovu. naopak si myslim ze daleko vice zla se napacha prez den, protoze je u vody vic lidi. ono taky jestli je nekdo nevychovanej dobytek, chova se jako prase ve dne jako v noci. a to nemluvim o tom, ze vetsinu ohnist, potazmo znicene vegetace a hoven kolem vody maji na svedomi nocujici vodaci a ne rybari.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 ve 21:03 @ martinz

Já bych uvítal noční lov. Rád chytam v noci. Letos se nam na nasich vodách stavalo a vlastne i v minulych letech, ze prvni zabery od dravců prichazely ve 23,30. Je to pak smutne balení prutů. :-)

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:37 ® Losfedos
Losfedos

ryby by meli mit aspon chvily odpocinek.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:23 ® Piranha
Piranha

spike-cz> Opravdu vim o cem mluvim.Nevim jak to funguje na jinejch lokalitach, ale na labi jsem se s tim setkal.A nejen pri non stop lovu, deje se to i normalne, kdyz se smi do 24h.Nekdo to nestahuje a doufa ze nikdo neprijde jakoz to ze opravdu vetsinou ne, anebo spoleha na kamarada na svazu, kterej mu povolenku vrati. S tim nikdo nic neudela, ale to je mimo diskuzi, pokud lov 24h tak to chce trochu kontrolovat a malinko si ujasnit pravidla.Co se tyce ohne k tomu se malinko naklanim, neznam nic lepsiho nez si u vody udelat ohynek malej nenapadnej na opeceni burta nebo cejna v alobalku a na zahrati, ale zase nejaky pravidla by to melo mit.Po mne nikdy vyhorerly ohniste neni druhy den videt.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:00 ® spike-cz
spike-cz

Souhlasím s Piranhou, mluví mi z duše. Z vlastní zkušenosti na Orlíku a Hněvkovicích vím, o čem mluví.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:20 ® Piranha
Piranha

Radous> podivej, u nas na Labi je povoleno lovit 24h od 16.6. do 31.8. parkrat jsem tam byl a nejradeji bych to zrusil. Ono je to hezky, ze se muze celej den chytat ale 80% lidi toho zneuziva, porusuje jeste vic řád a okoli, tedy priroda, tim velice trpi, (nasráno, bordel samy ohniste pokaceny stromy olamany vetve vykoppny schudky k vode za vezirkem a tak). Byl jsem nekolikrat svedkem toho ze se na pruty vyserou jdou si k 2metrovy vatře chlastat a spolihaj na pipaky, pak to stejne neslysej a ryba jen trpi.Pres den, nebo v noci pokud jim ryby tedy vetsinou kapri neberou, delaj z nudy pí…y a chytaj na treti prut candaty nebo nahanej kachny a tak.NE!Anebo jo, ale je to o kontrolach a taky trestani.Pokud se tam RS nevyda páč se boji bandy podnapilejch radoby kapraru, tak to nema smysl to otevirat na 24h.Ja jsem si prisel vychutnat k vode hrobovy ticho, nebo okolni zvuky nocni fauny a v neposledni řade i tu rybarinu, a misto toho jsem slysel magič na plny kule a halekani a skřehotani vozralejch rybaru.To radeji at to je jak je.Slusnej rybar zase jen bude znevyhodnenej.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 16:02 ® CeP
CeP

presunuji nekolik prispevku z vlakna, ktere bylo pozastaveno:

® pajakoby Středa 9. prosince ve 21:07 Jsem pro alespoň v letních měsících.

® Sander Středa 9. prosince ve 20:54 Jsem toho názoru, že našinec dosud nedospěl natolik, aby mohl využívat (neplést se „zneužívat“, jak by tomu bylo teď) této vymoženosti. Až se naučí brát ryby s rozumem a chovat se u vody jako normální člověk, pak v tom nevidím problém.

Takže zatím nejsem zastánce povolení lovu nonstop.

® Raf Středa 9. prosince ve 20:42 Mělo by se povolit celý rok.

reagovat
Čtvrtek 10. prosince 2009 v 0:21 ® mycek
mycek

Pracuji ve čtyřsměnném provozu,tak bych to určitě přivítal.

reagovat
Středa 9. prosince 2009 ve 23:03 ® Robur
Robur

tady něco oživuji + http://www.chytej.cz/vyhledavani/

reagovat
Středa 26. srpna 2009 ve 13:07 ® dedacek

od půlnoci do úsvitu mi kdysi dávno brali jen tloušti. Tak souhlasím ať mají ryby trochu klidu.

reagovat
Středa 26. srpna 2009 ve 12:29 ® petrcech
petrcech

jsem proti ryby si zaslouží alespoň chvilku klidu

reagovat
Středa 26. srpna 2009 v 11:50 ® kamos007
kamos007

kdyby to bylo možné byl bych jen pro.

reagovat
Úterý 25. srpna 2009 v 17:03 ® nedby

to tady už bylo co rybář to jiny názor ten je pro druhý proti nevím zda se někdy dohodnem snad když to jde jinde v evropě proč né u nás asi to nebude jen v zákonech ale v rybářích kéž bych se toho dočkal

reagovat
Úterý 25. srpna 2009 v 10:35 ® Libor
Libor

osobně jsem proti, ryba si zaslouží odpočinout a navíc za tmy se můžou snadněji odehrávat větší zvěrstva než se dějí za dne.

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 ve 22:13 @ ??? reakce na …

Ježiš lidi neblázněte,chytat legálně non stop.Přece nás nechcete připravit o to vzrůšo-chytnou mne,nebo nechytnou.A co chudáci členové RS kteří kvůli tomu nespí a chodí po nocích (na tutovku)ono je to jednodužší než přes den-to by museli honit pytláky. Renda

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 ve 21:07 ® marin
marin

v srpnu jsem chytal týden nonstop na Tovačově, ryby braly pouze v noci, ale mě to nedalo, jít ve dne spát a po týdnu jsem nevěděl čí su..... :-)

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 v 18:20 ® zany

Já jsem pro nonstop..stejnak to na ty čtyři hodiny nemá cenu chodit spát.pak se člověku ani nechce ve 4h.ráno vstávat.tak raději nonstop…

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 v 0:29 ® antony

Já třeba neznám poměry podobného rázu po Evropě, ale pokud bych měl jít do nějakého hlasování, či podpisové akce za rozšíření času lovu, tak by to bylo z mojí strany CELOROČNĚ=NON STOP. Když už někdo chce u vody zmrzat třeba v prosinci přes noc, proč mu v tom bránit. Byl by to ale asi problém v tom, jak psal jeden slovenský kolega, PROČ TO BUDU STAHOVAT, KDYŽ TAM MŮŽU HODIT RYBIČKU A AŽ SE VYSPÍM, TAK TAM TŘEBA NĚCO BUDE. Tomu se nedá zabránit. hola antony

reagovat
Pondělí 15. ledna 2007 v 0:05 ® Jarda carp
Jarda carp

Ano …i já jsem se setkal s názory ,že ryby musí jít nerušeně po 24hod.hajat,protože ,jak známo přes den -kdy opravdu odpočívají(jen tak leží u dna bez pohybu nebo šnečím tempem proplouvají mezi rákosem…)my rybáři ,kteří dodržují nesmyslné řády a v tuto dobu chodíme k vodě a jak dobře uvedl kolega ve 23:59 začnou brát.....tj opravdu k nasr…proto jsem plně pro lov 24hod.pak to udělám zrovna tak ,jako ryby…přes den budu odpočívat a večer chytat…tak ,jako skoro všude v Evropě…

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 ve 20:27 ® koy

treba vlka od studeny zeme,kdyz uz se tam nekdo pujde pomilovat o pulnoci a nekdo ho bude vyhanet

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 19:43 ® breca reakce na …

Tak mám vážný obavy, abychom v tomto tématu místo ryb za chvíli nechytili něco jinýho!! ):o))

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 19:38 ® Gagi

Slušnýmu člověku to stejně dýl jak 15 minut netrvá (dýl už je to zbytečně pro… čas) A vstávat o půlnoci jen kvůli sexu je trestuhodné plýtvání energií.

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 18:57 ® splavek reakce na …

Bohužel je to pravda.Milenci holt budou muset chodit dál od vody,ale jak daleko to v dodatku ryb.řádu už není.Asi se bude muset vymezit linie kam se smí a kam se nesmí,ve výše zmíněných 15minutách.Holt musíme se zamyslet kde soudruzi z Ostravy udělali chybu asi stříleli do vzduchu.

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 18:51 ® pif
pif

co to je za hovadinu?to opravdu na severní moravě platí?kam budou chodit milenci,až budou suchý meze?kdo je bude pokutovat ,že se válí u vody hodinu po ukončení lovu?-.))))

reagovat
Neděle 14. ledna 2007 v 18:42 ® splavek

Jak chytat 24hod dnně.Já vám dám holoto co proto.Běda budeteli na svém fleku dříve,nebo později než 15minut před,či po skončení lovu.Nařízení na severní moravě a slezku.Nařízení poněkud mentálně retardované.Ať žijí soudruzi Ostravaci.

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 15:34 ® regulus reakce na …
regulus

MILKY – není nad rdu od kamaráda -:)))

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 ve 12:32 ® koy

tahle nakaza ma ohniska po cele republice

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 10:35 ® Milky
Milky

Rozveď se, jako důvod postačí, žes byl v otázce zarybnění hrubě uveden v omyl!!!

reagovat