Chytej.cz

Chytání ryb v letním období 24 hodin denně necteno

12.1.2007 | Radous | 16.482 zobrazení | 110 odpovědí

V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. ledna 2007 v 1:46 ® regulus reakce na …
regulus

Jen aby se ta nákaza nerozšířila i na Moravu.

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 0:21 ® Ficak
Ficak

já letos zatím nemám vůbec přehled co je nového co se týče předpisů a dodatků a tak,ale když kouknu na cenu povolenky,a na to co vymejšlej,je mi špatně. Jsem kousek od Loun,kam jsem se přiženil,a můžu říci že to tu je velmi špatně zarybněné.Když vidím co je na chytej fotek s krásnými úlovky,tiše závidím.

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 0:21 ® Prutos reakce na …
Prutos

Pokud vím tak v ČRS je to tvrdá realita…

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 0:05 ® Ficak reakce na …
Ficak

To je jentak střílení odboku,nebo je na těch 15ti minutovém omezení co se týče příchodu a odchodu něco pravda?Díky za odpověď.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 23:27 ® Kosmik reakce na …

Oprava, myslím, že se to teďka jmenuje Bližší podmínky výkonu rybářského práva a soupis revírů. To je taky jak…

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 23:21 ® Kosmik reakce na …

Vypadáto, že to bude čim dál horší, zachvilu budeme chodit na ryby jen na hodinu denně. Ještě jsem nečetl nový řád, tak uvidíme.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 23:14 ® Ficak
Ficak

Já tedy taky ne,koukam jak blázen

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 23:14 ® Ficak
Ficak

jo,tak to od půlnoci do 4h už budem muset jít čekat někam na benzínku :-((

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 23:12 ® Kosmik reakce na …

Tak to jsem ještě neslišel?????

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:57 ® Shadowhunter reakce na …
Shadowhunter

Lov nonstop si delate srandu ne??? Ted nesmime byt u vody 15min pred a po konci ci zacatku lovu. Ti k*eteni rusi pocty odnesenych ryb a vymysleji same ptakoviny tak nechapu jak tohle to by mohlo u nich nekdy projit. Az se bude moci lovit nonstop tak budou v rekach pulmetrovi potocaci.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:50 ® Kosmik reakce na …

To máš jenom velké štěstí.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:46 ® Ficak
Ficak

CHytám od svých 6 let,a procházel jsem i jako mnozí z Vás dobou kdy jsem potřeboval u vody doprovod,a hledal a žádal rybáře jestli si můžu přisednout a jestli mi tento doprovod poskytnou,a můžu říci,že to bylo u vody opravdu fajn,a nesetkal jsem se snad z nikým,kdo by nepomohl,neporadil a nebo vyhledával zbytečně nesmyslné hádky,dnes buď mám na těch pár blbců štěstí,nebo jde doba kupředu špatným směrem

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:41 ® Kosmik reakce na …

Když začnou brat, tak tě nenechají spat a ani ty neusneš.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:39 ® barn reakce na …
barn

ono je jedno jestli spící nebo ne.Když jsem jednou viděl obrovskou přesilu na kance kterej stejně zvítěziltak jsem se fakt musel smát a bylo to ve dne.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:39 ® Ficak
Ficak

Jo bohužel jsou i tací co je zajímá jen kterej flek se jim libí a zbytek jde kolem,ale nejsem člověk co si své právo nevydobije,ale mrzí mě že se něco takového může stát

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:37 ® Kosmik reakce na …

Celej den čekáš na kapra a o ni začnou brat v 23:59. To fakt nasere s odpuštěním.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:34 ® Robur
Robur

Ficák, spící myslivec většinou prase nezastřelí…

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:34 ® Kosmik reakce na …

To byla drzost, určitě nedodržel ty 3 m, a ani se nezeptal??

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:29 ® Ficak
Ficak

A co když chcete jít na úhoře a začnou jít v 23:50,není to k zteku???

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:27 ® Ficak
Ficak

Rozhodně s nepřetržitou rybačkou souhlasím, a dodnes nechápu,z jakého důvodu tedy není stanovena doba lovu, pokud jde někdo do lesa načekanou.Taky si chodí vnoci přiměsíčku na prasata apod.Nebo se pletu?????? Jsem dosti omezen časově prací kterou vykonávám,a pokud se dostanu konečně na pár dnů v létě na přehradu,tak se mi rozhodně opůlnoci tahat pruty nechce.Pak člověk stále čučí na hodinky,aby to tam mohl zase houpnout a říká si jestli je to vše logické.Nehledě na to,že když má člověk dostatečně zakrmeno,tak má strach si jít i na hodinku chrupnout,aby mu tam něko nevlezl,znám z vlastní zkušenosti,a to jsem si lehl nachvilku dospacáku přímo u vody,nářadí pod hlavou aby náhodou nedostalo nožičky kdybych tvrději zabral a rybář co cca ve 3h dorazil k vodě,si zapíchl vidličky k mým nohám,a začal si pomalu vybalovat vercajk.:(

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:25 ® dudu

Já to vlastně nikdy nevyužiji, jak se setmí mažu domů. Ale fakt mě to připadne divný.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:17 ® Kosmik reakce na …

Tak tam dáme celoročně a budeto, nemusíme se aspoň zahazovat s tím do kdy můžeme chytat.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:15 ® barn reakce na …
barn

tak třeba i v zimě tam můžeš týden bivakovat nonstop dokud nezmrzneš:)

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 22:04 ® dudu

Já jenom nechápu, proč je tam to slovo " v létě". Co kdybych chtěl třeba chytat třeba mníky v zimě non stop, a to nebudu moct:-(

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 21:37 ® Kosmik reakce na …

Souhlasím se zkouškou, za zkoušku nic nedají naši funkcionáři, když se jim to nebude líbit, tak to zruší. Ale pochybuji, že by dodržovali dobu lovu.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 21:21 ® barn
barn

souhlasím s Aliviem zkusil,bych to jak psal třeba na dva roky a pak se uvidí.Nevidím na tom vůbec nic špatnýho.A je pravda že pytlák veme rybu i ve dne ,když jí chce.Takže to o tom pytláctví to jen nebude.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 21:14 ® Kosmik

Pif: chválihodné, doufám, že nás budeš potom informovat.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 21:12 ® Robur
Robur

V Čechách to nebyl proto, že neumíte pít, což je z níže napsaných příspěvků jasně patrné:-)) Kdežto u nás je garantem PIf, což je zasloužilý alkoholik a s vysokou pravděpodbností to tedy projde…

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 21:11 ® Radous
Radous

Na to nekoukej že jsem člen RS jsem normální a neléčím si komplexi na slušných rybářích jako někteří kolegové.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:58 ® roby
roby

velice chválihodné o tom si můžeme v čechách jenom nechat zdát

reagovat