Chytej.cz

Chytání ryb v letním období 24 hodin denně

12.1.2007 | Radous | 16.741 zobrazení | 110 odpovědí

V poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1   
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:54 ® pif
pif

To,co teď píšu se týká MRS.Během měsíce prosince dostaly organizace oběžník,aby se vyjádřili k návrhu na lov nonstop.Takže momentálně tato snaha probíhá,záleží,jak se k tomu postaví „vedení“.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:48 ® roby reakce na …
roby

taky si myslím že svaz zajímá hlavně kolik se nachytalo akolik bude zarybnovat …hlavně čísla

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:41 ® Shrek reakce na …
Shrek

Třeba na sezónu,dvě?Pokud se to osvědčí,nechal bych to,pokud ne,tak bych to zase zrušil.Nebo udělat anketku na www.rybsvaz.cz možná bychom se divili,kolik lidí o toto má zájem.Svaz by tu měl být pro rybáře,ne?Zatim mi to přijde opačně.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:39 ® Shrek
Shrek

Roby:souhlas.

Když se navrhovalo zrušení povinnosti nosit podběrák,taky se spekulovalo,jak se budou ryby tahat za vlasce z vody.A ono nic až na vyjímky,které to dělaly i předtím.Tudíž proč nevyzkoušet KVĚ,ČER,ČEC,SRP

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:38 ® roby reakce na …
roby

občas to vypadá že neni při smyslech rybařská stráž

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:35 ® Kosmik reakce na …

Chtělo by to, aby rybářská stráž začla kontrolovat,jestli je rybář při smyslech.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:35 ® 

breca:myslím si,že kaprár,ktorý je u vody s cieľom uloviť veľkú rybu,bude vonku z bivaku skôr,ako mu kapor vytiahne 15m vlasca.Je to iba o individuálnom prístupe každého rybára a to platí,či sa chytá,alebo nechytá nonstop.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:33 ® Kosmik reakce na …

Souhlasím s tebou breca, to už není rybařina, ale na udržení pozornosti jsou příposlechy dobrý, já bych měl strach, že mi ty pruty někdo šlohne, i takových případů tady bylo.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:30 ® roby reakce na …
roby

myslím že když se někdo ožere večer u vody tak stejně na devadesát procent chytá až do rána

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:26 ® breca reakce na …

Luban – to není jen o dravcích, byl jsem svědkem i kaprů, kteří se celou motali se stovkami metrů vlasce po rybníku a kdo ví, zda se z nich dostali… Jsem pro chytat třeba v červenci a srpnu 24 hodin, ale budeš vzhůru sedět u prutů a ne mít napojený příposlech a v klidu si chrápat v teple karavanu či stanu… Ať se na mě nikdo z takových rybářů nezlobí, ale to už fakt pak není o rybách.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:21 ® Kosmik reakce na …

To je sviňárna, alkohol a ryby, to nejde dohromady.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:17 ® hajan reakce na …

Tak jo, já jsem taky pro: non-stop, 4 pruty a čeřen nebo vláčka – libovolná kombinace, a kdo i tak nic nelapne dostane litr nebo na příští rok povolenku grátis.:-)

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:15 ® roby reakce na …
roby

to by bylo opravdu hezký ale dokud budou sedět na svazu stále stejní lidi tak je to neprůchodný ,je to asi taková šance jako že omezí počet chycených kaprů třeba na 3 týdně

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:15 ® 

ono to nonstop chytanie,má aj svoje tienisté stránky,bobkári večer stiahnu krmítka,našijú živé rybičky,ožerú sa a do rána chrápu…Výsledok je taký,že na prúte je zavesený candát 30–40cm,zažratý až do prdele,ktorý to na sto percent nerozchodí…

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:14 ® Kosmik

Myslím si, že tady bylo kolem toho dost debat. Taky bych byl pro, ale rybářští funkcionáři se drží tradice, doufám, že to bude někdy za mnoho let umožněno.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 ve 20:04 ® Shrek
Shrek

Myslím si,že tím básník chtěl vyvolat debatu na téma NONSTOP LETNÍ LOV.Vaše názory-pro a proti.Já osobně jsem pro.Jednoznač­ně.Pravda že kolikrát se mi nechce pruty vytahovat na 4 hodiny z vody.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:53 ® judas.d
judas.d

třeba já jsem loni chytal celej tejden nonstop…ale na slovensku já bych to tady zavedl

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:49 ® Robur
Robur

bacha je člen RS, se přiznáte a korespondenčně přijdete o papíry.:-) Jinak si zase myslím, že se tady v psoldení době níkdo nehádal, takže ring volny:)

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:31 ® Milky
Milky

Hmm. Nechápu, co to je … v poslední době… :o)

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:29 ® hajan

A co tím chtěl básník říci???

reagovat
novější starší
Stránky: nejnovější ... 3 2 1