Vyhledávání
Chytání ryb v letním období 24 hodin denně
12.1.2007 | Radous | 16.741 zobrazení | 110 odpovědíV poslední době se hodně hovoří o době lovu v letním období povolit lov 24 denně .Já s tím souhlasím, jelikož je spousta rybářů , kteří v letním období nedodržujou dobu lovu .Ani se nedivím,protože když jede rybář na ryby s úmyslem chytit životní rybu tak se musí vysedět.Myslím, že spousta rybářů je naštavnych , když končí doba denního lovu musí své náčiní vytahnout z vody.Tak at se někdo nad tím zamyslí .ten kdo bude brát (pytlačit)ryby tak je mu jedno kdy a nekouká na dobu lovu.a takových je mezi náma dost.mám s tím zkušenosti jelikož jsem členem RS.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. ledna 2007 ve 20:54 ® pif
-
To,co teď píšu se týká MRS.Během měsíce prosince dostaly organizace oběžník,aby se vyjádřili k návrhu na lov nonstop.Takže momentálně tato snaha probíhá,záleží,jak se k tomu postaví „vedení“.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:48 ® roby reakce na …
-
taky si myslím že svaz zajímá hlavně kolik se nachytalo akolik bude zarybnovat …hlavně čísla
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:41 ® Shrek reakce na …
-
Třeba na sezónu,dvě?Pokud se to osvědčí,nechal bych to,pokud ne,tak bych to zase zrušil.Nebo udělat anketku na www.rybsvaz.cz možná bychom se divili,kolik lidí o toto má zájem.Svaz by tu měl být pro rybáře,ne?Zatim mi to přijde opačně.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:39 ® Shrek
-
Roby:souhlas.
Když se navrhovalo zrušení povinnosti nosit podběrák,taky se spekulovalo,jak se budou ryby tahat za vlasce z vody.A ono nic až na vyjímky,které to dělaly i předtím.Tudíž proč nevyzkoušet KVĚ,ČER,ČEC,SRP
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:38 ® roby reakce na …
-
občas to vypadá že neni při smyslech rybařská stráž
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:35 ® Kosmik reakce na …
-
Chtělo by to, aby rybářská stráž začla kontrolovat,jestli je rybář při smyslech.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:35 ®
-
breca:myslím si,že kaprár,ktorý je u vody s cieľom uloviť veľkú rybu,bude vonku z bivaku skôr,ako mu kapor vytiahne 15m vlasca.Je to iba o individuálnom prístupe každého rybára a to platí,či sa chytá,alebo nechytá nonstop.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:33 ® Kosmik reakce na …
-
Souhlasím s tebou breca, to už není rybařina, ale na udržení pozornosti jsou příposlechy dobrý, já bych měl strach, že mi ty pruty někdo šlohne, i takových případů tady bylo.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:30 ® roby reakce na …
-
myslím že když se někdo ožere večer u vody tak stejně na devadesát procent chytá až do rána
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:26 ® breca reakce na …
-
Luban – to není jen o dravcích, byl jsem svědkem i kaprů, kteří se celou motali se stovkami metrů vlasce po rybníku a kdo ví, zda se z nich dostali… Jsem pro chytat třeba v červenci a srpnu 24 hodin, ale budeš vzhůru sedět u prutů a ne mít napojený příposlech a v klidu si chrápat v teple karavanu či stanu… Ať se na mě nikdo z takových rybářů nezlobí, ale to už fakt pak není o rybách.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:21 ® Kosmik reakce na …
-
To je sviňárna, alkohol a ryby, to nejde dohromady.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:17 ® hajan reakce na …
-
Tak jo, já jsem taky pro: non-stop, 4 pruty a čeřen nebo vláčka – libovolná kombinace, a kdo i tak nic nelapne dostane litr nebo na příští rok povolenku grátis.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:15 ® roby reakce na …
-
to by bylo opravdu hezký ale dokud budou sedět na svazu stále stejní lidi tak je to neprůchodný ,je to asi taková šance jako že omezí počet chycených kaprů třeba na 3 týdně
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:15 ®
-
ono to nonstop chytanie,má aj svoje tienisté stránky,bobkári večer stiahnu krmítka,našijú živé rybičky,ožerú sa a do rána chrápu…Výsledok je taký,že na prúte je zavesený candát 30–40cm,zažratý až do prdele,ktorý to na sto percent nerozchodí…
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:14 ® Kosmik
-
Myslím si, že tady bylo kolem toho dost debat. Taky bych byl pro, ale rybářští funkcionáři se drží tradice, doufám, že to bude někdy za mnoho let umožněno.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 20:04 ® Shrek
-
Myslím si,že tím básník chtěl vyvolat debatu na téma NONSTOP LETNÍ LOV.Vaše názory-pro a proti.Já osobně jsem pro.Jednoznačně.Pravda že kolikrát se mi nechce pruty vytahovat na 4 hodiny z vody.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 19:53 ® judas.d
-
třeba já jsem loni chytal celej tejden nonstop…ale na slovensku já bych to tady zavedl
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 19:49 ® Robur
-
bacha je člen RS, se přiznáte a korespondenčně přijdete o papíry.
reagovatJinak si zase myslím, že se tady v psoldení době níkdo nehádal, takže ring volny:)
- Pátek 12. ledna 2007 v 19:31 ® Milky
-
Hmm. Nechápu, co to je … v poslední době… :o)
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 19:29 ® hajan
-
A co tím chtěl básník říci???
reagovat