Chytej.cz

Jak ulovit tlouště kolem 50? Poraďte, prosim. necteno

23.9.2004 | Holajz2 | 7.722 zobrazení | 45 odpovědí

Četl jsem o třešních (něčem červeném), kobilkách, plandavkách a woblerech, atd. Co je tedy nejlepší na trofejního tloutě? Prosím o radu.

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
novější starší
Stránky:   2 1  
Neděle 5. prosince 2004 ve 2:05 ® Koudy
Koudy

jiris:ja jsem taky celý týden v Brně,ale snažím se jezdit na víkendy domů. Co ten tvůj obor?

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 22:01 ® jiris
jiris

Ne nebydlím v Brně, většinu času trávím v Ostravě.

reagovat
Sobota 4. prosince 2004 ve 20:55 ® Koudy
Koudy

jiris:Jaký obor?Jo jo,v Brně. Ty jsi přímo z brna?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:14 ® BigMike

Smrťák: beru tě za slovo, nemám to tak daleko a můžem se někdy domluvit. Sice je cíleně nachytám , ale jako sportovní rybka je tlouštík nad 45 cm na 0,14 dobrej rybolov. Či na plavačku? Ozvi se a domluvíme to..... . Přízrak: abych byl principiální, já ho tenkrát neměřil, jen tak rukou a vyšel mi okolo 60cm, tak radši ubírám. Horší by bolo, kdyby mi to lítalo o 5 cm. Klidně mohu tvrdit, že měl 61:-)) ))

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 22:09 ® DEATH

Přijeď na Otavu 1 v písku,je tu celoroční rybolov. Tloušťů hromady..... Nad 50 není moc vyjmečná věc......... Nedavno sem chytil 48,47. Ale jeden odborník na tenhle kousek u kamennýho mostu kde sou napsled chytil krávu,57cm. vypadal už jak kapr. Fakt,stojí to za to,ale spíš v létě(Ale jen na chleba nebo rohlík)

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 19:17 ® jiris
jiris

V Ove VŠB – ten Mendlák je v Brně, ne?

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 19:14 ® Koudy
Koudy

HaD:Nebudeš litovat

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 3:03 ® HaD
HaD

koudy: asi to přes zimu zkusim

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 2:03 ® Koudy
Koudy

HaD:jen směle do toho,uvidíš že je to mnohem lepší. Jo a kdybys viděl na čem vážu já ......

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 ve 2:00 ® Koudy
Koudy

jiris:jak říkám,každý má rád něco jiného. Jak už jsem psal,já nejraději používám různé palmery-suché,mokré,nymfy i streamry. Studuju na Mendelově zemědělské a lesnické univerzitě,obor Agroekologie. Co ty?já taky nejradši muškařím i když tuto sezónu jsem se začal více věnovat vláčení.

reagovat
Pátek 3. prosince 2004 v 0:10 ® HaD
HaD

koudy: jo, já vím. snad někdy začnu-mám hrozně blbej svěráček, tak jsem dělal jen nějaký strýmry a tak…

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 23:41 ® jiris
jiris

Co studuješ?

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 23:40 ® jiris
jiris

Koudy – já nedám dopusti na cdc pokryté snopečkem srnce jo radši muškařím.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:10 ® Koudy
Koudy

pupak:Já nevím,taky jsem je zkoušel,ale myslím že jsou pracnější na výrobu a tak dobře neplavou jako srst. Zaleží na co je kdo zvyklý,mě vyhovuje srst tobě letky a někdo nedá dopustit na CDC

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:06 ® Koudy
Koudy

jiris:to by jsme mohli. Vesměs nejčastěji ostravice,nebo morávka. Dokonce jsem byl 2krát až na Klabavce. Ale vůbec bych se nebránil poznání nových revírů. To jsem nevěděl že muškaříš?myslel jsem že jenom vláčka.

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:01 ® Koudy
Koudy

HaD:to je škoda,vlastní vzory jsou nejlepší,kdysi jsem taky kupoval,teď vážu a nedám na to dopustit!Já taky ze srsti,myslím že vydrží déle plavat. Co ty?

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 21:00 ® pupak

Koudy chrostika delam z letek kacera ten je nejlepsi

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 20:37 ® jiris
jiris

Koudy – někdy bychom mohli společně zamuchařit. Kam chodíš jen Ostravice?

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 20:35 ® HaD
HaD

nevážu. kupuju ze srsti

reagovat
Čtvrtek 2. prosince 2004 ve 20:16 ® Koudy
Koudy

Chrostík je taky fajn,taky ho používám,ale spíš na pstruhy,v létě za šera v proudech. Vážeš ze srsti nebo CDC?

reagovat
Středa 1. prosince 2004 ve 23:43 ® HaD
HaD

koudy: na chrostíka

reagovat
Středa 1. prosince 2004 ve 21:43 ® Koudy
Koudy

HaD:Je to krása když člověk sleduje velkou suchou mouchu a ta najednou zmizí ve víru a pak už jenom hrrrrrr … Na mušáku s tenkým vlascem to je vždycky parádní souboj!Jaké mouchy používáš?(pokud to není tajemství )ja mám nejradši palmery(a to na všechny ryby)

reagovat
Středa 1. prosince 2004 v 10:49 ® HaD
HaD

Koudy: taky rád chodím na tlouště na MP v dubnu a květnu se suchou

reagovat
Středa 1. prosince 2004 v 0:44 ® Koudy
Koudy

Já nedám dopustit při chytání tloušťů na mouchu. nejradši chytám na velké suché mouchy,ale musí se použít hodně tenký vlasec. Pokud nereagují na klidné vedení,tak s ní stačí trošku pocuknout(to se mi osvědčilo i na pstruhy).

reagovat
Úterý 30. listopadu 2004 ve 22:16 ® Zlinsky_lovec
Zlinsky_lovec

Na velky tlouste chodim jen vlacet,jinak z jara jdou na třeseň na těžko,pak na plavanou jdou na kobylky!!!pri vláčce je lovím na woblera v barvě okounové(jaxon,4,5cm),na menší bílé twistery nebo na rotačku mepps fluo v tygrované barvě a ve velikosti 0,1 nebo max.2

reagovat
Úterý 28. září 2004 ve 21:30 ® Padis
Padis

Dnes 2 tloušti 42 a 40 na 11cm woblera.

reagovat
Úterý 28. září 2004 v 9:33 ® morpheus

Nejvíc a největší tlouště jsem nachytal ,ještě když jsem chodil k vodě sedět a čekat na kapra. Když najeli do krmení ,tak jel ven jeden za druhým. A bylo jim jedno jaký boilie tam je. Za dopoledne jich šlo ven i 15kousků od 40 do 55cm. krmili jsme Psíma sucharama Frolic. Kdyby měli uši tak jim to leze i z uší jak byli nacpaní. Při nastražení Frolicu brali taky. Bylo to z jara Na stojáku ,ale u přítoku ,mělčina, max 2m hloubky. Od tý doby co chodím vláčet jsem potkal jen dorostence okolo30–35cm a to jen náhodou ,protože na ně nechodím cíleně.

reagovat
Pondělí 27. září 2004 ve 22:38 ® George

černá rotačka mepps č.0, nebo č.1

reagovat
Pondělí 27. září 2004 v 19:41 ® Padis
Padis

Zkus švestky nebo na vláčku já používám 01 nebo 1 rotačku černou.

reagovat
Neděle 26. září 2004 ve 23:25 ® pikos
pikos

Jiris: opravu velký na suchou velkou rudořitku

reagovat
novější starší
Stránky:   2 1