Vyhledávání
Eye Level brýle Striker II světle hnědé
12.1.2007 | Majo123456 | 2.234 zobrazení | 3 odpovědi
Vie niekto poradiť predajňu na Slovensku kde zoženiem okuliare Eye Level brýle Striker II světle hnědé?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Pátek 12. ledna 2007 ve 14:35 ® Candátoman
-
Já to mám do Vrchlabí asi 50 min. autem, takže tam jezdívám osobně, ale nikdy jsem s ničím problém neměl.Jednou jsem nestíhal, tak jsem si dokonce kaprařskou stoličku nechal poslat poštou a měl jsem ji tu do 3 dnů.Já jsem s tímto obchodem spokojen, ale je pravda, že při každé návštěvě „nestíhají“, je to takové hektické neb mají(měli) velkoobchod s maloobchodem dohromady v jednom baráku, takže tam panoval malinko chaos, ale dle informací majitelů z podzimu by se měl velkoobchod stěhovat do jiné budovy, tak by se to mělo zlepšit. Každopádně sortiment mají dobrý a služby mi také sedí. Vůbec bych se objednání nebál.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 14:16 ® Shrek reakce na …
-
Candátoman: jen to dlouhodobé vyřizování reklamací.Po 6 ti týdnech jsem jim tam volal co a jak,už si s nima volám další 3 týdny a furt mi prachy neposlali,přestože mi pan majitel 3× potvrdil,že peníze odešle následující den.jinak se mi hobby G zamlouvá více než Braunstar.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 12:13 ® Candátoman
-
Nevím kde na Slovensku, ale brýle této značky mají v Hobby-G ve Vrchlabí, ČR. Netuším, jestli mají tento konkrétní typ, ale přikládám ti odkaz, tak jukni na jejich webovky. Mám s nimi jen ty nejlepší zkušenosti a věřím, že to lze, třeba na dobírku poslat i do SR.Zde je ten odkaz: www.hobby-g.cz
reagovat