Vyhledávání
Rybník MRHAL
9.1.2007 | Kulik | 4.669 zobrazení | 4 odpovědi
Vážení,zvažuji letošní letní dovolenou prožít jako rybářskou a to u rybníka Mrhal.Proto Vás prosím o informace o Vašich poznatcích z tohoto revíru v roce 2006 a to hlavně rybářských! Co jste ulovili, na jakou nástrahu, v které části, jakou rybářskou technikou a pod. Děkuji za informace, které mi poslouží ke konečnému rozhodnutí, zda zde rybářskou dovolenou realizovat nebo ne.Petrův zdar.
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Středa 10. ledna 2007 ve 21:06 ® bubu
-
Kulik: máš to v osobce i v mailu.
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 8:26 ® Kulik reakce na …
-
Bubu: Děkuji za informace. Poslal jsem Ti osobku, ale nevím zda správně a na správnou adresu a tak Tě prosím o sdělení zda jsi ji dostal nebo ne. Díky, Kulik
reagovat - Úterý 9. ledna 2007 ve 22:26 ® bubu
-
Kulik: Loni jsem tam týden strávil(první v červenci). Vedro kzbláznění ale chytačka moc dobrá. Ve třech lidech jsme na položenou nachytali mezi 150–200 kapry. Hlavně na kukuřici a polystirenové oranžové kuličky. Ty jsem napichoval na menší háček. Dvojnávazec pod krmelcem,který byl na kmenovým vlasci napevno.(taková srkačka)Oficiální srkačka je tam zakázána.Nejvíce záběrů v největším vedru,přes noc málo.Místo lovu: Kolem hospody po hrázi až za poslední chatou. Je tam v lese místo (hned první flek za chatou) a pak o 15 m dál další pro 2 rybáře. Házeli jsme tak 50–60m smerem k molu,který je ve vodě uprostřed.Já mněl největšího 73cm. Jinak hafol kolem 65cm. Jsou tam i daleko věší,ale nepřišli nám. Pro další info napiš osobku,rád pomohu.
reagovat - Úterý 9. ledna 2007 ve 13:32 ® Kulik
-
Tak pánové kdo mi pomůže při rozhodování a sdělí mi své poznatky z roku 2006?
reagovat