Vyhledávání
Povolenka - poradte
8.1.2007 | Raven | 12.465 zobrazení | 31 odpovědí
Ahoj lidi potreboval bych pomoct s vyplnenim povolenky . jak tam maš číslo, název to chapu, to další taky jen co kdyz jsem chytil např. na revíru 471 027 : 2 kapry tak napišu 2×471 027 a do každýho vypisu bokem toho jednoho kapra takze tam budu mit ten jeden revir 2× .A nebo napsat 471 027 ks : 2 a kg : secist vahy tech dvou ryb ? A pak je počet dochazek : tam dam kolikrat jsem byl na tom a tom reviru ? a pak celkem ??? Chapu to dobre? rybarim 1. rokem a nemam kdo by mi s tim pomohl. poradte jak .diky moc
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 6. dubna 2010 v 0:03 ® timbab
-
sus1>> tohle vypadá zajímavě
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 v 15:55 ® regulus reakce na …
-
Aha, takže to máte podobně, první stránka povolenka se známkou a další strany docházka (viz na mojí fotce papír vpravo nahoře) rozdíl je v tom, že my máme z druhé strany pokračování docházkovýho listu a vy sumář, jestli jsem to dobře pochopil, tak je to taková „harmonika“ o „x“ stranách. Mimochodem docházkáč je na kolik docházek, když to tady tak pěkně pitváme. Pro úplnost, v MRS je MP povolenka modrá a P povolenka zelená. -:))))
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 v 15:10 ® qwerty
-
Tak takovou povolenku asi někdo hned tak nemáte
reagovat. Jen jsem zvědavej, co mi řekne RS, budu-li se tím řídit.
- Sobota 13. ledna 2007 v 10:18 ® Shrek reakce na …
-
Regulus:oddíl chápej jako část.Jeden dlouhej papír,na úvodní straně je to co jsem vyfotil,následuje hnez za tím evidence úlovků a docházek a z druhé strany toho samého papíru je sumář.Tudíž my to máme 3 v 1.
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 v 1:55 ® regulus reakce na …
-
Jak to vidíš vyfocený, povolenka je prakticky jen první strana docházkovýho listu (z jedné strany povolenka a 3 listu docházky, z druhé strany 4 listy docházky. K vodě sebou musíš tahat ještě RL a členskou legitku, ale to je jasný. Sumář je zvláštní papír, tak jak to vidíš na fotce a pochopitelně ho sebou nemusíš tahat. Nepochopil jsem tě s těma oddílama, myslel jsem, že máte nějakej sešit bo co, s té tvojí fotky stejně není nic moc poznat.
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 13:18 ® Shrek reakce na …
-
No oddíly jsou části toho papíru.Jinak vy máte sumář zvlášť,nebo také z druhé strany evidence docházek a úlovků?
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 ve 12:31 ® regulus reakce na …
-
ALIVIO no moc pěkně jsi to napsal, ale takhle na dálku to vypadá, že sebou taháte na ryby pěknej štos papírů. BTW nevím co si mám představit pod pojmem oddíl, na pionýrský tábory sem nejezdil. My to máme celkem jednoduchý nechce se mě to popisovat tak sem to vyfotil. Zleva z vrchu – BP, povolenka s docházkovým a úlovkovým listem (7 stran po 20 řádcích, celkem pro 140 záznamů), sumář (18+1 řádek) -:))))
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 9:27 ® Robur
-
příští rok budu žádat o stavební povolení, určitě někoho z vás co se v byrokracii vyžívaté poporsím o pomoc
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 9:04 ® Shrek reakce na …
-
Dobře,budu detailista : Známka je vylepena na Oddílu I povolenky k lovu,poté následuje oddíl II povolenky k lovu,což je Evidence docházky a úlovků,která je z druhé strany doplněna sumářem úlovků a docházek.Oddíl III povolenky k lovu ,tudíž její nedílnou součástí,jsou bližší podmínky výkonu ryb. práva dle § 13 odst. 9 zákona č.99/2004 Sb.,stanovené uživatelem ryb.revíru,které jsou uvedeny v Rybářské řádu a soupisu revírů.toto všechno kromě oddílu III tvoří jeden velkej a dlouhej cár papíru,který má v evidenci docházek a úlovků na celé stránce 18 řádků.Na úvodní straně,tudíž na Oddílu I povolenky k lovu,tj na Povolence k lovu ryb je vylepena známka s evid. číslem.No a pokud vyplníš všechny docházky,případně ti nestačí místo na vypsání revírů,dostaneš celej ten papír novej,ovšem v oddílu I ovolenky k lovu,tj na Povolence k lovu ryb, nebude vylepena známka ,ale bude tam napsáno " vztahuje se k MP(P) povolence ev. č. XXXXXX".
Ufff,tak teď mi už snad nikdo nic nevytknete
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 1:40 ® regulus reakce na …
-
Alivio, vy v Česku, máte známky i na sumáři??? My jenom na povolence = záznam o docházce k vodě. Sumář je cár papíru s předtištěnejma kolonkama, vše ostatní včetně jména a čísla povolenky si tam vyplňuješ sám. V případě nedostatku řádků se to dá v poho vyrobit v Excelu a vytisknout nebo oskenovat.
Jinak mě teď napadlo, v souvislosti s předchozí Jirisovo – Sanderovou debatou, že je tady ke stažení nějakej prográmek na vyplńování sumáře. Jiris má samozřejmě pravdu, sumář má 18 řádků, ale zajímalo by mě, jestli ten program má ČRS a MRS lokalizaci??? -:))) Pokud ne, tak by se autor tohoto prográmku měl nad sebou zamyslet -:))))
reagovat - Pátek 12. ledna 2007 v 1:29 ® HaD reakce na …
-
jiris: u nás je povolenka a sumář jeden dokument
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 22:38 ® Shrek reakce na …
-
HaD: dostaneš další sumář,na kterém na čelní straně neni vylepena známka,ale je tam napsáno „Vztahuje se k povolence č. .....“Když jsem přestupoval z jedný MO do druhý,tak jsem to jednu sezónu takhle měl.
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 22:23 ® jiris
-
Sander – presne tak, mame jinou
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 22:20 ® Sander
-
jiris > šak jsem říkal, že se budeš vymlouvat na to, že máš jinou povolenku
reagovat) Tady je 15 max.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 22:15 ® okoun 1
-
A kde máte 16???
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 22:14 ® jiris
-
Sander – nepletu, u nas to mame na 18 reviru, 19 je souctovy radek
reagovatPo 17cte je 18tka, ne 15 tka
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:38 ® Sander
-
jiris > trvám na patnácti!!
reagovatChceš to vyfotit nebo se chceš vymluvit na to, že máš jinou povolenku? Muhehe Pleteš si docházkové řádky s koncovou stránkou
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:35 ® jiris
-
Sander – omyl, 18!
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:33 ® jiris
-
HaD – čet sem to dvakrát a nechápu na co se mě ptáš
reagovatK povolence můžeš dostat víc docházek i víc sumářů. Žádnou druhou povolenku nekupuješ.
- Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:33 ® Sander
-
jiris > omyl. Jeden sumář 15 revírů…
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 21:29 ® HaD reakce na …
-
jiris: no to bys v průběhu roku musel počítat počet revírů který jsi navštívil a pak si koupit novou povolenku? Nebo jen vyžádat pro vyplnění?
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 23:54 ® Shadowhunter reakce na …
-
Jo jinak se tam pisou i reviry ktere jsi navstivil a nic jsi tam nechytl jen napises cislo a nazev a na konec pocet dochazek. Bo je to nejen ulovkovy ale i dochazkovy list.
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 23:34 ® jiris
-
revoke – pokud je vic reviru, musis odevzdat dva sumare, jeden sumar 19 reviru
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 21:22 ® breca reakce na …
-
Alivio – mám stejnou zkušenost
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 21:01 ® Shrek reakce na …
-
Podotýkám,že jsem musel vypsat i revíry,kde jsem nic nechytil,musel jsem vypsat číslo,název a počet docházek.Po kolegovi to jeho MO nechtěla,tak nevim.....
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:54 ® Raven reakce na …
-
Diky moc.
Jinak dekuji i ostatnim, kteri jste me v tom nenechali a poradili mi. Jste GOOD !!! 8 – D
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:23 ® Shrek
-
Ano,to druhé je správně.Co řádek,to revír.Napíšeš číslo revíru,název revíru,případně podrevír,a vypíšeš,kolik jsi tam chytil jakých ryb.To samé druhý řádek – druhý revír a tak do kolečka.Na konci řádku nezapomeň napsat,kolik docházek jsi na tento daný revír měl.Pak to vše posčítáš (druhy ryb,kg,počet ryb,počet docházek) a máš hotovo.Držim palce,taky mě to nebaví sčítat.
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:17 ® Prichy reakce na …
-
revoke: to mas tak, kdyz si nadeklarujes byte a pak preteces si v ehm…vis kde
u nas staci vychazky celkem
revoke: Jak se resi situace, kdyz jsem na vice revirech chytl ponechanou rybu, nez je radku
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 v 19:57 ® revoke
-
Jeden by řekl hloupost, ale celou dobu se bavíme o sumáři, což je určitě rozdíl.
• Jak se řeší situace, když jsem navštívil víc revírů, než kolik je řádků? • A je od MO legitimní požadovat rozepsání docházek na jednotlivé rybníky?
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 v 19:42 ® breca
-
Jednoduše – v jednom řádku budeš mít úlovky v jednom revíru, který jsi navštěvoval a v posledním sloupci napíšeš kolikrát jsi jej navštívil. Čili co řádek, to jeden revír a dole všechny sečteš.
reagovat