Chytej.cz

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007

7.1.2007 | Robur | 68.989 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pátek 2. února 2007 v 16:41 ® Frk
Frk

regulus/ Nenech se vyhecovat ;-) ) nějak se to stejně srovná

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 13:06 ® cercer
cercer

no…ubytování už mám..ale na sraz do krčmy se s dovolením hlásím..bych tam šel už ve čtyři…než to najdu..ještě že sem dal Robur mobila..měj ho mabitej!!budu to asi potřebovat!!:-)

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:27 ® regulus reakce na …
regulus

ORIMP – vyber si oheň nebo ubytovna, jiný dřevo tam není.

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:12 ® ORIMP
ORIMP

krčmu nemeniť!budeme radšej na stojaka,alebo vonku pri ohni! :-)) )

reagovat
Pátek 2. února 2007 ve 12:02 ® regulus reakce na …
regulus

pif – klídek, kdo se pozdě nahlásí bude sedět na zahrádce -:)))

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 11:31 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jen by mi zajímalo, kdo bude po tom pátku trpět na stánku hehehe to budeme muset dát někomu za trest, asi tomu, kdo bude nejmín chlastat, báč to je zodpovědná práce a za stržený peníz si koupime nosiče cajku a výbavy na ryby jupííííí

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 11:26 ® CeP reakce na …
CeP

Vydrain> naprostej souhlas. a to bysme pak nemohli prodavat ty paratka… :-( (

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 11:25 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

to by bylo škoda měnit hospu, tahle byla dobrá a strategicky umístěná, eště by se nám cestou z jiný knajpy ztratili dřevorubci ;-)

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 11:14 ® CeP reakce na …
CeP

pif> neboj. to nejak zvladnem. posledne nas tusim bylo taky vic jak 20.. jen by to chtelo aby Robur uz dopredu zajistil odstraneni tech zasten a usporadani stolu do jedne dlouhe hodovaci tabule.

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 11:03 ® 

pife:ešte si na pár ľudí zabudol…Ale neboj na stojáka sa tam pomestíme-:)

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 10:16 ® pif
pif

prozatimní seznam lídí se hlásících k obžérství:1.cep 2.vydra 3.zedus 4.luban 5.kelt 6.orimp 7.radik 8.prutos 9.kamarádíček 10. 11. frk+ 1 12.had 13.robur 14.regulus 15.njesek 16.jura 17.hraji 18.hrajiho brácha 19.drda 20.drdová....­.......... robure,vlezeme se tam?zatím je nás dvacet,možná někdo přibude .....nevím,ale ta hospůdka mě připadá malá

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 10:05 ® pif
pif

cepino,ten moták po přeštění do pěti vteřin reagoval samovznícením-.)))) akorát by to možná chtělo uvažovat o větší hospodě,tam se asi nevlezem.

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 10:00 ® CeP reakce na …
CeP

pif> dobre zpravy :-)) motak ihned znicit nejlepe sezranim. jak ho u tebe najdou UFOooni ta nafasujes tezke zalar.

reagovat
Pátek 2. února 2007 v 9:34 ® pif
pif

dorazil ke mě moták z Brna,že na papu dorazí Hraji a s bráchem a Drda s paní Drdovou.-:)))

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 19:56 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jezinka – a neprojezdiš potom tolik benzínu, co? já to taky tvrdim, líná huba je drahá :-)) )

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 19:44 ® Jezinka reakce na …

regulus, mas pravdu, ale ja cisilka nepotrebuju ja jsem starsi pani me staci papirova mapa a huba a dycky vsechno najdu

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 19:37 ® CeP reakce na …
CeP

Regule ty chlape jedem lisacka.. a co je to tentok Prigl??

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 18:48 ® regulus reakce na …
regulus

Jezinka – je zcela evidentní, že tobě taky ne. Takže pro … . Klikni na následující odkaz www.mapy.cz Do řádku před tlačítkem HLEDEJ napiš Loc: 49°13'2.86"N,16°33'­11.74"E Klikni na tlačítko Hledej a tam, co ukazuje ta šipečka z červenýho čtverečku na kterým je napsaná jednička, je ta hospoda. Klikáním na pravý tlačítko myši se ti bude mapa zvětšovat. No a podle té mapy to snad už najdeš.

Pokud bys s tím měla stále problémy, tak jeď od výstaviště směr Bystrc, od stavby mimoúrovňové křižovatky si měř kolik ujedeš a až uvidíš Prigl, tak se polovinu cesty vrať zpátky a seš vod toho kósek. -:))))))))))))))

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 18:34 ® regulus reakce na …
regulus

Dědek – to si děláš prdel …

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 16:46 ® 

Dědek:dúfam,že prídeš pozrieť,budeme tam dve sediace smoly-:)

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 14:08 ® Jezinka reakce na …

cha cha Frk ma místo GPS me, tyhle cisilka mu nic nerikaj…

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:48 ® Dědek reakce na …
Dědek

regulus : v pondělí jsem za prahou odrovnal nového citroena, měl najeto 3000 km :-)) ))

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:19 ® Robur
Robur

Frk, posílal jsem Hadovi aktuální odkaz na www.sokolbrno.cz kde je prakticky jedna část Sokolovna a druhá strana budovy hospoda, mělo by se to v tom mém úvodním komentáři aktualizovat

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 13:15 ® regulus reakce na …
regulus

Dědek – sem si to včíl četl, to snad není možný. Několik lidí mě varovalo před tím, jít s tebó na ryby, pré seš chodící smůla a nějak tomu člověče pomalu začínám věřit. Určitě to ale risknu, auto si vemu z půjčovny, dobře pojištěný, cajk, kterýho mě nebude líto a Robur mě sjedná mimořádnou životní pojistku. -:)))))

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 12:54 ® regulus reakce na …
regulus

Frk – GPS souřadnice

Loc: 49°13'2.86"N,16°33'­11.74"E

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 ve 12:51 ® Frk
Frk

200

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 11:59 ® Frk
Frk

ORIMP/Už to začíná........;))

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 11:58 ® Frk
Frk

Robur/ Že ta Holiday není zakreslená?

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 11:50 ® ORIMP
ORIMP

už len 44 dní…:-)

reagovat
Čtvrtek 1. února 2007 v 10:17 ® Dědek
Dědek

pif : od posledního setkání na Svratce se přihodilo několik veselých příhod z natáčení, zase se pobavíš :-) jedna z nich je na Muškaření

reagovat