Chytej.cz

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007 necteno

7.1.2007 | Robur | 68.989 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Pondělí 29. ledna 2007 ve 22:28 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

program je následující: v pátek přijedeš, oběhneš vejstavu, pak se pojedeš ubytovat a pak dojdeš asi 10 minut pěšky se zrelaxovat do hospy asi do 2 rána, báč pak bude těěěěžká noc :-)) ) ráno dle stavu krve v alkoholu odjezd kam libo :-)

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 22:24 ® cercer reakce na …
cercer

…a zrelaxoval..a načerpal sílu…

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 22:23 ® cercer
cercer

je připraven nějaký(před)pří­pravný program…na pátek..bo když přijedu přez celou republiku,abych měl co dělat do rána…:-)

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:55 ® Jezinka reakce na …

K Veletrznimu tematu muzu rict, ze se fakt na tu akci tesim

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:53 ® Jezinka reakce na …

OK ja mam icq 469–081–882, nejni to nejjednodussi?

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:38 ® CeP reakce na …
CeP

no zrovna sem si ikal estli bysme se vocad nemeli vykazat pryc

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:36 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jezinka – tak to nechápu, odkud si teda, dé si dokupy karty, nějak v tom mam hokej, pojd raděj drbat do diskuze – všeobecný, abysme tu nedělaly chlapcům příkoří, eště by nas sprdli, že nedrbem k tématu

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:26 ® Jezinka reakce na …

vy mi teda davate zabrat,jsem frkova Jezinka a Frk uci rybarit moje dcerky i me a jde mu to skvele.Otravoval se s nama zely podzim ani nespocitam kolik mi rozmotal metru vlasce a a vysvobodil vazek. Jenom trpytky mi urval dve.Je to nas rybarskej guru. Od nas je bliz do Mnisku nez do Prahy ale nejbliz k vode. Na zada je nejlepsi zivocisny teplo a pomalu rozhejbat. Koukej se uzdravit uz bude zase cas vyrazit na ryby.

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:06 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

no ale jezina s frkem – to nejni vyloučený, mníšek nejni daleko od Phy západ, ročníkem by byli taky tak v normálu :-)

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:03 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

mno, frková nejni odnikud, si mě o 5 minut předběh, to bude těma křídlama :-)) )

tak jezino a frková – jak to je? :-)) )

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 21:02 ® CeP reakce na …
CeP

Jezinka> to bylo na Rpetech, ze?

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 20:56 ® CeP reakce na …
CeP

vydrain> a co.. aspon mame dalsi babu do klubu…

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 20:55 ® CeP reakce na …
CeP

vydrain> covece selmo… ona jezinka asi fakt neni frkova, bo frkova je z Mnisku pod Prdy a tuleta jezinka z praglu. a bacha na ni.. ona uz te v brne vyzene hypochondrii z tela ven.. ma na to papir a ja ji za to dam i pjetikorunu.. ;-) ))

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 20:46 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jezinka – hehehe kdopá ti poradil změnit přezdívku? :-D jo, tejdendoma, vono se to řekne, marodim s 4 deníma přestávkama už od 22.prosince :-( ( bóli mě záda, zadek, nic moc k závidění, všichni chodili na ryby jak bylo teplo a já to akurát poslouchala, hele, ale strefit se třpytkou do rybnika musí jít dobře, ne? dyk rybnik je velkej :-)) ) no budiž, když se ti podaří Frka pořádně opít, tak řeka je 20 metrů od hospody :-D

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 20:25 ® Jezinka reakce na …

Vydrain-jak já bych se chtěla tejden nudit doma, uplne ti zavidim.Popisovat jak se Frk opil nema cenu to sama uvidis a jeste by mi namlatil ze ho pomlouvam.Tak jen pro zajimavost – nasi hosi maji svoje metody ucili mě házet trpytku ve 3 ráno do rybnika v jedny ruce prut a v druhy sklinku grogu…(24/11/2006) ja chodim na ryby teprve od zari tak me chlapi ucej nejlepsi techniky (rybareni samozrejme)Kupodivu jsem tehdy chytla okouna s mirou jednaapul pivni sklinky (metr jsme nemohli najit)Asi tak to u nas chodi, Frk chyt prd.

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 18:31 ® Robur
Robur

k noclehu je info v historii a místa zatím jsou, takže si to pročti, zda ti to vyhovuje a napiš

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 18:04 ® cercer
cercer

Robur:Jak to vypadá s tím noclehem…bude něco??Jestli mi to vyjde…rád přijedu..třeba budu mít to neskutečné štěstí,zadaří se a konečně bych třeba alespoň koutečkem oka zahlédl a osobně poznal někoho ze slavného klanu HDU!!!!:-)

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 ve 14:23 ® regulus
regulus

FRK – vidíš, vidíš, kiš, kiš, …

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 11:55 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Frková – jééé povidéj, přeháněj, já sem zase bohužel další tejden doma a už se tu dost nudim, báč je tu mrtvo

žanduli pořešim, a kdyby něco, šak ona nejni takové kolohnát jako ...... , aby se nevešla na spaní a do hospy :-)

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 10:00 ® Jezinka reakce na …

Frk-Znalec upne ne, ale zrovna tebe si pamatuju jak jsi druhej den nemohl najít ani rybník natož trefit cervem hacek…

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 1:43 ® CeP reakce na …
CeP

no to ja pravidelne

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 1:42 ® regulus reakce na …
regulus

CePe – tys požil …

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 1:35 ® CeP
CeP

Frkojc> teda estli si pisete po icq z jednoho pokoje do druhyho jako ja, tak jse zraly na cvokare.. jako ja… ;-) )

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 1:10 ® regulus
regulus

No vida, tak je z toho takový krásný, skoro rodinný téma.

Robur – Žanduli sem viděl naposledy na sletu HDU na Mušově, ale páč sem jel dom dřív tak nevím jak to dopadlo, fakt je ten, že se tu od té doby neukázala.

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 1:06 ® regulus reakce na …
regulus

Frk – no vidíš, jak se do lesa volá .....

reagovat
Pondělí 29. ledna 2007 v 0:58 ® Frk
Frk

..á dáma je znalec

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 23:43 ® Jezinka reakce na …

Pánskou jízdou vyhrožoval regulus a né já. A rozhodně preferuju pánskou před dámskou, je tam vždycky větší sranda akorátže se víc chlastá a ty následky.....

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 23:20 ® Frk
Frk

Frkova/ Hele a nej seš ty náhodou jezinek, když tak vyhrožuješ pánskou jízdou? ;-) )

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 23:17 ® Frk
Frk

Frková/ Já ti dám holínky! Ponožky a igelitový pytlík s gumičkou na tebe!! ;-) )

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 22:31 ® Robur
Robur

a máte někdo zprávy o Žanduli, dle mého se nevyskytuje

reagovat