Chytej.cz

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007 necteno

7.1.2007 | Robur | 68.985 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Neděle 28. ledna 2007 v 18:16 ® Robur
Robur

Sander, jakou chceš slyšet odpověď, když tam bydlím… Ale ta trachtace je 16.3., pročti si historii, není to nadlouho, tak 6 stran.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 17:35 ® Jezinka reakce na …

nestraš, neznám Kelta, ale trochu Frka a to stačí abych zvažovala bezpečnostní důvody. Jede se tam na veletrh, nebo aby bylo všem veselo a pak špatně?

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 17:33 ® Sander
Sander

Kterej den v tom Brně budete, bando? :-))

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 17:33 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

regul – eště ty straš že fidorka nejede, enem počké, to se poddá

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 17:00 ® regulus reakce na …
regulus

Frkova – no Frk ani kecat nemohl, páč sám netuší co ho čeká, loni to byla taková síla, že Kelt to letos z bezpečnostních důvodů vzdal.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 16:37 ® Jezinka reakce na …

hm vidim, ze Frk nekecal je se na co tesit.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 16:31 ® CeP reakce na …
CeP

Frkova> noo.. to delame opravdu.. ale opravdu jen zcela vyjimecne. po ty posledni dodavce neboztiku od Robura sme se shodli na tom ze je porad lepsi hasicak nez vysrknout neboztikovi woko… muchecht

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 16:19 ® Jezinka reakce na …

Regulus/Promin spletla jsem robur a regulus

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 15:52 ® Jezinka reakce na …

Robur: Nestalo se nic, jenom INVAZE MANŽELEK mi nahání hrůzu, a kontrolu nesnášim. A proc uvozovky? Vlastne ani nevim:) PS: Opravdu pijete hasicáky?

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 15:44 ® regulus reakce na …
regulus

Frkova – no dobře, tak se snad až tak moc nestalo i když nevím, proč je to v úvozovkách. -:)))

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 v 15:10 ® Jezinka reakce na …

Frk zapomel napsat „Frkova kamaradka“,a od kontroly si jedu odFrknout.

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 14:00 ® regulus
regulus

ROBUR – tak woe a už je to tady INVAZE MANŽELEK, hold jak se do lesa volá, až se ucho utrhne. To je to tvoje téma BABY, nakonec ještě budem pod kontroló.

Frkova – zdravím mladá paní -:))), vítejte na Chytej.cz

reagovat
Neděle 28. ledna 2007 ve 13:53 ® Jezinka reakce na …

Frk-A já hloupá myslela, že kalvados bude pro mě, teď mi došlo že řídit domu budu já…

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 20:57 ® Robur
Robur

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik,9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11 Frk, 12 Frková

• hosté: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura
reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 20:46 ® Robur
Robur

frk v pravo dole, máš odkzz na starší příspěvky, tak si je prolistuj

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 ve 20:44 ® Frk
Frk

Robur/ Máš prosím už nějaké upřesnění akce?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 19:55 ® Robur
Robur

Frk, chápu to tak, že ty a ještě někdo bud přespávat? Pokud ano, písni jeho jméno, aˇt nemusím hlídat Frk+1

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 16:56 ® Frk
Frk

Cep/A kdo bude zpátky řídit, když to mám nechat na ráno?

reagovat
Sobota 27. ledna 2007 v 0:08 ® Frk reakce na …
Frk

Robur/ V tom případě 2×

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 9:36 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

kalvados beru, naposled sem s nim vyléčila kašel :-)

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 9:02 ® Robur
Robur

Frk, myslím, že i tenpanák kalvadosu budou v hspodě tolerovat,a když slíbíš, že nepoblinkáte ubikaci,tak něma problema. Jen by bylo pro nevhodné chování přijít o komfort noclehu za 60 Kč. I když co naposled HDu vypili ten hasičák…, tak jsem to uhrál tak, tak. Jinak minule jsem měl domluvenou tuším i 12ku Plzeń neb gambrinusu, teď nevím a stejně se pilo jen starobrno. Problém je ten, že teď v zimě /je to dost cyklistická hospoda/ by se ten sud musel dopít.

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 ve 2:09 ® CeP reakce na …
CeP

Frk> ne-e.. do hospy rozhodne ne. nechej to do ubikaci na rano.. bude treba dukladna hygiena dutiny ustni aby si o nas ty moravske pajtasi nerikali ze sme vesnicka prasata.. ;-)

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:36 ® Frk reakce na …
Frk

do pohostinství teda né? To papů je tedy určitě místní…

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:35 ® Frk reakce na …
Frk

tak smí, nebo né? Kalvados je kalvados

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:32 ® CeP reakce na …
CeP

na ubikaci vitano

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:25 ® Prutos reakce na …
Prutos

Cep: Jasný, speciální zušlechtěná vocel odolná i předposlednímu výkonostnímu stupni nejnovejších superblasterů .-) Dal sem za něj majlant..

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:20 ® Frk reakce na …
Frk

a smí tam vlastní pitivo?

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:03 ® CeP reakce na …
CeP

pf pf.. a je odolnej proti proriznuti??

reagovat
Pátek 26. ledna 2007 v 0:01 ® Prutos reakce na …
Prutos

Cep: Radšji si vemu zámek a zip si zevnitř zamču…

reagovat
Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 23:57 ® CeP
CeP

Prutos> good… spacak s sebou. nezapomen prekontrolovat estli sou zipy v poradku jinak za bezpeci nerucim

reagovat