Vyhledávání
Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007
7.1.2007 | Robur | 68.982 zobrazení | 615 odpovědí
Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:
od 19:00 restaurace Holiday + ubytování
Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…
Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz
Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).
Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.
Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.
Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.
Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.
Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.
Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce
Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1
- jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 23:55 ® Prutos
-
Robur: Toš se teda poslušně hlásim. Na papu i nocleh.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 23:55 ® CeP
-
prutosu…?!!!
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 22:59 ® judas.d reakce na …
-
ne gambáč ale 12pillsner
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 18:31 ® Shrek reakce na …
-
Regulus: jak by napsal klasik Ripka : že se nestydíte ukájet své chuťové buňky na smrti zvířat.
reagovatKuva dal bych si a gambrinus k tomu.
- Čtvrtek 25. ledna 2007 v 15:49 ® regulus reakce na …
-
ALIVIO, to víš každýmu se při zmínce o veletrhu vybaví toto -:))))
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 v 15:06 ® Shrek
-
Koukám,že jakmile se začne psát o veletrhu,tak se objevují do té doby neaktivní jedinci HDU,ti co byli aktivní jsou aktivnější ještě víc.
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:42 ® Vydrain reakce na …
-
no páč jsem sem tam strčila fousy i do zéli a žeber
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:33 ® Robur
-
no že furt mluví o zelí
reagovat, i když uznávám, že se nepovedlo
- Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:31 ® CeP reakce na …
-
Robur> mela; a ja se s ni budu u toho tataraku kamaradit
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:25 ® Robur
-
ydro, neměla jsi náhodou tatarák?
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:23 ® CeP reakce na …
-
je to na tobe. musis privezt svoje
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:20 ® Vydrain reakce na …
-
hlavně at zas nemaj zkažený zéli
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 13:09 ® Robur
-
když já začal držet dietu, nějak moc funím při sportu a u feedru dlouho nevydržím v předklonu, takhle si o tom jídle můžu aspoň povídat
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:42 ® Vydrain reakce na …
-
dočkej času, až po blešim toulovčím večírku
reagovat - Čtvrtek 25. ledna 2007 ve 12:32 ® Robur
-
tak jsem se těšil, že nás touhle dobou bude už padesát…a zatím to vypadá, že Ježíšek byl tak štědrý, že už na BVV nikdo nejede…
reagovat, však počkejte, napětí se začne stupňovat
- Pátek 19. ledna 2007 v 11:42 ® CeP reakce na …
-
selma> pche!! to snadno pokorime…
reagovat - Pátek 19. ledna 2007 v 11:26 ® Vydrain
-
for HDU – tak sem koukala na fotky z brna z lonska a máme pěkně vysoko nasazenou latku
reagovat - Čtvrtek 18. ledna 2007 ve 22:11 ® Robur
-
kopíruji z diskuse co proběhla na téma Veltrh minulý rok, a ještě se to operativně upřesní:
Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Kdo se včas nenahlásí… Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veltrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz
Doprava: vystupuje se na zastávce Svratecká (tramvaj č. 1, 11 a 3 na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).
Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.
Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.
Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.
Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo.
Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.
Mapa viz. www.sokolbrno.cz ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce
Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
reagovat - Čtvrtek 18. ledna 2007 ve 21:59 ® okoun 1 reakce na …
-
Možná se tam stavím?!Kde tě najdu?
reagovat - Čtvrtek 18. ledna 2007 ve 21:55 ® Robur
-
tož kdo za nama přijde do osvěžovny a na BVV, nekecejte, že se netěšíte
reagovat - Neděle 14. ledna 2007 v 1:16 ® CeP
-
Orimp> a mimochodem; kosta pojede taky?
reagovat - Neděle 14. ledna 2007 v 1:15 ® CeP
-
Orimp> no to se ani nedivim ze se tesis… Orimpova pamatna veta z lonska : „U nás na Slovensku sa v krčmách väčšinou chlastá,u vás sa dá dobre aj najesť.
reagovat“
- Sobota 13. ledna 2007 ve 23:13 ® regulus reakce na …
-
ALIVIO – jestli pojedeš na výstavu, doporučuju ti navštívit
reagovatvarskou restauraci, objednej si Trenka, ale nepřežeň to, je to 14-ka. třeba změníš názor. Je ovšem pravda, že český piva jsou zásaditější, než moravský, to ale nemá nic společnýho s chutí.
- Sobota 13. ledna 2007 v 19:12 ® Koudy
-
Jasně máš pravdu,záleží o zvyku a o hospodě…já třeba jako jeden z mála nemusím ani tu Plzeň…jsem zvyklý na Radegast,který se u nás vyrábí…ale to potvrzuje jen to co jsi napsal ty
reagovatale za ty 3 roky co studuju v Brně mi Starobrno chutnalo jen v těch hospodách jak jsem psal…určitě bude dobré i na jiných místech ale všechny hospody v Brně jsem navštívit JEŠTĚ nestačil
- Sobota 13. ledna 2007 v 16:17 ® Shrek reakce na …
-
vidíš a já na Gambáče a Prazdroj nedám dopustit.No a občas vychlemtám Guinesse.to je delikatesa.
P.S. Starobrno jsem pil pouze lahvové,ale vždy jsem se z něho nehorázným způsobem p..ral,stejně jako z Chodovaru.
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 v 15:44 ® regulus reakce na …
-
KOUDY – jasně, ale to je vo hospodským a ne vo pivu. Věř, že i plzeň se dá pěkně z.urvit. Většině lidí chutná „místní“
reagovat. Já třeba nemusím gambáč, holbu, krušovice a šariš.
- Sobota 13. ledna 2007 ve 14:13 ® Koudy
-
regulus : Dobré Starobrno je přímo v pivovaru v té knajpě u Mendláku,na vyhlídce na Svoboďáku a v staré restauraci U Čápa u Filozofické fakulty MU…jinde co jsem ho pil nic moc
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 ve 12:59 ® Robur
-
Haineken
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 ve 2:00 ® regulus
-
ALIVIO – s tím Starobrnem jsi mě nasral, nevíš co je dobrýho, by mě zajímalo, co v tom vašem Falknowě chlemtáte.
reagovat - Sobota 13. ledna 2007 v 1:24 ® Vydrain
-
v tom připadku ten tatarak bude mit 200 g minimalně
reagovat