Chytej.cz

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007 necteno

7.1.2007 | Robur | 68.978 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Sobota 13. ledna 2007 v 1:17 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

… dopomahej nahradni metaxovy bůh, … :-D amen

reagovat
Sobota 13. ledna 2007 v 1:15 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

ľubo, vzhledem k několikaleté praxi ve speaku s gertrůdou si ještě koukam – omlouvá tě že si chlop – nenabral správný smysl, báč to je Kelišová na 101 způsob, tentokrát jediný alibizovatelný a proto si gertrůda vymyslí 103 důvod, aby mi nemusela dávat za Thrue :-) prostě gertrůda jede i když si vymyslí 102,3 tis. důvodu, proč nemůže, nakonec nezklame, ajni nemože :-) k tomu mi dopomahej máhradni metaxovy bůh, amen :-) sakra, ale dalo to práce napsata pravit :-D

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:47 ® Robur
Robur

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 10 Kamarádiček

• hosté: Had, Robur, Regulus
reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:38 ® CeP reakce na …
CeP

Luban> tak to te gratuluju chlapce zlate.. ja sem ho lamal asi pred hodinou a pul a byl furt nemastne neslane a jak sem mu rekl ze by mnel sve nastavajici predstavit tatinky svych budoucich deti tak zvadl uplne a uz sem z nej nevyrazil ani hlasku… to je na metal kamarade…

Vydrain> ja se rad druzim a u toho tataraku se s tebou budu druzit rozhodne ano…joo joo…

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:34 ® 

vydrain:mal som asi 35minútovú telefonickú rozmluvu s keltom(medzitým on minul nejakú križovatku a ja som zase klasicky zabudol dať prednosť-:))a vypadá to tak,že nakoniec sa akcie zúčastní…Ono ja byť v kelťákovej koži,tak dám každopádne prednosť krásnej priateľke,pred bandou ožralých indivíduí-:),zvlášť,keď si človek uvedomuje,že mu tikajú biologické hodiny-:)

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:27 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

a nezapomen na tatarák, aspon jeden at si naškrábou :-) a čerstvej česnek :-) díky

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:19 ® Robur
Robur

nenohl by sem admin též vložit seznam těch co chtějí ubytovat a těch co chtějí jen do hospody. Myslím, že by obsluha uvítala na kolik lidí se připravit /zvlášť když pofrčí hlavně kolena a žebra/, zatím mám bloklou celou hospodu.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 19:02 ® pif
pif

Alivio:čoveče,pos­lední dobou se Starobrno dost polepšilo.už je to docela pitelný-.))můj šálek piva to není..preferuju ČHáčko..ale fakt se to dá pít.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 18:53 ® Padis
Padis

ORIMP děláš pěkný chutě

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 18:51 ® Shrek reakce na …
Shrek

Jedeš,kdo mi má čistit klávesnici?Kazí to to Starobrno.

reagovat
Pátek 12. ledna 2007 v 18:45 ® ORIMP
ORIMP

jupí,už sa teším!

reagovat
foto/forum/2007/th-img1564.jpg
Pátek 12. ledna 2007 v 17:03 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

tak to zase kelti dělaj gertrúdu :-)) ) no ostatně jako dycky :-)) ) hele, vám minule chybělo zelí? esli jo, a letos nebude, tak já můžu kousek odebrat ze svého 10 litrového zeláčku :-) je luxusní :-D

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 ve 22:40 ® kamaradicek

tady kamarádíček,pos­lušně se hlásím na spaní,do hospody taky,co bude potom nevím,hlavně aby jsme se druhý den dostali na výstavu.

reagovat
Úterý 9. ledna 2007 v 9:19 ® pif
pif

regulus,toulo­vec:bingoóó´-:))))

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 23:29 ® regulus reakce na …
regulus

PIF kecáš, Kelišová ho nepustí bo co??????????

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 22:23 ® toulovec reakce na …
toulovec

pif: kelt určitě pokrévá?

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 21:32 ® pif
pif

cepino,co ti na to mám řict.šak víš…

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:59 ® Robur
Robur

takže hospodu máme už zablokovanou a spinkání taky, vše co je napsáno výše, platí

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:58 ® CeP reakce na …
CeP

nacelniku co je to za jobovku?? von ma snad propalene kotel?

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 20:52 ® pif
pif

kelt odpadá.

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 19:22 ® zedus reakce na …
zedus

No muhehehe, aby si tam nakonec nespinkal ty a my v luxusním bordelu. Jenom budem muset ráno rychle utíkat, báč nebude na zaplacení. :-)

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 16:12 ® CeP reakce na …
CeP

Radousku.. Zedusko.. vemte si plovaci vesticky ;-) spinkate pod mostem… muhehe…

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 12:52 ® Radik reakce na …

ano jdu do hospody a chci i prespat

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 12:17 ® Robur
Robur

1/ zelí se za poslední rok neservírovalo, takže snad nás tato příloha mine, zmíním to při rezervaci 2/ informace typu, rozhodně jedu, je nepřínosná, preferuji odpověď jdu jen do hospody, jdu do hospody a chci přespat, takže to Radiku prosím doplň 3/ ti co nepřejdou po požití most, mohou přespat pod ním, je tam místo pro 4 lidi:-)

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 ve 12:08 ® Radik

rozhodne jedu zedus: moc dobra prace, taxik se bude hodit

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 0:26 ® regulus reakce na …
regulus

oprava, samozřejmě HDU

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 0:25 ® regulus
regulus

HaD jaké grupáč, fšici HGU budó stejně zboření jak vlóni, budó rádi, když přelezó tu lávku bez kópele ve Švarcavě. Navíc Hydromačka byla loni chromajzl s nemocnó berló, doví jak to dopadne letos.

Smozřejmě se taky hlásím na večírek, spaní nee, dom snad trefím. -:)))

reagovat
Pondělí 8. ledna 2007 v 0:21 ® CeP reakce na …
CeP

zedusko, berusko.. cekal jsem ze to reknes.. muhehe

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 ve 23:52 ® zedus
zedus

Cepíno, hlavně ať jede brašulák s kamarádíčkem, zase uděláme tah brnenem, ještě mám schovaný číslo na taxíka, to zase bude masakr. Muehehehehehe. Brno pozná středověk.

reagovat
Neděle 7. ledna 2007 ve 23:29 ® CeP
CeP

HaD> nacelnik nedrazdi velicenstvo. to je vazna nabidka.. skorem jako k snatku.

reagovat