Vyhledávání
Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007
7.1.2007 | Robur | 68.973 zobrazení | 615 odpovědí
Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:
od 19:00 restaurace Holiday + ubytování
Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…
Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(restaurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz
Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).
Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.
Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.
Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.
Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.
Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.
Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce
Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202
Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1
- jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Neděle 18. března 2007 v 9:34 ® CeP reakce na …
-
regule neblbni.. jezule este nemuze bejt doba. copa nevis jaka je to dalka z Voroněže??
reagovat - Neděle 18. března 2007 v 9:32 ® CeP reakce na …
-
cecrcer1, Luban> teda vy mne davate. to sem tam fakt delal takovy xychty??
reagovat - Neděle 18. března 2007 v 9:31 ® CeP reakce na …
-
Regule> budu se tvarit ze jsem to necetl…!!
reagovat - Neděle 18. března 2007 ve 2:24 ® regulus reakce na …
-
No asi bych měl tady sklonit poklonu Roburovi nad tím, jak diplomaticky připravil obsluhu na to co je čeká. Musel jim to vylíčit v hrůznejch barvách, opravdu tam scházel jen ten dámskej striptýz (pánskej „pupkovej“ byl), nevyvedlo je z míry naprosto nic i když jsem v určitejch okamžicích myslel, že máme padáka. Společensky unavenej Zedus spící v ohryzanejch kostičkách z kolena byl ten nejmenší problém. Kupodivu se ještě neozvala Jezinka, asi ju to chuděru kapku vzalo.
P.S. Chtěl bych některejm jedincům připomenout, že na WC se nechodí přes stůl, zvláště když mají křídla a mohou přeletět. -:)))))
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 23:47 ® Vydrain
-
jedééém, pokračujeééém
)
lubánci – oplátky se nepečou
reagovat)
- Sobota 17. března 2007 ve 23:14 ® cercer reakce na …
-
A jinak..večer v hospodě to bylo super..všichni jste super banda!!!Bylo mi ctí!
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 23:11 ® cercer reakce na …
-
Alivio:Hele…jsem myslel,že Ti potřesu rukou osobně…a Ty jsi zmizel od stánku dneska v poledne..tak jindá,no..
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 23:10 ® cercer reakce na …
- reagovat
- Sobota 17. března 2007 ve 23:02 ® cercer reakce na …
-
tak třeba…
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 23:02 ® cercer reakce na …
-
Poslušně hlásím,že už jsem taky doma…pošlu nějaké fotky…pár se jich opravdu vyvedlo…viď,CePe?
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 22:09 ®
-
bez komentáru-:)
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 22:08 ® kelt
-
…a gurmánovy mužné záda.....
reagovat))
- Sobota 17. března 2007 ve 22:07 ®
-
a druhý gurmán-:)
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 22:07 ® kelt
-
To není špatný nápad – když vidím tu fotku myslím žem to bude ořez až na kost…:D
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 22:05 ®
-
jeden z najväčších gurmánov na stretnutí-:)
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 21:55 ® Robur
-
jsem dojat, jdu si opláchnout očičko, no tak zase za rok, co si u nich domluvit ořez kejtičky, myslím, že by to zvládli
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 21:32 ® kelt
-
Mňam mňam…Jak řekl Pif, mám šlajznu jak prase..:D Už mám v sobě druhou plzeň a vypadá to, že se s tím kartonem poperu…I já bych rád poděkoval všem zůčastněným za včerejší luxusní rybářskou párty, šelmě za špica trika a Roburovi za zajištění zázemí…Ta hospůdka je ráj na zemi se vším všudy akorát sem měl ráno takové tlamolep že sem nemohl ani doplivnót na zem…To bylo asi tou žvýkačkou co sem si dal před spaním…
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 21:20 ®
-
ja si za všetkých zúčastnených dovolím poďakovať Roburovi,ktorý sa šikovne popasoval s organizáciou stretnutia…Robure dík!
reagovat - Sobota 17. března 2007 ve 20:16 ® pif
-
poslušně hlásím,že to hovado keltovo má zase šlajznu,pré mu to včera nestačilo-.))) všem přítomným jěště děkuju za včerejší dýchánek,byla to fajnová záležitost-.))))
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 19:34 ® snek reakce na …
-
Tak sem se konečně probudil, dneska už podruhý, mezitím jsem skočil na ryby.
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 19:31 ® regulus reakce na …
-
Prutos – šmejde
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 18:52 ® Prutos reakce na …
-
pf pf…ale viď že se toho ujmeš? A fotky sem určitě valte,ale né ty se mnou…
Pane cement, za Regula máš tři body!
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 18:47 ® Vydrain
-
děti, valte sem fotky, na prutosa nedejte
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 18:46 ® Vydrain reakce na …
-
nespim, trpim jak zvíře, sem na návštěvě a musim se tvářit radostně a eště u toho pít
reagovat)
- Sobota 17. března 2007 v 18:41 ® Prutos reakce na …
-
V tomto ohledu ne. Ale je pravda, že ráno na to že měl tolik kolik měl, vypadal docela dobře…:o)
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 18:15 ® Shrek
-
HaD: Ty a čilej od rána?Ráno jsi na to nevypadal
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 17:50 ® kelt reakce na …
-
Chlapče tak to neznáš Zeda…Ten se ráno probudí fit a svěží, umotá pár nemuch a vyrazí na dvě až sedm do hospy aby zahnal žízeň
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 17:38 ® Prutos reakce na …
-
Luban: No to je jim podobné. Zítřejší ráno Zedovi závidět nebudu
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 17:32 ® CeP reakce na …
-
Luban> no jasne. chlapci nezklamali!
reagovat - Sobota 17. března 2007 v 17:12 ®
-
poslušne hlásim,že Zedus&ORIMP sa hneď ráno stihli znovu ožrať ako dve prasatá a ja som si tú cestu s nimi musel odtrpieť za volantom…Samozrejme medzizastávka bola v Olmiku v zedusovej obľúbenej hospode,kde znovu pokračovali, musel som ich pomaly nakladať do auta a teraz sa určite znovu nalievajú už každý samostatne -:)Ja som sa kôli tomu zabudol zastaviť na výstave za Láďom-vydrom(ten motor vyriešime mailom)…
reagovat