Chytej.cz

Veletrh Brno 14- 18. 3. 2007 necteno

7.1.2007 | Robur | 68.979 zobrazení | 615 odpovědí

Tak jsem myslel, že mohu být v klidu, ale vypadá to, že je to opravdu za pár /Cepe díky za upozornění/. Proto se dobrovolně pokusím opět sehnat ubytování a hospodu na pátek 16. března. Takže prosím případné zájemce o spinkání, ať se projeví, páč když jich bude víc jak 15, tak začnu být lehce nervózní. Pro info. minulý rok noc ve spacáku tur. uybtovně stála 60 Kč /doufám, že se v ceně nemýlím, a když tak jen o pár kaček/. Další informace se zde objeví. Zatím mě teda hlavně zajímají ti nocležníci. Základní informace k veletržnímu srazu – pátek 16. 3. 2007:

od 19:00 restaurace Holiday + ubytování

Ubytování 60,– Kč noc, nějaké postel tam jsou, jsou doporučeny i karimatky, spacák rozhodně ano. Řekl bych, že ubytovací kapacita je 15 lidí, 20 při dobré vůli a toleranci. Asi by majitelé ocenili něco na přezutí. Je tam minikuchyňka, sprchy i WC. Kdo se včas nenahlásí…

Večírek: Začátek je v 19:00 hod. /možná dřív, ale veletrh končí tuším každý den kole 18:00/v restauraci Holiday, Svratecká 11, Brno Komín, a to 16. března 2007 v pátek(res­taurace je za komínskou sokolovnou, dříve kino Hvězda, to znamená, že to není v centru Komína). Pokud tedy budete na zastávce tramvaje Svratecká, tak se přejde silnice, tu velkou se svět. přechodem, vedoucí na přehradu a nejde se na most přes řeku, ale zahnete před ním vlevo a jste tam, dělají výborná žebra a kolena. průběh viz. např. www.chytej.cz

Doprava: vystupuje se na zastávce ulice Svratecká (tramvaj č. 1 – ta jede přes výstaviště, 11 a 3 směr z centra na Bystrc, trolejbus č.36 směr Komín a 30 směr Bystrc).

Pro mimobrněnské: Ti co jedou ze Zvonařky (hlavní autobusové nádraží) nebo z Hlavního vlakového) tak se ptejte na tramvaj č. 1 směr Bystrc. Totéž platí pro ty, co jedou z výstaviště.

Ti co jedou, vlakem ze západu, tedy od Třebové atp., přes Tišnov a bude jim to stavět v Králově Poli, tak vystoupí tam a hned od nádraží si najdou trolejbus č. 30, směr Bystrc.

Ti co jedou auty, tak doporučuji, najít Brněnskou část Komín, ptát se na restauraci u Dvořáků. Zde nechat auta a pěšky je to 100 m, pozor jsme v restauraci Holiday, ta u Dvořáků je orientační bod.

Ti co se chtějí ubytovat (ptejte se na – ubytovna Káčata – Klub českých turistů, plážový volejbal v Komíně a většině navigátorů se rozsvítí) a jedou autem, tak doporučuji totéž. Pro opravdu statečné, kteří se nebojí složitého hledání, tak si najdou městskou část Jundrov /zde se složitě musíte vyhnout jednosměrce/ a ulici Optátova, ze které se šíleně zatáčí pod kopcem skoro zpětně vlevo mezi zahrádky (možná tam je zákaz vjezdu, ale standardně se tam jezdí), přijedete k řece Svratce a kolem ní se jede cca 1 km až k mostu, zde inteligentně zahněte za restaurací lehce vlevo a po cca 100m narazíte po pravé straně na ubytovnu. Je tam parkoviště tak na 4 auta. Do restaurace Holiday pak musíte jít přes most a za ním zahnout vpravo. Ale raději doporučuji dostat se k hospodě, tam Vás vyzvednu a přivedu k ubytovně.

Celkem se vyplatí sledovat naváděče na OBI, Bystrc, ZOO a přehrada.

Mapa viz. www.sokolbrno.cz, ale tu modrou šipku si posuňte směrem vlevo k té lávce

Telefon na mě je: Robert Válek /Robur/ 608 700 442, 541 223 202

Spinkalíci /ti jdou samozřejmě i do osvěžovny/:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1

• jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura

Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

pridat prispevek
Úterý 6. března 2007 ve 21:06 ® 

Len tu šite,do chudáka CePa,len doňho!Do bezbranného!-:)

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 20:53 ® Robur
Robur

raději pište co si dáte

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 20:52 ® Robur
Robur

chci mít nějaký vnoučata a ne transvestity

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 20:12 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

robur – jako mysliš, že by ti je vrána vodnesla? jako klekánice? :-)

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 19:55 ® Robur
Robur

Vydro, přesvědčial jsi mě, teď čekám na vhodnou příležitost abych dal pro sichr děckám na pátek zaracha. Prostě od 16:00 nesmí z domu. Pokud někdo víte, že Cep přijede dřív, napište prosím.

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 18:11 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

Robur – pchá, jen to nezakřikni, vrána bude mit letos zbrusu nový negližé a je dóst dobrý :-)) )

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 14:33 ® Robur
Robur

jo a ještě jsem sondoval kapacitu hospody, tak strop je 50ka, ale už se budem mačkat a pokud jste viděli ty fotky HDU, tak na ně se mačkat nechci, tak už se moc nehlašte. PS: Cepe, ani nepiš, protože tvoje prádélko na mě opravdu nezabere.

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 14:16 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO -:)))))))

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 13:25 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus: no tak sorry,no,já jen žes chtěl pomoct.

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 13:11 ® Robur
Robur

JInak cpo se týče objednávky, tak minulý rok jsem tuto iniciativu vyvinul a odezva moc nebyla, ale určitě se tomu nebráním, takže navrhuji, že na stůl se začne nosit 19:00, vybírejte mezi koleny, žebry ± 140Kč a tatarákem 199Kč, s tím, že lze objednat i cokoliv dalšího. Obsluha je schopna dodat naráz tak 5 žeber a 5 kolen a pak chvilku pauza na dodělání dalšího. Posílejete to když tak osobkou, ať se to nezahltí objednávkama. Porce jsou obrovské, klidně se z toho nají i dva.

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 13:06 ® regulus reakce na …
regulus

ALIVIO – jednak nevím co je to JV (není to náhodou nějaký sprostý slovo) a za druhý po mě nemůžeš chtít, abych ti v noci něco nosil k nějakýmu stánku, dojdi si sám, je to kousek. -:)))

reagovat
Úterý 6. března 2007 ve 13:02 ® Robur
Robur

sosed, o spojení s Mrkem jsem už něco věděl,tak spíš ověř, zda někdo není s Mrkem duplicitní, jinak zatím připojuji jako MRK11:1Cep, 2Vydrain, 3 Zedus, 4 LUban, 5 Kelt, 6 Pif, 7 Orimp, 8 Radik, 9 Prutos, 10 Kamarádiček, 11–12 Frk + 1 + jen hospoda: Had, Robur, Regulus, Njesek, Jura , Hraji s bratrem, Cerce1, Drda, Drdová, Snek, Dědek, Láďavydra +1 + MRK 11 celkem ±37 lidí, čímž se to začíná fest plnit.

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 7:57 ® Shrek reakce na …
Shrek

regulus:vem mi půlku ke stánku JV.Sežeru to a kostí ho umlátim.Díky. :-D

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 0:18 ® regulus reakce na …
regulus

No Roberte, to by taky nebyl až tak ouplně špatnej nápad, specifikovat co si kdo dá na baštu. Já osobně kolínko, ale jelikož su malej a šikovnej, tak se z někým podělím, sám takovou porci nesežeru. -:))))

reagovat
Úterý 6. března 2007 v 0:14 ® regulus reakce na …
regulus

soused – v pohodě, aspoň bude prdel -:))) Navíc rádi poznáme nový tváře, akurát by nebylo od vjeci, aby jste řekli kolik vás bude, aby obsluha pak neměla problém s množstvím papáníčka. -:)))

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 22:12 ® sosed

Nocleh pro přespolní je zajištěn v naší malebné obci. Co mám zatím na seznamu, tak by přespolňáků včetně mě bylo 11, plus je možný někdo z Brňáků. Děkuji za ochotu :-)

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 22:07 ® CeP reakce na …
CeP

sosed> no jasne ze ne. sak mne to taky napadlo uz jak jsi psal vedle ze se budete chtit sejit.. ;-) ) a dokonce bysme vzali prespolni i na nocleh. teda za predpokladu ze nam rano donesou snidani do postele, vyzehli pomackane saty a nalesti botky.. :-)) )

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 21:50 ® pif
pif

a už by bylo záhodno zamlouvat dlabanec.kdo bude chtít kolínko,žebra,vránu a podobné pochutiny-:))))

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 21:48 ® pif
pif

sosed:vůbec né-.)))jen je to potřeba zmenežovat,aby bylo místo. robure,zmákneš to?-.))

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 21:35 ® sosed

Ahoj Chytejáci. Měl bych na vás prosbičku. Vadilo by, kdyby si k vám v hospůdce přisedlo cca 10 kolegů, rybářů, z konkurenčního serveru?

reagovat
Pondělí 5. března 2007 ve 12:06 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

no tak to je pohoda, že jo pifáču?

reagovat
Sobota 3. března 2007 v 0:25 ® Robur
Robur

Vydro, pokud každý den večeříš to co fotíš, tak ne:-) , ale jinak myslím,že to pojme max. 50 lidí.

reagovat
Pátek 2. března 2007 ve 23:43 ® regulus reakce na …
regulus

Šelmo, co řešíš, kdo bude zlobit, bude sedět na zahrádce.

reagovat
Pátek 2. března 2007 ve 23:43 ® Cudla
Cudla

Kachnička na pomerančích není to těžké na noc?Asi néé když se bude jíst míň těch pomerančů že?

reagovat
Pátek 2. března 2007 ve 23:08 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

jo robure, poslyš, jak mi pif připoměl, už se tu ptal na to, esli do té hospy vejdem v tomhle počtu a nějak se to zakecalo, jak to vidíš?

reagovat
Pátek 2. března 2007 ve 20:47 ® njesek

už aby to bylo,čekání je dlouhý

reagovat
Pátek 2. března 2007 ve 20:46 ® Vydrain reakce na …
Vydrain

robur – sis ten závazek neměl dávat tak brzo :-)) )

reagovat
foto/forum/2007/th-img1804.jpg
Pátek 2. března 2007 v 19:49 ® regulus reakce na …
regulus

ROBUR – nazývej věci pravými jmény, ne, že chceš zhubnout, ale musíš zhubnout, páč se nevlezeš do broďáků. -:))))

reagovat
Pátek 2. března 2007 v 19:21 ® Robur
Robur

Vydro, nebýt tvých tlachů, tak by nepropadával dozadu:-)) , ale nemůžu, asi hlavní důvod je ten, že chci trochu zhubnout a tak mám závazek, že do srazu se nepřežírám a už to trvá nějak moc dlouho

reagovat
Pátek 2. března 2007 v 16:39 ® Vydrain
Vydrain

robure, ty se už nemožeš dočkat že porád aktualizuješ seznam? :-)) )

reagovat