Vyhledávání
Změny v BPVRB (ryb. řádu)
6.1.2007 | Shrek | 2.078 zobrazení | 4 odpovědi
Díky HaDovo reakci na změnu v RŘ jsem si to začal také pročítat a našel jsem toto :
III. Lov na pstruhových rybářských revírech
Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.
Osoba provádějící lov smí na pstruhových rybářských revírech lovit ryby přívlačí nebo na umělou mušku nejvýše 3 dny v kalendářním týdnu. Před zahájením lovu přívlačí nebo na umělou mušku musí osoba provádějící lov datum lovu zakroužkovat.
V případě lovu ryb na položenou nebo na plavanou musí být všechny ulovené lososovité ryby vráceny zpět do rybářského revíru.
To se mi teda ale vůbec nelíbí.Pokud chci jít na bílou rybu s mušákem,musím si stejně zakroužkovat.To samé dravci na vláčku.Našel jste ještě někdo nějaké zásadní změny oproti minulému roku?
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Sobota 6. ledna 2007 ve 21:47 ® bubu
-
tak třeba na MP vodách na SM: Na místě lovu nesmí být 15min.před a 15min. po stanovené době lovu žádné technické prostředky k lovu ryb(rybářské nářadí) To je teda mazec!!!!!!!Co budeme dělat např. s bivakama? Nebo další věc: ani zmínka o omezeném množství úlovku kapra. S toho usuzuji,že je kapříků v revírech nadbytek a je jich třeba vybrat. Nebo je to tím zkostnatělým vedením a hlavně„VYTĚŽNOST“!!!!! Jdou na mně mdloby.
reagovat - Sobota 6. ledna 2007 ve 12:42 ® Shrek reakce na …
-
Pif: to co píšu já se týká ČRS,sorry za nedostatek v upřesnění
reagovat - Sobota 6. ledna 2007 ve 12:40 ® pif reakce na …
-
alivio:plně to chápu,ale dnes mě tuto změnu potvrdil jeden nejmenovaný funkcionář.ale tu změnu sem nikde v písemné formě nenašel.je v tom chaos…a bnkl sem hrajimu a on mě potrvrdil,že zákaz lovu na pstruhových vodách je zrušen ale zároveň s tím zrušením zákazu MRS dala do BP omezení lovu :Zákaz lovu všech druhů ryb na revírech MRS od 1. prosince do 15. dubna. takže zákonodárci zrušili zákaz lovu a MRS ho opět nastolila.z toho vznikla nynější situace.pokud sem někoho popletl,omlouvám se,sám sem se do toho taky zamotal-.)))
reagovat - Sobota 6. ledna 2007 ve 12:26 ® Shrek
-
Tímto odpovídám i Pifovi ze všeobecné diskuze : Na pstruhových rybářských revírech se zakazuje lov všech druhů ryb od 1. ledna do 15. dubna a od 1. prosince do 31. prosince.
reagovat