Vyhledávání
III. muškařský vázací víkend Chytej.cz - 2007
5.1.2007 | toulovec | 18.300 zobrazení | 228 odpovědí
takže oživím tuto diskusi, máme to skoro za měsíc, tak je potřeba trošku rozproudit debatu. hlavě se prosím ozvěte ti, co už víte že jste se přihlásili a nepojedete, abychom za vás pustili náhradníky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Čtvrtek 11. ledna 2007 v 15:01 ® modrak
-
toulovec: Záloha je na cestě, cca v úterý by měla dorazit na účet. Už se nemohu dočkat. :o)
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 ve 14:16 ® Kachna
-
Zdravím všechny. Na vázací víkend se už moc těším, akorát nemám zatím zajištěnou dopravu. Kdyby měl někdo volný místečko v autě a jel přes Nové Město nad Metují nebo okolí, dejte prosím vědět, rád přispěji na benzín. Dík moc.
reagovat - Čtvrtek 11. ledna 2007 v 11:00 ® toulovec
-
tak jsem všem přihlášeným, o kom nemám zprávy poslal osobku, nebo to obtelefonoval aby potvrdili svou účast, pokud někomu zbytečně, odpusťte mi :o)).
nepřišel jsem jen na to kdo je Cukrář a zda opravdu jede
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 23:03 ® ZN
-
HaD: asi znáš jinýho chachara.
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 21:25 ® HaD
-
OK
reagovattento ročník tipuju na pěknej gulášek z obou předchozích. Jinak chachar, co si ho pamatuju, je slušný a kultivovaný člověk, takže nechápu obavy (i když sem lecos zaslechl)
- Středa 10. ledna 2007 ve 20:59 ® ozrala
-
brcal-to je dobrej napat
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:57 ® brčal
-
Jednu krabičku si vemu + tekuté ovoce
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:45 ® Prutos reakce na …
-
Toulovec: A to jsem si chtěl letos vzít i svoje vlastní vázání…
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:34 ® Firetiger
-
Ivošu, vidím že jsem z těch dvou ročníků vystihl ten správnej
reagovatJá se svěračem počítám, musím se totiž hodně učit (vázání, že)
- Středa 10. ledna 2007 ve 20:28 ® ozrala reakce na …
-
neboj budem vazat ale take bysme mohli dat nejakou soutez treba kdo toho vic vypije ne
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:13 ® toulovec reakce na …
-
ono je to každej rok o něčem jiným, – první ročník byl o chlastu, – a to velice intenzivním druhej o vázání – a to velice intenzivním letos se uvidí – zprvu jsem si dělal naděje že by to mohlo být stejný jako loni, ale dnes po tom, co mi volali baon s chacharem ztrácím veškeré iluze o důstojném průběhu akce :o))))
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:10 ® brčal
-
Firetiger ne jenom jeho a proto můj svěrák dostane dovolenou jenom oči budou koukat
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 20:02 ® Firetiger reakce na …
-
Ivošku, šídlo v pytli neutajíš. Možnost vidět Mistra Toulovce při tvorbě much láká zájemce z daleka
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 19:58 ® jindrich reakce na …
-
Co já vím,tak Tě hned tak něco nevyděsí.
reagovatJinak jsem docela na to zvědavej. Loni mi to nevyšlo.
- Středa 10. ledna 2007 v 19:53 ® toulovec reakce na …
-
na můj vkus až zbytečně veliká,
- já mám radši komornější akce, toto mi už nahání hrůzu :o))))
- Středa 10. ledna 2007 v 19:37 ® jindrich reakce na …
-
Ivošku díky za info.Zálohu mám zaplacenou,šlo mi o to abych náhodou něco nezaspal.Tlačenice je velká
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 19:35 ® ozrala
-
Tak se tam na vas moc tesim borci us se nemuzu dockat as si svama potrepu placackou
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 19:25 ® toulovec reakce na …
-
asi až na místě, protože sami přesně nikdy nevíme na kolik to vyjde, ale to si letos bude šéfovat haDice :o))) děláme to tak, že se posčítaj všechny výdaje , účtenky,........... , vydělí se to počtem účastníků a cvaká se, není to výdělečná akce, tudíž se snažíme být co nejlevnější. Záloha slouží jen pro to, aby se nenahlásilo spousta lidí a pak bez odhlášení nepřijeli a zbytečně někomu neblokovali místo, jako se nám to stávalo v minulosti. Letos je ale přihlášeno spousta nových tváří a mnohdy je těžké se na ně nakontaktovat, neboť kontakty v kartě buď nemají vyplněné vůbec, nebo nefungují. Takže jsme se domluvili s HaDem, že pokud někdo nebude mít k datu 1.2. zálohu zaplacenou, prostě má smolíka, na jeho místo nastoupí někdo jiný.
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 19:15 ® jindrich
-
Ivo,HaD:Zbytek částky chcete poslat v nějakém termínu nebo se uhradí na místě?
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 16:34 ® Axamith
-
Ač nerad, ale musím svoje teplé místečko v seznamu přenechat náhradníkům. Organizační důvody mi nedovolí se vazačsky znemožnit na víkendu. Takže se o to moje místo s klidem poperte a vzpomínejte v dobrém.
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 15:54 ® drozďák reakce na …
-
Toulovec: jo pochopils správně. Zatím budu jenom zaclánět na chvostu. Když se něco změní, dám okamžitě vědět a zbytek nechám osudu. Dík za pochopení.
reagovat - Středa 10. ledna 2007 ve 14:12 ® toulovec
-
Had: prosím připiš jako dalšího náhradníka s číslem 5 Barona myslím že ještě před Drozďáka, ten chtěl zatím do odvolání zůstat jako poslední náhradník, teda pokud jsem to pochopil správně
reagovat - Středa 10. ledna 2007 v 7:51 ® toulovec
-
takže včera odpoledne HaDík doplnil seznam , koukněte prosím na to, zda je to tak jak to má být. Hlavně jestli tam není někdo, kdo nechce jet, abychom mohli pokračovat v obsazování náhradníků. link na seznam máte tady www.chytej.cz
reagovat - Úterý 9. ledna 2007 ve 14:24 ® Pike007
-
Ze by na mne zbylo nakonec misto? Kdyz tak se mnou pocitejte, IVosu.
reagovat - Úterý 9. ledna 2007 ve 13:14 ® toulovec
-
HaD: ještě se mi odhlásil dědek, tak ho prosím mázni a můžeš prosím začít posouvat náhradníky na seznam
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 21:15 ® Zauwi reakce na …
-
jsem úplně šworc,sice bych peníze asi sehnal,ale neměl bych za co koupit povolenku a tak nechci zbytečně blokovat místo,tak mě prosím odhlaste:(,třeba to vyjde příště:)
reagovat - Pondělí 8. ledna 2007 ve 21:00 ® brčal
-
Pánové ještě jeden potřebuji místo pro macka jinak spím venku ve spácáku
reagovat))
- Pondělí 8. ledna 2007 ve 14:16 ® drozďák
-
Toulovec: reálně hrozí, že se na víkend nedostanu. Tudíž uvolňuji svoje místo a zapiš mne, prosím mezi náhradníky až na závěr pelotonu. Pakliže by se přece jen zadařilo a zbylo by místo. Opravdu jen pro strýčka příhodu. Díky a omlouva, mrzí mě to.
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 ve 23:34 ® ozrala
-
Budu hodnej
reagovat - Neděle 7. ledna 2007 ve 20:18 ® ozrala
-
muzu prijet jen v sobotu rano bes chlastu a nebo si to zaplatit as tam na vikend nemuzu ale v sobotu na celej den bych se za vama mrknul je to mozne
reagovat