Vyhledávání
Rybářská poezie
18.9.2004 | BigMike | 12.526 zobrazení | 13 odpovědí
Chlapi, možná jsem jetej, ale nevíte kdo psal nějakou poezii o rybách? Ale takovou k pohlazení duše, nebo opěvovat přírodu. O rybnících, řece a pod? Klidně i jen k přírodě. Ale ne něco takovýho: „chytil sem rybu, neměla chybu“:-)) Když mám řeč na nějakého rybáře, nemám moc na výběr. Díky
Na hlavní větev fóra reagujte zde, na konkrétní odpovědi přímo u nich.

- Úterý 11. října 2011 v 18:53 ® nnnap
-
teď nevím, jestli NEBEROU je ještě básnička nebo už písnička.
reagovat - Úterý 11. října 2011 v 15:39 ® Bigpista reakce na …
-
osprey>
reagovatMálem jsi mě utopil čajem!!!
- Úterý 11. října 2011 ve 13:21 ® reakce na …
-
osprey>
reagovatpěkný
- Úterý 11. října 2011 ve 13:11 ® osprey
-
Měl bych jednu takovou rybářskou. Celým názvem se to jmenuje:
Povzdech rybáře, který si právě uvědomil, že jeho náčiní postrádá sílu potřebnou k zvládnutí zdolávané ryby.
Já tu kurvu
asi urvu…
reagovat - Pondělí 10. října 2011 ve 22:29 ® Robur
-
zase čeština
reagovat - Středa 22. září 2004 v 7:43 ® toulovec
-
Karlos: myslím že máme rádi stejné básničky
reagovat - Středa 22. září 2004 v 0:46 @
-
Ano,Štěpnička patří k mým oblíbeným autorům…
reagovat - Středa 22. září 2004 v 0:25 ® Milky
-
BigMike: Já jsem prdlajs poeta, ale když jsem četl v časopisech (s rybářskou tématikou – nebudu jmenovat), jednalo se spíše o veršovánky, než o nějakou uměleckou tvorbu. Rým musel přesně zařezávat, … , trošku mi to připadalo jako moderátoři oblíbených radiových stanic, kteří musí vymyslet „oslí můstek“ v každé replice – a bohužel za každou cenu . Vzpomínám si na Jiřího Žáčka, který měl velmi zajímavý přístup, ale zas tak moc jsem jeho tvoru nerozebíral, páč mi tehdy bylo asi sedmnáct a zajímala mne spíše ...... zkráceně biologie, nebo něco na ten způsob . Ale přece jen jsem pro tebe a ostatní veršotepce něco našel: www. blueworld. cz a aby tu byla také bipolarita – něco pro masaře liter. cz néééébo .. www. sexypovidky. cz – pro změnu lechtivé
reagovat - Středa 22. září 2004 v 0:20 ® mirmen
-
BigMike: k nedoceněným básníkům náleží pán se jménem Miloš Štěpnička a jeho sbírka Velký rybí receptář. Při četbě této poezie v duši bouří nezměrná fantanzie, hra představ a celičký člověk se chvěje v předtuše slastí a požitků )
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 23:51 ® HaD
-
to CD mám, na srazu si ho můžeme poslechnout-snad se Ivoš nebude zlobit ještě mu pro jistotu brnknu
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 20:56 ® overhaul
-
Mike: Ja nic takoviho neznam ale treba hrozne pekna knizka je pribeh stiky nebo s kamerou a udicou je suprova sou tam moc pekny fotky je to takova pekna knizka na zimu kdyz je teplo domova a pijes kavicku a u toho kouris. Tak to vidim ja
reagovat - Úterý 21. září 2004 ve 20:33 ® BigMike
-
Díky, Rybičko. Budu se snažit sehnat texty. Ale spíš bych potřebaval něco zádumčivého. Jak vidím, moc příznivců poezie jsem tady neoslovil
reagovatAle na srazu dám osvětu a to by bylo, aby nebylo!
Měj se a doraž, bude to pěkné setkání. Když jsme u té ženy v nejlepších letech, kolik ti je? Neomaleně se ptám, což? Ale přímost je mojí devizou. Ahojky u vody.
- Úterý 21. září 2004 ve 14:34 ® Rybicka
-
Když jsem byla v rybářských potřebách, tak tam měli CD s písničkama o rybářích, nazpívali to čeští zpěváci a vypadalo to dobře, ale neslyšela jsem to
reagovat